כוח

איילת כ

New member
אז זהו

שרוב הפלשתנאים שחיים בישראל מוסלמים ומוסלמים דווקא כן מאמינים בה'. ומוחמד הוא נביא שהתחיל את האסלאם,

beckham17

New member
מבחינתי אללה שלהם הוא לא כ"כ הקב"ה

שלנו... למרות שיש הרבה דמיון...

איילת כ

New member
חלאס עם המשא ומתן

מתי תבינו שהם לא רוצים שלום, תצאו מהאשלייה שאנחנו נחיה בתור שכנים אוהבים שמתי שרוצים פשוט קופצים לשכנים ומשאילים מהם קצת מלח זה לא יקרה עד שהמשיח יבוא. ותצאו גם מהאשלייה שפתרון צבאי זה הדרך כי זה לא....

beckham17

New member
ובצד היותר מעשי? מה עושים?!

לחזור בתשובה זה יפה מאוד ונכון ואמיתי מאוד. אבל צריך יחד עם זה גם דרך פוליטית! מה לעשות - כדי לנצח ושישראל תשאר שלמה צריך להתלכלך בשפיר ושליה! אז מה הדרך? להשאר ככה עכשיו? להתפוצץ? באמת שאני לא מבין אותך!

איילת כ

New member
לא מעשי??????

לתקן את מעשינו זה הדבר הכי מעשי שיכול להיות, ובזה כולם יכולים להשפיע וזה לא תלוי במנהיגים שלנו אלא בכל אחד. אבל נכון במקביל לזה צריך לפעול בעוד מישור אבל לדעתי פתרון צבאי זה לא ריאלי... נראה לך שבאמת מישהו יקום ויצפצף על כל העולם ויתחיל להלחם בפלשתינים בצורה קשה ויהרוג אותם, בינתיים כולם יותר מדי מפחדים ממה שהעולם "יחשוב" עלינו, רק שאנחנו נשתחרר מהכסף שארה"ב מביאה לנו ונרגיש שאנחנו לא חייבים לאף אחד כולם נוכל לשנות ולפעול ע"פ האינטרסים שלנו. ובינתיים אין לאף אחד את האומץ!!!

tamarhp

New member
יש לי פתרון

והוא דומה ברעיון הכללי למה שהצעתי לשי בצ'אט

סליחה איילת,

היתכוונתי "למה" למה שאיילת רשמה למעלה... (שהערבים לא רוצים את הפלסטינאים)

tamarhp

New member
../images/Emo4.gif

אין לי שמץ של מושג... אבל קודם כל הייתי מפטרת את שרי שינוי

מוצארט

New member
בתגובה...

הייתי מעמיד לדין את כל הגזענים. (גם אלה שנוהגים בגזענות כלפי הגזענים בהודעה הנ"ל.

למעלה