כוח סוס/וואט

כוח סוס/וואט ../images/Emo53.gif

שלום פורום נכבד! אנחנו תרים אחר מיקסר מיוחל ומרוב נתונים והתבלבלתנו!! אחד מדבר בכוח-סוס והשני בוואטים, ולא סתם אלא ב- (LOCKED MOTOR) אנחנו לא מצליחים להבין מי יותר חזק ממי.. מה שכן אנחנו יודעים זה שאנחנו רוצים מיקסר חזק ! זה חשוב. שני המיקסרים המדוברים הם : 1. KENWOOD - שבפירסומות הוא טוען שעוצמתו 1000WATT עם הערה LOCKED MOTOR 2. KITCHENAID - הטוען שעוצמת המנוע היא 0.5 כ"ס מי יותר חזק ??? חברים מי יציל אותנו ? תודה מראש!!!

מאגר

New member
קחו גלגל הצלה וספינת מבטחים

ראשית מבחינה מקצועים חשמלית 754W הם כ"ס 1 . שנית מבחינה אישית משפחתית וניסיון העבר KENWOOD הוא מספר 1 וניתן כל הזמן להוסיף לו חלקים ואבזרים השרות נהדר יש חלקים גם למודלים לפני 15 שנה וזה באחריות ומניסיון כל משפחתימאז שאני מכיר את עצמי וזה לא מעט שנים אנו משתמשים ב-KENWOOD התחליף היחידי ל-KENWOOD זה KENWOOD אחר כמו בדקוטה אצל הצנחנים. בהצלחה

אבל LOCKED MOTOR

תודה על ההמלצה.. אבל שאלתי היא כזאת KENWOOD מפרסמת את המיקסר שלה עם ההספק של 1000W + LOCKED MOTOR ממה שאני מבין זה ברוטו בתנאי בדיקה מסויימים ולא נטו. החצי כ"ס של KITCHENAID הוא נטו (זה נכון ?) ולא נאמר שום LOCKED MOTOR הוא מדבר על עוצמת המנוע. כך שאי אפשר למדוד תפוזים בענבים.. מה ההספק הנטו של KENWOOD ושלא יבלבלו אותי...(זה מעלה את החשד שמודבר במונע חלש יותר)

לא שמעעתי שבמנוע יש נטו או ברוטו

במערכות סטראו הימצאו כמה שיתות מדידה . כמו RMS ,P P מנווע 1000 W זה אלף וואט . בסטראו מציינים 100W RMS זה שווה כ400W P P . ויש עוד מושגים של עיווטים . אולי כמה כח עובר לבצק מיתוך ה1000W דרך גלגלי השניים . לא יודע

רז חשמל

New member
מיקסר

מחזק את דיברי מאגר חוץ מהעובדה שיש חלקים למיקסרים 15 שנה. אני מכיר מקומות שיש שם חלקים למיקסרים מלפני 25 שנה. מניסיון, מיקסר קנווד מוצלח מאוד.

TeaMaker

New member
KitchenAid !!!

בתור חובב בישול - כל !!! וכל !!! השפים המקצועיים משתמשים אך ורק ב KitchenAid ולכן אם אתה רוצה לקבל חוות דעת נוספות פנה לפורם האוכל (http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-888-167,00.html) ושאל אותם איזה מיקסר מומלץ !!

חלק את הוואטים ב-736 ותקבל בכח סוס

בהנחה שההספק הוא "נקי" כלומר לאחר שלקחו בחשבון את הפסדי האנרגיה על כל החיכוך בתמסורת של המכשיר ,והנצילות של המנוע---תקבל כ"ס מדוייק. בעקרון הספק הנקוב צריך להיות הספק המוצא (בתחל'ס) ברוטור המיקסר. בתאוריה הספק המוצא של שני מיקסרים עם מנועים זהים בכוחם יכול להיות שונה בהנחה שמבנה המיקסרים שונה.

למעלה