כוח המחשבה

orli997

New member
כוח המחשבה../images/Emo122.gif

מי לא רוצה להיוכח בכוח המחשבה שלו? המון דרכים ושיטות להפעיל את כוח המחשבה על מנת ליצור את המציאות בחיי, לאט לאט אנו נוכחים ומיתודעים לעוצמה ולכוח המחשבה על עיצוב המציאות שלנו, יש לנו את זה, יכולת לא מבוטלת של ריכוז ומיקוד ליגרום לשינוי ולמשוך דברים לחיינו, אלה מה, לפעמים יש לנו נטיה ליצור מציאות חיובית מבחינתינו שכוללת או קשורה באנשים נוספים, האים יש בכך משום התערבות כוחנית בזכות הבחירה? למשל אם אני מדמיינת את חיי ואת אדם איקס מיתחברים בקשר זוגי, וחושבת ומיתמקדת בזב כל ערב לפני השינה, אני יכולה ליצור מצב בו אדם מסויים חש משהו מושך אותו כחוט נעלם לכיווני בלי לדעת שאני מתמרנת אותו אנרגטית, מה אתם אומרים? יש מצב?

ע ו פ ר ה

New member
יש מצב והוא בעייתי

כי אם תמשכי את X אליך והוא לא רוצה בזה, מן הסתם שניכם תהיו בבעיה. אני מאמינה שבכוח המחשבה אפשר ליצור מציאות אבל תמיד הייתי נזהרת כשמדובר באדם נוסף ומוסיפה: רק אם זה טוב לשנינו. באהבה עופרה

יש מצב אבל זמני....

כלומר זה מתרחש אבל עם אין בסיס עמוק ושורשי הדדי של אהבה זה לא מתקיים עזר כנגדו

orli997

New member
נכון הזמניות הזו,

ואולי סיבה אחת או שתיים לגרושים יכולה לנבוע מזמניות זו, אותי מעניינת ההשלכה של זה עלי ועל האחר, מה שנכון תמיד יקרה בסופו של דבר, אולם עד שיקרה יש את הזמניות הזו שיכולה לשנות הרבה, ליצור מציאות חדשה ,

imuser1

New member
../images/Emo97.gifכוח המחשבה שלך מוגבל לעצמך../images/Emo97.gif

כוח המחשבה שלך מוגבל לעצמך - הוא לא יכול להשפיע על מה שקורה סביבך, אא"כ הדברים נובעים מפעולות ישירות שלך. תביני, אם את חושבת על משהו המון זה יגרום לכך שאתה בראש שלך תחווי את המציאות הזאת מה שבעצם ישפיע על זה שאת גם כן תעשי את כל מה שאתה יכולה כדי לגרום לזה לקרות במציאות, גם בצורה בלתי מודעת. ולכן לדוגמא במקרה של אותו גבר בתחום של זוגיות, המחשבות שלך יגרמו לדבר אחד בלבד, הן יגרמו לכך שאתה תרצי אותו מאוד, ככה שבכל הזדמנות שתהיה לך את תנסי לגרום לזה לקרות גם בצורה בלתי מודעת. כמובן שאם את איתו בקשר כל שהוא, אז כמובן שהוא יחוש בזה. אבל אם נניח הוא נמצא במדינה אחרת ... את יכולה להמשיך לרצות עד מחר ... התחושה שלו לא תשתנה בשום צורה בגלל כוח המחשבה שלך שמוגבל רק למציאות שלך ושתלויה בך. בהצלחה.

orli997

New member
העלתי את הנושא מסיבה

שאני ניתקלת בתופעה הזו יותר ויותר וממש לא מסכימה למה שאתה אומר על פי מה שקורה בשטח אני יכולה לומר שיש השפעות כאילה, נתתי רק דוגמא להמחשה בלבד אולם זה נוגע לעוד תחומים בחיים, יש אנשים הדוחקים מהם החוצה את אותו רצון ויש אנשים שסופכים אילהם תחושות ואנרגיות מהסביבה, אם תישאל ותעשה בדיקה אמיתית כדי לרצות לבחון באמת אני מאמינה שגם אתה תיוכח ששיטה זו של הפעלת כוח המחשבה יכולה להיות בעייתית ואפילו שלילית, בצד סיפורי ההצלחה של השיטה יש גם סיפורים אחרים של אנשים שנוכחו בעצמם על השפעות אילה, ולדעתי יש לדון בכך ולבחון את השלכות השיטה הזו לעומק.

imuser1

New member
הדברים שלך לא ממש ברורים../images/Emo52.gif

"שאני ניתקלת בתופעה הזו יותר ויותר " - של זה ש ? "וממש לא מסכימה למה שאתה אומר " - ש ? "על פי מה שקורה בשטח אני יכולה לומר שיש השפעות כאילה" - של מטאפיזיקה ? של מה ? "נתתי רק דוגמא להמחשה בלבד אולם זה נוגע לעוד תחומים בחיים," - זה נכון תמיד "יש אנשים הדוחקים מהם החוצה את אותו רצון " - של ? איזה רצון ? "ויש אנשים שסופחים אילהם תחושות ואנרגיות מהסביבה" - נכון. ואיך זה סותר משהו ? "אם תישאל ותעשה בדיקה אמיתית כדי לרצות לבחון באמת " - בגלל שאין לי שום אינטרס ברור שרק האמת מעניית אותי "אני מאמינה שגם אתה תיוכח" - מאמינה או יודעת ? משהו ששניתן להוכחה לא צריך להאמין בו ! "ששיטה זו של הפעלת כוח המחשבה יכולה להיות בעייתית ואפילו שלילית" - מישהו אמר שלא ? "ולדעתי יש לדון בכך ולבחון את השלכות השיטה הזו לעומק" - זה תמיד נכון כל מה שאמרתי היה שלמחשבה יש כוח מוגבל להשפיע רק על עצמו ועל דברים שבשליטתו, אבל לא בצורה מטאפיזית על רצונות של אנשים אחרים אם אין לו שום קשר פיזי אליהם. וממילא ההשכלה על כך לזוגיות. מוסכם ?

orli997

New member
אני מאמינה ולא יודעת שתשכיל להיוכח א,

דוגמאות לאנשים שפעלו בשיטה זו ויצרו מצב בו אדם היתקשר אלהם כאשר או אחרי שהם דימיינו שהוא עושה זאת והתרכזו בכך, דוגמא אחת מיני רבות, כמו כל תרופה יש תופעות לואי ואותן אני רוצה לברר

imuser1

New member
זה לא אומר כלום - סורי

"כאשר או אחרי שהם דימיינו שהוא עושה זאת והתרכזו בכך" - אבל איך את יודעת שזה בגלל המחשבה שלו ? בנוסף מה עם כל אותם מקרים שזה לא עובד ... נראה אותך חושבת על זה שאני אתקשר אליך מאוד חזק ... נראה אם זה יקרה ... אם זה היה אמיתי ... אז זה תמיד היה עובד. אם יש מקרים שזה לא עובד, אז זאת לא הוכחה לכלום.

orli997

New member
../images/Emo6.gif יש מי שזה לא אומר לו כלום../images/Emo201.gif

ויש מי שזה אומר לו הרבה,

orli997

New member
האים העובדה שזה עובד כל פעם

שונה, פעמים יש השפעה שאדם יכול לזהות ופעמים לא, האים העובדה שאדם מקשר שינוי בהרגשה שלו נניח כלפי האחר ומשייך זאת לגורם כזה או אחר היא הוכחה או הפרכה? על מנת לבדוק זאת צריך לילמוד קצת על מניפולציות אנרגטיות, על אנרגית עשיה וכיצד היא עובדת, הוכחות? אני לא זקוקה להוכחות למה שאני יודעת וגם לא זקוקה להוכיח לאף אחד מה נכון ומה לא, אני חושבת שכל אחד בתוכו יכול להצביע על מה נכון על פי רמת ההתנגדות שלו לנושא שכאמור ככל שהפחד מהנכונות גדולה כן יבקש הוכחות שאפשר יהיה להפריח גם כן. הבעיה באנרגיה שהיא גם בכוח המחשבה שאנרגיה לא ניתן לראות בעין רגילה, שהיא משפיעה על פי רמת המודעות של כל אחד, החוסן הנפשישלו ועוד

imuser1

New member
אמונה לא אומרת כלום - ידיעה כן../images/Emo97.gif

ראשית אסכים איתך שאם את מאמינה במשהו אז אין שום מקום לדיון על נכונותו. כי אין צורך להוכיח אמונה. אני יכול להאמין בכל דבר שיהיה, להאמין שכדור הארץ משולש ואף אחד לא יוכל לפרוך זאת, כי ככה אני מאמין לעומת זאת יש ידיעה, ושם אם משהו נכון או לא - זה ניתן להוכחה - וזה מה שכן מעניין אותי אם יש שקית אטומה עם כדורים ואני מכניס את היד ומוציא 3 פעמים כדור אדום ופעם אחת כדור ירוק - האם זו הוכחה שכל הכדורים שיש בה הם אדומים ? ברור שלא. הדבר היחד שאני לומד מכך הוא, שהוצאתי 3 כדורים אדומים, אבל איני יכול להסיק מכך שכל הכדורים בשקית אדומים. אולי רק הכדורים העליונים אדומים ? אולי כשאני נוגע בכדורים הם נהיים אדומים ? אולי יש שם עוד המון צבעים ? אולי אני עיוור צבעים ? כנ"ל כאן, אם משהו עובד רק לפעמים, זאת הוכחה ש"לפעמים" זה עובד, אבל זאת לא הוכחה שהתאוריה נכונה. כי אם זה קורה רק לפעמים, אף אילו התאוריה היתה נכונה זה היה עובד תמיד = מסקנה: התאוריה לא נכונה, אחרת היא היתה עובדת תמיד. זאת הוכחה לוגית עבור ידיעה - ולא עבור אמונה.

orli997

New member
אני שמחה שאתה מנצל את הבמה

כדי לפרסם את האתר שלך שוב ושוב, גם אם השפעתי על אדם אחד מתוך 10 שזה לא ניחשב בסבירות גבוהה עדיין יש ש/אלה מוסרית בנוגע לאותו אדם, באיזו זכות אני מפעילה כוח כל שהו שמשפיעה עליו? הזכות היא כי אני יכול כניראה ואנו בתקופה בה ההוכחת היכולות האישיות הם סימן הצלחה ולא העבודה הנכונה איתם, חשיבה חיובית אם כבר מדברים מיתאפשרת מתרגול ומודעות למחשבות, אולם אם אני מעבד את המחשבות השליליות ומפרק את הבסיסים שלהם המחשבה החיובית אינה זקוקה למאבק ותרגות על מנת למצוא מקום. אז מה היה לנו כאן: מבחן כדורים אדומים, כוח המחשבה , אינו כוח בעצם רק אמונה, היה עוד משהו?

כח המחשבה

מי שכח המחשבה חזק אצלו יש לו יכולת להשפיע על אחרים. כח המחשבה לא מוגבל. עזר כנגדו

imuser1

New member
נכון רק כאשר הוא בקשר פיזי איתם

אילו זה היה נכון גם בצורה מטאפיזית, למה עד היום אף אחד לא מצליח להשפיע על ידידנו מאירן שלא יאיים עלינו ? (-:

orli997

New member
אני חושבת שיהיו כאן כמה אנשים

שיוכלו להפריח דיעה זו, קשר פיזי מחוייב המציאות לשם השפעה אנרגטית,

מאיפה אתה יודע מהו הרצון המטאפיזי../images/Emo140.gif

ידידי היקר, ראשית ברוך הבא פה
מבחינתי - איפה שנגמר ההגיון מתחילה המיסטיקה - מתחילים החיים
לא כל דבר שאי אפשר להוכיח - אינו קיים, וזה מתחבר לשאלת המריבה הנצחית שבין מיסטיקה למדע. אתה מחפש הוכחות לוגיות לדברים שאין בהם לוגיקה בכלל.. מה לעשות? אם אמונה או מה שחזק יותר - ידיעה - לא מתווכחת, וכן, יש הרבה דברים שאנשים פשוט יודעים אותם, בלי יכולת להוכיח אותם לוגית או פיזית... באשר ל"להשפיע על ידידנו מאירן" שהזכרת.. מאיפה לנו לדעת מהו השיעור המשותף שלנו איתם? כמי שעוסקת לא מעט בתורות כאלה ואחרות הגובלות הן במיסטיקה והן במדע, אני חושבת שלכל דבר יש סיבה, או במילים אחרות - אין "מקרים".. אלא שלא תמיד אנו מוכנים להכיר ולראות את הסיבות האמיתיות שחפות מכל אגו... זה כמו לשאול - למה יש רעידות אדמה וצונאמי וכל מיני רעות חולות שכאלה? האם הם באמת "רעות חולות"?

למעלה