כוח אמונה

כוח אמונה

אומרים שאמונה יכולה לרפא מחלות פיזיות
כמו מחלות ניווניות וסרטן.
האם תוכלו לתת דוגמאות לדברים שאדם, שאין לו כסף לטיפול, שרתוק (מרותק למיטתו) למיטתו ותשוש ממחלותיו (סרטן וניוון) יכול להגיד לעצמו שיביא את עצמו לאמונה כזאת שתרפא ותחדש את כוחות גופו ?
אני רוצה לנסות שהאמונה תרפא אותי, תוכלו לתת לי דוגמאות לתרגילים ולמסרים בעלי משמעות שיביאו אותי לאמונה מרפאת ומחזקת באמת את הבריאות ?

ינוקא1

New member
קודם כל רפואה שלימה !!!

אכן כח האמונה הוא הכח הכי חזק בריפוי - לדעתי.
ונכון שזה דורש לימוד.

העניין הוא שאמונה זה משהו מאוד מאוד אישי , ובשביל להגיע לאמונה כזאת שמרפאת צריך לבטוח.

זאת אומרת , אנחנו לא יודעים מה החשבונות של ריבונו של עולם , ואולי גם אנחנו צריכים לסיים את תפקידינו כאן.

גם את זה צריך להביא בחשבון , ולדעת "לשחרר" - לדעת שמה שצריך לקרות יקרה ולא להיות "לחוצים" על כלום.
אפילו לא להיות לחוצים על הבראה.

קודם כל "להיכנע" , ולבוא לדברים מתוך "שיוויון נפש".
אתה עושה את שלך , ומה שיהיה יהיה.

אחרי שמבינים את זה , הייתי ממליץ לך לקרוא את סיפורו המדהים והיפהפה של היפני "שין טראימה" :
http://www.healcancer.co.il/?page_id=188

רבה רבה !!!

יעל ND

New member
אמונה

אמונה - זה אמונה. או שזה קיים אצלך או שלא. אני לא מאמינה שניתן ללמוד להאמין. ניתן לחזק אמונה קיימת, אבל לא ליצור יש מאין.

אני אספר לך (וזה מקרה מהחיים מלפני איזה 12-14 שנים בסה"כ) על אישה אחת מבוגרת מאד המנסה להתקיים מקצבת זקנה. היא התחילה לסבול מכאבי שניים. נסתה כל מיני שיטות סבתה, לא עזר, הלכה לרופא שניים, הוא אמר לה כמה זה יעלה - והיא זעקה לשמיים. היא בכתה ואמרה: "ריבונו של עולם! הרי אתה יודע שאין לי לשלם לרופא שניים הזה! והרי אתה יודע, שאין לי כוח לסבול את הכאבים האלה יותר! עזור לי כבר! אני לא יכולה יותר!"
הכאבים נעלמו. ולא חזרו עד עצם היום הזה.
נכון, שלא אמונה ריפאה אותה אלא הקב"ה. אבל כדי לפנות אליו מכל הלב ולהיענות כל-כך מהר צריכה להיות אמונה.
דמיין, שמישהו שמע ואמר: "אני רוצה לנסות". ויתחיל לתרגל פניות שונות לקב"ה. נכון שזה טוב כשלעצמו. ונכון שגם הוא יענה במידה זו או אחרת בזמן זה או אחר, לפי שיקול דעתו של בורא עולם. אבל אתה גם מבין את ההבדל. הפניה מתוך רציונל תמיד שונה מהפניה מתוך הלב. וגם התוצאות יהיו שונות.
אני מרגישה שקשה לי להביע את מה שרציתי להגיד, ולכן אני לא בטוחה שהבנת אותי. אבל ניסיתי.

ilan91

New member
האמונה אכן יכולה לעזור...

אך היא נובעת מהכוחות הטבועים בגוף עצמו.

א י ן י ש מ א י ן .

לכן , עצה לא נבונה תהיה להסתמך על האמונה בלבד...
כאשר מרגישים שיפור, האמונה "בעצמי" גוברת.

כמה הצעות

כיוון שאתה מרותק למיטתך, אני מציע לך מספר אפשרויות:

1. לקרוא על הילינג וריפוי אנרגטי. יש המון אתרים בתחום ובחלקם ניתן לקבל רעיונות וטכניקות.

2. לבצע תהליכי דמיון מודרך, מדיטציות מונחות שניתן למצוא בוידאו או בטקסטים באינטרנט.

3. לקרוא את המאמר שלי על טיפול בניוון שרירים, יכול לתת לך אולי כמה רעיונות.

4. באתר שלנו ניתן לקבל טיפול הילינג בחינם בעזרת האינטרנט.

לדעתי, עצם השאלה שלך, כבר פותחת אותך לאמונה ולאפשרויות שלא ידעת על קיומן.

בהצלחה ורפואה שלמה,
יוסי יהלום

0 אור 0

New member
אמונה יכולה לרפא מחלות פיזיות

היום גם רופאים מערביים מודעים לכך,
הקושי הוא בכך שהמוח שלנו חושב בתבניות המקובעות שהוא התרגל אליהם במשך שנים, שאומרות לו שהוא לא יכול להחלים / שסרטן הורג / שאני במצוקה כי אין כסף ...
כדי לבנות תבנית מחשבה חדשה צריך לאמן ולתרגל את המוח על ידי חזרה על המשפטים החיוביים, ועל מחשבות חיוביות.
משפטים מרפאים לא קשה למצוא,
הרעיון הוא להתאים מתוכן מה שמדבר אליך ולזכור שהמוח אינו שומע את המילה "לא".
לכן המשפט החיוי אינו "אני לא אמות" - אלא "אני בדרך להחלמה, עוד מעט אצא מבית החולים בריא ושלם"
במצב שלך, העזרה הכי חשובה היא בני משפחה וחברים שידעו להביא לך אנרגיות חיוביות של אהבה ובריאות , ועל הדרך גם יעזרו לחפש מטפל שיוכל ללוות ולתמוך בך בדרך

למעלה