כוח אדם

orly buba

New member
כוח אדם

אהלן האם משהו יכול להגיד לי איך מוצאים רשימה של חברות כוח בחיפה שאפשר להעביר להם קורות חיים ושיפנו אליי משרות? בנוסף רציתי לדעת אם הם גובים על כך תשלום, והאם אני נחשבת כעובדת שלהם. תודה אורלי בובה

אורום

New member
רשימת של חברות כ"א

באיזור חיפה ניתן לחפש במדריך הטלפונים של הצפון- הכי יעיל חברות ההשמה לא גובות ממך תשלום עבור מציאת עבודה אלא מהחב' בה את תעבדי דרכם.

לא מדויק

לחברת כוח האדם יש חוזה מיוחד עם המקום בו את מועסקת כך שעבור כל שעת עבודה שלך שהמעסיק שלך משלם עלייך חברות כ"א לוקחות משהו לעצמם.נניח אם המקום משלם לך 25 ש"ח לשעה הרי שבפועל תקבלי 20 ש"ח לשעה והכ"א 5 שקלים עבור כל שעת עבודה.כך מצטברים למעשה הרווחים של חברות כ"א.

motior

Member
יש הבדל בין השמה לכ"א

לגבי חברות השמה אורום צודקת כמובן. לגבי חברות כ"א את צודקת.

וכן,את נחשבת עובדת כ"א

ולא עובדת של מקום העבודה על כן לא תהני מאומן הזכויות הסוציאליות שמהן נהנים המועסקים ישירות דרך מקום העבודה.

הכי קל- דפי זהב! וגם כמה טיפים

תיכנסי לאתר של דפי זהב ותקישי חברות כח אדם באיזור הצפון. כמה טיפים- 1. החברות אינן מחברות זו לזו במאגר העובדים כך שאם נרשמת למנפאואר חיפ (סתם דוגמא) אין זה אומר שאת רשומה בסניף קרית מוצקין 2. לעולם אין לשלם לחברת כ"א - אם מישהו מבקש ממך כסף (עשו הונאת ענק לעולים חדשים) תברחי ומיד - זה פלילי מצידם 3. כדי להצליח בחיפוש דרך כ"א- היכוני לעבודת "רגליים" - ערכי ריכוז של חברות כ"א באותו איזור - תלבשי חיוך גדול וצאי לשטח! רק ככה זה עובד 4. תני כבוד לרכזות כ"א - חשוב מאוד. בתחילת דרכי (זה היה מזמן...) הייתי רכזת כ"א בחברה קטנה. לבושתי- עזרתי רק לנחמדים (ככה זה אין צדק). 5. מומלץ לא לבוא ביום א' (מתחילים שבוע-לחץ) ולא ביום ה' (סופשבוע הולכים לישון) זה על קצה המזלג... מקווה שעזרתי!

למעלה