"כוחניות" החב´ הסולולריות

*לביאה

New member
"כוחניות" החב´ הסולולריות

לפני כשנתים חתמתי על חוזה התקשרות עם חב´ אורנג´ כששה חודשין לאחר מכן עוקל חשבון הבנק בו שולמה ההרשאה הבנקאית בעבור החיובים, אולם דאגתי לכסות את החיובים באמצעות תשלום בבנק הדואר. למרות זאת חב´ אורנג´ החליטה שאיננה מעונינת בי כלקוח ופשוט נתקה את קוי הטלפון זאת למשך 13 חודש. לאחרונה פנו אלי מהמוקד הפיננסי של החברה והודיעו לי כי מאחר והתחייבתי להתקשרות למשך 3 שנים אני מחוייבת בתשלום מינימלי בעבור המכשירים שברשותי. טענתי מנגד כי מאחר ונותקתי על ידם ולא מיוזמתי , דבר שגרם לי לאי נוחות מאחר ונאלצתי להתקשר מחדש לחב´ אחרת , נציגת חב´ אורנג´ "ויתרה" לי על התשלום בעבור התקופה בה הייתי מנותקת על ידם וה"ויתור"מותנה בכך שאשוב להיות לקוחת אורנג´ כיצד עלי לנהוג? אינני מעונינת לחזור ולעבוד עם החברה מה עוד וכיום הנני מחוייבת כתוצאה ממעשיהם לחב´ אחרת, מה גם שלדעתי חוזה התקשרות הינו דו צדדי.

ashlaya

New member
סיפור דומה

לפני שנתיים קרה לבעלי סיפור די דומה איתם נאלצנו לקחת עו"ד ולא ויתרנו... אם זה מנחם החלטת השופט היתה לפתור אותנו מההתחייבות החצופה שלהם שהם בעצם מנעו את הקשר... בהצלחה

נתיב

New member
עוד סיפור על סחטנות והפעם פלאפון

לפני כ-3 שנים בערך הצטרפתי כמנוי בחברת פלאפון בתנאים מוזלים לחיילים בהתחייבות לשנתיים. כחודש לפני תום ההתחייבות ביקשתי מהחברה שישלחו לי טופס לניתוק הקו,כאשר הדגשתי לנציג שירות הלקוחות שברצוני להתנתק בסוף ההתחייבות. הטופס נשלח חזרה לחברת פלאפון והגיע אליהם שבועיים לפני תום ההתחייבות. לאחר כמה ימים נותק הקו וקיבלתי בדואר דרישה לתשלום קנס בסך 300 ש"ח.כל ההסברים לחברה לא הועילו.כנראה ש- 300 ש"ח מחייל בסדיר יצילו את חברת פלאפון מהפסדים.

למעלה