כוחניות בגמר-בשם משתמש אחר, עודד

MIKI119

New member
כוחניות בגמר-בשם משתמש אחר, עודד

היי כולם, עודד ידיד טוב שלי ביקש ממני לפרסם את ההודעה הוא לא הצליח אז הוספתי אותה במקומו.
אני בא להתריע שמה שנעשה ע"י משפחתה של גלית שהלכו לראש העיר בדרישה להצביע ולהורות לכל המקורבים להצביע בנוסף, הרקדנית גלית, הסתובבה בשוק והמשיכה לבקש את הצבעתם של הרוכלים. תחרות זו הייתה חייבת להפסל אלא אם כן, ויקה והמקורבים לויקה שלצערנו הרב היא משפחה מצומצמת מאוד לעומת גלית, היו חייבים ללכת לראש עיריית ת"א מר חולדאי ולנהוג בהתאם. כפי שנאמר "ברומא תהייה רומאי". אני לא פוסל את גלית, אבל אין לה יחסי אנוש, אין לה תרבות, חוצפנית ממדרגה ראשונה. והיא זכתה בזכות החוצפה, אפילו לקיריל, שהוא בעצם המורה שאמור היה לקבל את השבחים גם ממנו היא מנעה מס' פעמים לומר את מה שהיה לו לומר. אז איך אנחנו נראים אזרחי ישראל? זו דוגמא מאוד מכוערת לנוער המקסים שלנו. בנוסף, הריקוד של ויקה ודני, הדאז'ו, היא הייתה צריכה ללמוד הרבה מאוד כדי להגיע לרמה הזאת וסלסלה וסמבה זה רחוק מהרמה של הדאז'ו. כך שלדעתי, הזכייה לא הייתה ראויה ובטח לא הוגנת חומר למחשבה לתוכניות הבאות. ויקה את כמו שאמרו לך השופטים, אנו מתנצלים בשם גלית שלא איפשרה לך "להשחיל" אפילו משפט אחד, לא פירגנה לריקוד שלך כי הייתה מאוד "עסוקה ולא ראתה" את הריקוד שלך ולכן היה קשה לה לפרגן לסיכום, ויקה, את מקסימה דמות מלאך, אנושית, תרבותית, מנומסת, עלי והצליחי. ולך דני, תשמור על מורל גבוה כי אתה ראוי לו, אתה בעצם לו פחות מאחרים.

actress

New member
כמי שמכירה את כולם, זו הודעה כזאת הזויה

כ"כ אבל כ"כ לא נכונה, גלית היא בנאדם מקסים. וכמה שבאמת הערכתי את ויקה ודני, הם לא היו מתאימים, הקהל אהב יותר את הבנאדם הצנוע והפשוט שזו גלית. האמת יצאה לאור. לכל הממורמרים, תמצאו לכם חיים, במקום להתמרמר ולהתלונן.

PilpelLady

New member
נו באמת.

וזה שויקה באה ישר מ"השרדות" (פצצת הרייטינג) ועם מלא ניסיון בריקוד ועם כל הדמעות המזוייפות שלה זה כן הוגן? זה כ"כ לא הוגן - כך שלדעתי: לא רק שויקה הייתה צריכה להפסל - היא לא הייתה צריכה לדעתי להכנס לתחרות בכלל.

למעלה