כוחנו באחדותנו

Mr.Z

New member
כוחנו באחדותנו

שלום, ראיתי את גיבוב השטויות שנכתב פה ע"י כמה חברים בנוער ליכוד ולא האמנתי, דבר 1: להב, מה אלה ההשמצות האלה? זה שתהלל את רובי יונה ותשמיץ את המועמדים האחרים לא יגרום לאף אחד לבחור ברובי יונה, ואולי אפילו לסגת מהתמיכה בו לפי הפתגם: "אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה". דבר 2: מה זה האבסורד הזה שמועמד קובע את שיטת הבחירות??? שיטת הבחירות צריכה להיקבע על ידי אדם אובייקטיבי ועצמאי, משהו כמו ליאור חיימוביץ שהיה בנוער ליכוד ודיברתי איתו והוא אמר שהוא מוכן אפילו לקחת על עצמו את אירגון הבחירות. זה מקומם שלא לומר בלתי חוקי שרובי יונה שהוא מועמד קובע את שיטת הבחירות, דמיינו שביבי היה קובע את שיטת הבחירות במרכז הרי זה לא מתקבל על הדעת! אני מקווה שיבחר המועמד הראוי והטוב ביותר לתפקיד, הבן אדם שהקדיש מעצמו הכל לטובת הנוער, שסיים את לימודיו ויכול להתרכז בעיקר בנוער, אחד שאפשר לפנות אליו בכל צרה ואני מדבר כמובן על רז לוי!

אתה טועה ומטעה

אתה טועה ומטעה כאשר אתה אומר שרובי הוא זה שקובע את שיטת הבחירות, מי אמר לך את זה??? השיטה תעמוד להצבעה, וכל היו"רים יוכלו להחליט בעד איזו שיטה להצביע.

Mr.Z

New member
בני, בלי שקרים...

אתה דיברת איתי ואמרת לי שרובי יונה ואתה קבעתם את שיטת הבחירות... עכשיו הוחלט שהיא תעמוד להצבעה לאחר שכולם ראו והתקוממו על השיטה המגוחכת הזאת ועל המועמד שקבע אותה...

ליוני

אני אמרתי לך שרובי ואני היינו שותפים לגיבוש ההצעה לפני שנתיים בערך ושעכשיו זאת ההצעה שרובי מציע, והיא צריכה להיות מאושרת. מי אני בכלל שאקבע את שיטת הבחירות, ומי רובי שיקבע את שיטת הבחירות? זאת הצעה מעולה, הכי דמוקרטית שיש ולשמחתי רוב היו"רים תומכים בה. והיא תעמוד להצבעה על ידם. ואני אפילו חושב שרז הוא המועמד היחידי שלא תומך בהצעה הזו.

Zack DA

New member
לא רק רז, ולא כל היו"רים

יש לשנות מספר דברים. לא צריך להציג את זה כאילו כל ההצעה היא לא טובה, אבל בהחלט יש לשנות מספר דברים כדי שתהפוך לקונצנזוס. "זאת הצעה מעולה [...] הכי דמוקרטית שיש" - בני, אני מצטער לומר לך את זה, אבל זו הייתה התבטאות שגובלת בשקר גס. צחי

לצחי

שקר גס?! תסביר לי מה מסתתר מאחורי צמד המילים האלה. ותסביר לי מה לא דמוקרטי בהצעה הזו.

Zack DA

New member
אני מעדיף לשמור את זה לפגישה

הדבר כרוך בהאשמות - ואין לי כל כוונה להפוך את הפורום לזירת קרב והתכתשויות.

למעלה