כוחו של שיר....

morenolocoloco

New member
כוחו של שיר....

סיפור שהיה כך היה.... ביום שישי נסעתי עם חברי באוטו (שאציין שתמיד לא הבין מה יש בעמיר בניון), בעודו מקבל טלפון מאישתו, בטלפון היא הייתה נרגשת ובישרה לו כי הם בהריון. שמחנו מאוד על הבשורה זו, והוא אומר לי "שים שים מוזיקה, שים משהו שמח....תן לשמוח, להנות..." לא התלבטתי הרבה, שלפתי את הדיסק של עמיר, שמתי את השיר "נשמתי" וביקשתי ממנו שרק יקשיב למילים. תוך שניות הבן אדם החל מוחה כפיים ואומר לי "אחי שיר פגז, איך הוא הצליח בפשטות של כמה משפטים להעביר במדיוק את התחושה שיש בי עכשיו", ומייד אחרי זה התנצל ואמר "אחי, אתה צודק, באמת יוצר ענק". השלב הבא היה כמובן - ללכת לקנות את הדיסק של עמיר. עמיר - אשרייך !

ספיר 2

New member
כל הכבוד ../images/Emo13.gif המשך כך...

מזל טוב... באמת מרגש...
ובאמת כמו שאמרת "כוחו של שיר" אוו יותר נכון "כוחו של עמיר"

גם לי קרה משהו דומה....../images/Emo140.gif

יומיים אחרי הופעה בבית החייל ב-07/12/06, ישבתי עם חברה שנהנית לשמוע שירים של עמיר אבל לא הסכימה אף פעם לבוא איתי להופעה, הראיתי לה קטעי וידאו שצילמתי בהופעה, מיד עם סיום השיר ללכת לשם, היא מחתה דמעה והתלהבה מההתלהבות של הקהל (ומי שהיה שם יודע על מה אני מדברת), שאלתי אותה אם היא מעוניינת לבוא להופעה, והיא באותו הרגע התקשרה ןהזמינה כרטיס להופעה בב"ש ב-23/01/06. אז קהל יקר ומעריצים נפלאים של עמיר - אשריכם

למעלה