כוחו של סאורון

כוחו של סאורון

תמיד הסתקרנתי- כמה גדול היה כוחו של סאורון כשהייתה ברשותו הטבעת האחת? או במילים אחרות: כמה רחוק היה כוחו מכוחם של הולאר, אם בכלל?

הוא עדיין לא ולא. הוא מאיא..

מה שאומר שהוא נחות יותר, עם פחות כוח. אבל עדיין, הכוח שלו הוא עדיין Force that is not to be reckoned with כלומר, המון כח ביחס לשאר היצורים ב-Middle Earth.

Galum

New member
בהחלט לא

הטבעת נותנת בעיקר כוח לשליטה, אני די בטוח שגם בעמות ישיר בינו ובין איאונווה סאורון יפסיד (לא שזה משנה כי עימות כזה לעולם לא יקרה ואין לנו דוגמאות לקרבות כאלה אז אי אפשר לדעת מה באמת יקרה)

Y. Welis

New member
הטבעת לא חיזקה אותו בהכרח. סביר שהיא דווקא

החלישה אותו עצמו, כי הרבה מכוחו שוקע בה ועכשיו היה 'מחוץ' לגופו, כך שהוא הפך פגיע יותר. גם הרבה מכוחו הוצע על שליטה באחרים - בין אם במבנים כמו באראד-דור, ובים אם צבאות של אורקים ורפאי הטבעת, שלשליטה בהם נוצרה הטבעת. בכך הוא הלך בדרכו של אדונו מורגות', שהוציא את כוחו על השחתת הארץ ושליטה ביצורים שהשחית. בסופו של דבר ניתן היה להתמודד איתו, ולא צריך היה מאיאר או ואלאר - מלכי בני אדם ובני לילית הספיקו כדי להכריע אותו.

זכור לי קטע משה"ט

כשפרודו התחיל לחשוב מה יקרה אם הוא ייתן לטבעת להשתלט עליו.. הוא יוכל לצוות על הפרחים לפרוח ועוד כמה דברים שאני לא זוכר. אז הטבעת כן נותנת כוחות, לא?

maglor

New member
אתה חושב על חזיון התעתועים של סאם

לאחר שהוא לקח את הטבעת מפרודו אחרי שזה נפגע מידיה של שילוב.

למעלה