כוחו של מגע

כוחו של מגע

מתחילה לגעת בעצמי , חשבתי עליכם , מצפה ומחכה לתגובות מכם הייתי שם לפני מספר ימים , אותו גבר סקסי עמד מולי , גבוה , חסון , רק רוצה שיעטוף אותי , , , הזין שלו מתחיל להזדקר רק מהמראה שלי , וזה מגרה אותי , מתחילה להתפשט , להישאר עם הכלום שלי לאט לאט רוצה אותך , לאכול אותך , לנשוך אותך חלש וקצת יותר חזק , בכל הגוף ,,, בפטמות שלך מלקקת אותך , נושכת כל כולי איתך , עליך יורדת לכיוון הזין היפה שלך מסובבת את הפרצוף שלי אליך , כדי שתוכל לתת לי את מה שאתה רוצה כל כך את מה שאני רוצה כל כך , רוצה שתאכל אותי , תריח אותי אל תפסיק , תמצוץ לי את הכוס שלי , הטעים שלי ואני מתחילה להשתגע ,,, אתה משגע אותי , כזה חתיך,,,, רוצה אותך , בוא אלי ,,,,

הולכת להתקלח

ואמשיך שם ,,, מחכה לך שתבוא ,,, בטוח שאפנטז עליך ,,, רוצה אותך ,,, בתוכי ,,, לא יכולה לחכות כבר ,,, רוצה להרגיש את הזין היפה שלך בתוך הכוס שלי ,,, בתוך התחת שלי ,,, רוצה להרגיש אותך מוצץ את כולי ,,, יושבת על הפרצוף שלך ,,, מכניסה לעצמי שלוש אצבעות ,,, ומרגישה אותך ,,, מוציאה את האצבעות ,,, ואתה מכניס את הלשון שלך לתוכי ,, , אוכל אותי ,, מרטיב את הפרצוף שלך בכל כולי ,,, כן,,,,,,,, עוד,,, אל תפסיק,,, לעולם ,,, אההההההההה כן,,, והזין שלך מתקשח ומתעבה,,, רוצה אותך ,,, כנס אלי לכוס ,,, מתיישבת עלייך ,,, מתחילה לנוע ,,,

*g99

New member
אפלו כאישה

שאוהבת גברים,התחממתי!!!!!!!!! הבתי את כתיבתך המגרה! אגב,ברוכה הבאה לעולמנו החם... g99...

שמחה לשמוע g99

שמחה לשמוע פרגון מאישה אף פעם לא הייתי עם אישה במיטה,,, מה איתך ,,, אוהבת נשים ??? מתלבטת אם לנסות

למעלה