כוחו של התת מודע

כוחו של התת מודע

היי, יש לי שלושה עמודים מלאים בפסקאות שצוטטו משני ספרים שעוסקים בתת המודע. אלו שלושה דפים שבנויים פסקאות פסקאות שנוגעים בכל תחומי החיים שמענייינים אותי ואני מעוניין לשפרם. אני מקפיד לקרוא את שלושת הדפים האלו לפחות פעם אחת ביום על מנת שאלו יוכלו לחדור לתוך תת המודע שלי ולהיטמע בו עם הזמן ולהפוך לחלק מהמציאות היום יומית שלי. עכשו, ברשותכם, יש לי שתי שאלות: 1. האם עצם העובדה שאני קורא שלושה דפים מלאים בהגדים משפיעה על היעילות של מנטרות אלו על התת מודע או שאין זה משנה כמה פסקאות אני קורא כי כל אחת מפני עצמה נכנסת לתת המודעות? 2. האם קריאה רציפה של שלושת הדפים פעם אחת ביום, לרוב, מספיקה? מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה, יוני.

ע ו פ ר ה

New member
יוני היקר

הקריאה של הדפים עם ההגדים עוזרת לך להתכוונן למטרה. מצד שני, מתוך נסיוני האישי, הגיע שלב שהתעייפתי מקריאה של כל כך הרבה דפים. אחרי זמן מה מצאתי את עצמי מודה כל פעם על חלק אחר מהרצונות שלי. אני מציעה לך לבדוק עם עצמך מה מתאים לך. ב NLP (השיטה בה אני עובדת) ישנה הנחת יסוד שאומרת: המפה שונה מהשטח. כלומר, יש לנו איזו שהיא תוכנית עבודה אך לכל אחד מתאים משהו מעט שונה. בהצלחה. באהבה עופרה

למעלה