Guym19 המקורי
New member
כוחו של התת-מודע
קודם כל, שבוע מצויין לכל הגולשים ! אתמול והיום קראתי בפעם השנייה את הספר הנפלא "כוחו של התת-מודע"! כשהגעתי לעמודים של 100 + שוב עלו בי שאלות בעקבות תובנות שכבר ידועות לי, אך בכל פעם זה מתקבל אחרת. אשמח אם תשתפו בדעותיכם לדברים הבאים: אומרים "תחשבו, תרגישו, ומשאלת ליבכם תתגשם!" אומרים "אל תהיו שליליים, תכוונו את נפשכם ומחשבותיכם לטוב, לשמחה, לשפע והאהבה !" אומרים "תשנו גישה". אומרים "הכל קורה לטובה". אומרים "לכל דבר יש סיבה". על כל אלו אנחנו לומדים ומאמצים לעצמנו - כל אחד בדרכו שלו
נאמר בספר, כי עלינו לדעת מטרה ברורה, לבקש, ולהרגיש שהיא אכן קיימת, היא פה! אך כישלון יבוא עלינו אם נרגיש אחרת משמחה ושפע בתוכנו באותו זמן. מאוד אהבתי את העמודים על נפלאות השינה, כאשר מטמיעים בתת-מודע מטרה/בקשה+אמת בה (שהיא קיימת אצלנו). אני למשל, לא זכיתי בביקור/טלפון מחבר שלא ראיתי המון זמן, וכן הייתה בי הציפייה הגדולה והרצון. עברנו. הכל לטובה! היה בי הרצון לפגוש אנשים בהופעה בנתניה - לא התגשם. הכל לטובה! והיו עוד דברים שבכלל לא התגשמו ולא קרו....ציפייה ואמונה היו בי! ולא בזה העניין. שאלתי מתייחסת לעצם הנושא בבקשות שלנו: מה גורם לאי-הגשמה? מדובר בבקשה פזורה ולא אמינה מצידנו. ואולי גם חוסר אמונה מוחלט שדבר מה יקרה לנו. אבל מה עושים, כשקיימת אמונה, ביטחון ורגש פנימי למשהו, והוא לא ממהר לבוא? מה אז? המשך מתחת...
קודם כל, שבוע מצויין לכל הגולשים ! אתמול והיום קראתי בפעם השנייה את הספר הנפלא "כוחו של התת-מודע"! כשהגעתי לעמודים של 100 + שוב עלו בי שאלות בעקבות תובנות שכבר ידועות לי, אך בכל פעם זה מתקבל אחרת. אשמח אם תשתפו בדעותיכם לדברים הבאים: אומרים "תחשבו, תרגישו, ומשאלת ליבכם תתגשם!" אומרים "אל תהיו שליליים, תכוונו את נפשכם ומחשבותיכם לטוב, לשמחה, לשפע והאהבה !" אומרים "תשנו גישה". אומרים "הכל קורה לטובה". אומרים "לכל דבר יש סיבה". על כל אלו אנחנו לומדים ומאמצים לעצמנו - כל אחד בדרכו שלו