כוחות הרשע והאופל

GrandPrix2004

New member
כוחות הרשע והאופל

מאיימים להתפרץ אלינו בכל רגע!!! הזהרו! הם באים! אף אחד כבר לא יוכל לעצור אותם... ראו הוזהרתם. לא אנג'ל בראט ולא פאדר לוניגן יעצרו את הרשע שמתפרץ מהמרתף. EVIL מגיע אלינו ואתם, עליכם להלחם בו עד הסוף. בקרב הזה לא יהיו מנצחים ולא יהיו מפסידים - הרשע מתפרץ בכל כוחו - ועליכם לדעת זאת. כח הרשע לעולם לא ינצח? אני כבר לא בטוח... זה או עכשיו או אף פעם. תתכוננו לגרוע ביותר אבל תתכוננו - רשע, רוע, סבל, יחד עם כל כוחות האופל הולכים להשליט טרור. הכינו את עצמכם מבעוד מועד - קבעו כליים, חוקים ותקנות. בחרו לכם מנהיגים, הציעו את עצמיכם ואף המליצו על הדחת הלא מתפקדים. זכרו - אין בכם הרבה כח כעת ולא בטוח שתוכלו לעצור את הרשע אך אל תרימו ידיים. אמנם לא תקבלו עזרה חיצונית בדמות מלאכית לסבית וכומר עיוור אבל המעטים מול הרבים - אולי זה יצליח גם הפעם. אל תתנו לכח הרשע להתפרץ הנה, אל תתנו לזה לקרות! אל תתנו לכח הרשע לנצח!!!

I n n u e n d o

New member
המ..טוב..

קצת מיצינו את העיניין Dont You Think

שכוחות הרשע ינצחו

לי כבר לא אכפת הם במילא לקחו את הדבר היקר לי מכול את סירי!
גם את ג'יימס !
וסדריק!

moran14h

New member
נכון..

אבל אני דיי שונאת את ג'יימס. אז זה תקף רק על סיריוס וסדריק.. ותני לי לנחש ..לא מזמן סיימת את "מסדר עוף החול" ,נכון?

ממש לא סיימתי אותו ממזמן

יומיים אחרי שהוא יצאתי כבר סיימתי אותו פשוט בלילות משעמם לי אז קראתי את הספרים עוד פעם וכול פעם שקראתי את השם סיריוס התחלתי לבכות

python 4

New member
אתה רומז אולי להעלמותך הפתאומית

מהפורום עקב חטיפתך ע"י חייזרים לבושי חאקי?

למעלה