כוחה של מילה

כוחה של מילה

אם בחשיבה עסקינן אז, הרי לפניכם כוחם של מילים חיוביות שהתגלגלו לידי אתמול ``המקרה`` לאחר שפתחתי את נושא החשיבה. האמונה אומרת, שאם נשתמש בהן נשפר את חיינו ויחסינו לחיים. מילים לא לשימוש מילים חיוביות לשימוש ______________ ____________________ אני צריך אני בוחר אני רוצה אני בוחר אני חייב אני בוחר אני מת על... אני אוהב אני בבעיה הזדמנות, התנסות, אתגר קשה לי/ זה קשה לא קל לא מגיע לי מגיע לי אל תשכח תזכור... לך תחפש לך תמצא יהיה בסדר הכל טוב/ ברגע זה הכל טוב. למילים יש כוח להשפיע עלינו ועל הסביבה שאנו חיים בה. נסו להשתמש ספרו לי איך היה. היו ברוכים שבוע טוב, מקסים ורצוף אתגרים צ`רלי :cool:

מחשבה יוצרת מציאות :cool:

צרלי הגדולה מכולם!!! אהבתי את כוון מחשבתך. אני יודעת בודאות שמחשבות יוצרות מציאות. לכן עלינו לחשוב חיובי. חיים ומוות בידי הלשון: אמר שלמה המלך. הוסיף ואמר הרמב``ם: חיים ומוות בידי המחשבה תחילה ואחר כך בידי הלשון. כך שבכל מקרה אנחנו מצווים בחשיבה חיובית תחילה. אחר כך שנון של כל המשפטים החיוביים שמנית למעלה. אין ספק שעלינו להשתמש כל הזמן בחיזוקים חיוביים במלל עצמי כמו איזו מנטרה. אם זה לא מספיק אני מציעה להעתיק את המשפטים על בריסטולים קטנים ולפזר אותם בחלל הבית כך נתקל בהם כל הזמן והם יכנסו לתודעתנו. בהצלחה לכולם. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

מיככככככככככככל

מיכל היקרה!!!!!! שמחה לפתוח את המחשב ולמצוא את גבובתך המקסימה. עשית לי את היום אוהבת צ`רלי

למעלה