כוחה של כריזמה

כוחה של כריזמה

עוד קטע מבית היוצר של נטליה סטרלצ'נקו.. הפעם היא מארחת איזו רקדנית בשם לטיפה, ומוכיחה שוב ושוב כמה מעט צריך לעשות כדי להיראות הכי מדהימה. שימו לב באיזה נחת היא רוקדת, כאילו היא יודעת שכבר אין לה מה להוכיח. הריקוד השלו והבטוח שלה ממגנט אליה את המבט. ברגעים הספורים שהצלחתי להוריד את העיניים מנטליה ולהסתכל על השניה (שאיתרע מזלה לרקוד לידה..) לא ממש התלהבתי. עניין של טעם, בטח יהיו כאלה שיחשבו בדיוק ההיפך. תהנו!! http://www.youtube.com/watch?v=RdwiNmLIU9o&mode=related&search=

dorityeyni

New member
בקר טוב, צפרא טבא

בהחלט קטע מרשים, אך לדעתי גם לרקדנית השניה נוכחות חזקה, שתיהן רוקדות יפה. אהבתי את האלגנטיות שהן משדרות בריקוד. לנטליה יש יותר נוכחות בגלל החצאית הרחבה שתופסת נפח. א ה ב ת י. תודה ששיתפת אותנו. מירושלים המתרגשת מהקיץ החם, הלוהט. כמו שאני מתרגשת לקראת הפתיחת עונת הריקודים בספטמבר (ועוד הפתעות). שלכם/ן דורית ייני מפסגת זאב ומרכז עפרון למחול - הורה ירושלים, בעמק המצלבה.

dorityeyni

New member
מה שמזכיר לי ש....

בימים אלו אני בונה ריקוד ללהקה שלי , שהוא בסגנון המזרחי לאטיני, קצת פלמנקו. הרקע שלי בריקודים סלונים הוא של 11 שנים חברה בהתאחדות הישראלית לספורט הריקוד, השתתפות בתחרויות ארציות ובינלאומיות בדרגת סניורים!! מספר פעמים , עם בן זוגי לחיים, זכינו באליפות ישראל לדרגת סניורים וייצגנו את ישראל באירופה : איטליה, הולנד, אנגליה, בלגיה, אומנם היינו זנב לאריות אך גם זו חוכמה !!!!לצערי בשנתיים האחרונות עשינו הפסקה "קלה", אך חוזרים בשיא המרץ בספטמבר... אגב שתי הרקדניות הנפלאות שראינו רוקדות לקצב הצ'ה צ'ה צ'ה, הסקסי והכובש בחושניותו. בכוריאוגרפיות שלי אני משתמשת בהמון אלמנטים מתחום הריקודים הסלונים והלאטיניים שיש להם השפעה גדולה עליי, הטנגו החושני, הואלס המרגיע, הרומבה (ריקוד האהבה) ועוד..... שלכם לעד דורית ייני מירושלים השמחה והעליזה

ronarona1

New member
באמת יפה...

יפה ומרגש הקטע הזה, אהבתי, מדהים. איך אתם מגיעים לכל הדברים האלו???

האמת היא שמאוד אהבתי.

גם את השילוב של שניהם וגם את הכירוגרפיה והכל. קטע יפה.

למעלה