כוורת?! לגמריי!

the1head

New member
כוורת?! לגמריי!

לא יודע מי מכם היה באחת ההופעות, אבל אם לא אתם פשוט חייבים את זה לעצמכם. והיום זו ההזדמנות האחרונה בהחלט.
הייתי אתמול בהופעה בפארק ומה אני אגיד לכם חברים - חוויה של פעם בחיים.
נשאיר רגע בצד את השירים הנפלאים, את המוזיקה המרגשת, את המיתולוגיה הגדולה, כל ההפנינג, מסביב, מבפנים ומבחוץ, היה לגמריי מעורר השתאות. משפחות שלמות הגיעו לשם עם מחצלות, כיסאות, אוכל ומה לא, העיקר לתפוס פיסת אדמה כעמדת תצפית ופיסת היסטוריה קטנה לנשמה.
והסאונד? והתאורה? ועיצוב במה? והוידאו ארט? וואו. רמה אחרת. לא רואים דברים כאלה בארץ.
ומה, מה עם שבעת המופלאים?!
תגידו, הכל צריך להאכיל אתכם בכפית? תלכו ותראו.
שלא תבכו כמו ילדה "לא ידעתי... לא שמעתי".
אחר כך כבר לא יהיה.
זהו נגמר.
אין יותר.
ולא יהיה.
ולא יהיה.
ולא יהיה.
וזהו זה!

Celluloid Hero

New member
הייתי אתמול

מודה ומתוודה- הייתה הופעה נדירה באיכותה. הלכתי רק בגלל המשפחה, ולא מחזיק שום אלבום בבית, ואני ממש לא בקטע של מוזיקה ישראלית . היי, אני אפילו לא בטוח שאני עוד בקטע של מוזיקה, ונהנתי. בקיצור, היה יופי. לכו לראות.

noosh

New member
הוא הזהיר על זה מראש, אז מזה לא הייתי מופתעת

אבל האמת שהייתי קצת בשוק לקרוא שהוא נהנה :)

Celluloid Hero

New member
הגעתי לשם אדיש

ובכושר התעלמות מצויין, אבל קשה לא לאבד ריכוז אחרי שעתיים וחצי של הופעה, ועודף אדיר של אנרגיות חיוביות מצד 50 אלף איש, ואנשים שמשילים 40 שנה מהגיל שלהם מסביבי, ופוצחים בריקודי הורה, וכו' וכו',למה הם לא יכולים לשבת בשקט ולהזעיף פנים כמו כל אדם הגיוני, זה מעבר להבנתי. גם הלהקה הייתה נהדרת , כמובן עד כמה שהשירים שלהם מאפשרים לי להתלהב מהם, אבל האמת, הקונטקסט עשה לי את זה הרבה יותר. אפילו ריגש בנקודות מסויימות. כלומר, אני לא בטוח איך בני האדם קוראים לרגש הזה, ואולי זה סתם היה קילקול קיבה מהבייגל המחומם, אבל כן, בהחלט הרגשתי שם חלק מאיזה משהו.

noosh

New member
קהל הוא חלק כלכך חשוב בהופעות

בגלל זה לפעמים אינ מעדיפה הופעות בארץ, גם אם איכות הסאונד הרבה יותר גרועה. כבר יצא לי להיות בהופעות של אמנים שאני מאוד מאוד אוהבת והסאונד היה נפלא וזו אמורה היתה להיות הופעה מושלמת, אבל הקהל היה אדיש ורדום, ונהניתי בהן פחות מהופעות שהלכתי אליהן במקרה והקהל היה סוחף, או שהיה קשר בין האמן לקהל שלא היה עובר בשום דרך אחרת.
שמחה לשמוע שנהנית :)

למעלה