כובע קסמים III

כובע קסמים III

לפרקים הקודמים שמעתי את הדלת נטרקת כשחזר. המסכן באמת עשה את זה מהר. רציתי לקרוא לו אבל לא רציתי להשתמש בשמו. שרקתי. כן, כמו ששורקים לכלבלב קטן. הוא רץ פנימה, הנשימה שלו היתה מהירה. "כלבלב, גש לארון ותוציא משם את המגבת הצהובה וחזור לכאן מהר" אמרתי. הוא ביצע מיד. יצאתי מהמים ובלי מילה הוא החל לנגב את גופי בעדינות רבה. כל כך נהניתי. לקחתי את המגבת מידיו ועטפתי את גופי. הסתכלתי אליו ואמרתי "על ארבע, אחריי". הוא ירד על ארבע והלך כך אחריי עד לחדר השינה. התיישבתי מול המראה, הגשתי לו מברשת ואמרתי "סרק את שיערי" הוא סירק אותי ואני ראיתי איך הוא מסתכל בגוף שלי. נעצתי בו מבט והוא השפיל את עיניו. הייתי שיכורה מהכוח שהיה לי בידיים. קמתי ממושבי והלכתי אל המיטה. הוא נשאר ישוב על השטיח. התחלתי להתלבש ואמרתי לו "ספר לי מה יש לך בתיק שהבאת" כשעיניו נעוצות בי כשאני גורבת את גרבי הרשת, סיפר לי על המצבטים, האזיקים, השוט, הויברטורים שיש בתיק שלו. העיניים שלו עקבו אחרי המחוך הנכרך על מותניי, הביריות המתחברות אל הגרביים. מבט קצר שלי אל עבר המגפיים הקפיץ אותו והוא הגיש לי אותם. זרקתי אליו את החוטיני שלי. "תלבש את זה כלבלב" אמרתי משועשעת. ידעתי שזה ילחץ לו ולא יהיה נוח, אז לשם מה אני צריכה תחתונים בכלל? נעלתי את המגפיים ועמדתי מול המראה. השדיים שלי בלטו והפטמות היו זקורות, נראיתי פשוט כמו אמזונה, והייתי רעבה לסיפוק. הסתכלתי בו כשלבש את התחתונים שלי. הזין שלו היה כל כך לחוץ בתוכם, ראיתי את הפנים שלו מתעוותות. "קום" אמרתי וניגשתי אליו הנחתי יד על הזין שלו. הוא נאנח. "שתוק" לחשתי "תסתכל בי. אתה יודע מה הולך לקרות עכשיו?" "לא מלכתי" הוא ענה בשקט "מה אתה חושב על מלכתך?" שאלתי "מלכתי, את נראית נפלא אבל חסר לך דבר אחד. האם תרשי לי להביא לך אותו מלכתי?" שאל נדתי בראשי והוא רץ לסלון וחזר מיד עם התיק שלו. הוא פתח את התיק והוציא ממנו שוט. שוט אדום, היו לו ששה זרועות לשוט הזה והידית שלו היתה מעוצבת כזין מפואר בן 30 ס"מ הוא ניגש והניח את השוט בידי. "עכשיו את מושלמת מלכתי" אמר. הסתכלתי בדמותי במראה. כל כך הייתי מגורה. "עכשיו תוציא את כל מה שיש לך בתיק ותסדר הכל יפה על השטיח, אני רוצה לראות הכל" אמרתי. הוא סידר תוך דקות 4 ויברטורים בגדלים שונים, עשרה מצבטים, שני זוגות אזיקים, שוט נוסף, היו שם גם כמה חבלים, נרות ומוט קצר עם פיסת עור בקצהו. הסתכלתי בו. התיישבתי על המיטה ברגליים פשוקות וציוותי עליו לעמוד לפניי. הזין המדהים שלו היה לחוץ בתוך התחתונים שלי, ממש מול הפנים שלי. התחלתי לעסות לו את הזין, הוא נאנק ומיד שתק למראה המבט שנעצתי בו. "אתה יודע לשם מה אתה נמצא כאן?" שאלתי. הייתי בטוחה שהזין שלו תכף קורע את התחתון שלי, אבל המשכתי למעוך א ותו בעדינות, שורטת מעט את הביצים שלו. "רק לשרת אותך מלכתי" ענה "אתה מסכים שמגיע לך עונש נכון?" שאלתי "כן מלכתי" ענה "יפה" הייתי מרוצה ממנו "אני אהיה רחמנית, ואני מציעה שלא תנצל את זה לרעה. העונש שלך יהיה עשר הצלפות מהמוט הזה עם העור הקטן בקצהו. אתה תספור את ההצלפות ותודה לי אחרי כל אחת. אם תפספס, נתחיל את הספירה מחדש. אם תהיה טוב, תינתן לך הזכות לענג אותי. כעת קח את כל הצעצועים האלה והעבר אותם לסלון וחזור לכאן מהר" הוא חזר לחדר ואני אמרתי "אתה בטח תסכים שמלכה לא צריכה ללכת ברגל. אני אשב על הגב שלך ואתה תיקח אותי אל הסלון" הוא הנהן ואני קמתי והתיישבתי על גבו. הוא התחיל ללכת. ממש רכבתי עליו. שלחתי יד ושיחקתי לו בביצים הוא התפתל. הרגשתי את הזין המדהים שלו גדל למימדים שלא יאומנו. הוא ממש התפתל תחתיי. הגענו לסלון ואני קמתי. "יופי כלבלב שלי, עכשיו בוא לקבל את העונש שלך". לקחתי את השוט הזה והעברתי אותו כך בין הרגליים שלו, מלטפת את הביצים שלו עם השוט. לקחתי את המוט הקצר וחבטתי בישבן החשוף שלו. "אההה אחד. תודה מלכתי" הוא אמר חבטה נוספת "אווו שניים, תודה שאת מחנכת אותי מלכתי" המשיך לספור כך המשיך עד עשר. קצת ריחמתי עליו, אבל המשכתי עד הסוף. הוא הודה לי אחרי כל חבטה. אחרי המכה העשירית, הנחתי את השוט, וליטפתי את הישבן האדום שלו. הוא נאנח. ידעתי שכאב לו. אבל הזין שלו היה קשה כמו אבן. כמו פלדה. "אתה רוצה להוריד את התחתונים האלה חתלתול שלי?" שאלתי בקול מתפנק "כן מלכתי" ענה בקול מתחנן קדימה, תעשה לי סטריפטיז, תלהיט אותי" אמרתי. הייתי כל כך מגורה. הוא התחיל להתפתל מולי, מסיר את החוטיני הלוחץ לאט, לאט. הזין שלו קפץ קדימה. דחפתי אותו אל הרצפה. את הידיים שלו כפתתי באזיקים וחיברתי אותן אל רגלי השולחן. הוא היה שרוע על השטיח. התיישבתי עליו, החריץ הרטוב שלי מציף לו את הבטן בנוזלי התאווה שלי. הסתכלתי בעיניים שלו. "אני הולכת להשתמש בך עכשיו. שלא תעז לגמור זה ברור לך?" "כן מלכתי" אמר בציפייה. בלי להזהיר, פשוט קמתי והתיישבתי לו על הפנים. הוא כמעט נחנק, אבל מיד התעשת והתחיל לזלול את הפרח שלי. הלשון שלו הטריפה אותי, חדרה לתוכי ויצאה, ינקה את הדגדגן, ליקקה את הנוזלים, מצצה את השפתיים. בקיצור השתוללתי מעונג על הלשון שלו. לפתע התרוממתי קצת הפרח הפתוח והרוטט שלי בדיוק מעל הפנים שלו . פישקתי את רגליי ככל שיכולתי והחדרתי את ידית השוט, את זין הפלסטיק הזה לתוכי. החדרתי אותו עמוק והתחלתי ממש לזיין את עצמי ככה מעל הפרצוף שלו, הנוזלים שלי מטפטפים לו על הפנים. האורגזמה שלי לא איחרה לבוא. התפוצצתי לו ככה ממש מול הפנים. אבל אני לעולם לא אומרת די. התרוממתי מעט וירדתי לאורך הגוף שלו. השרביט שלו היה מתוח ומוכן לפעולה. פשוט התיישבתי עליו. קירות הנרתיק שלי סחטו אותו והתחלתי לנוע עליו לאט.. לאט.. לאט. הוא התפתל תחתיי. "מלכתי, בבקשה.. אני לא יכול.. אני רוצה לגמור" התחנן. התחלתי לדהור עליו במהירות, מובילה את שנינו לשיא משותף. התמוטטתי מעליו. פתחתי את האזיקים ונחתי עליו. אחרי שנרגענו קצת, קמתי והלכתי לחדר השינה שלי. "בוא אחריי" הוריתי לו והוא כמובן, עשה כדבריי. "ותביא איתך את הויברטורים" המשכתי. הוא הביא. בחדר השינה נשכבתי על המיטה ודרשתי מסאז´. המגע שלו היה מושלם. לא חזק מדי, לא חלש מדי. עיסה אותי ואני נאנחתי. לפתע אמרתי לו לעצור. "תעמיד את הזין שלך, הוא הרבה יותר יפה כשהוא זקוף". שלחתי יד והחזקתי לו את הביצים בזמן שהוא שפשף את הזין המדהים שלו והזקיף אותו בשבילי שוב. לקחתי את אחד הויברטורים והפעלתי אותו. הוריתי לו להמשיך לעסות אותי ובזמן שהוא עושה את זה, שיחקתי עם הויברטור הרוטט בחור התחת שלו, מנסה להחדיר את הפלסטיק הרוטט לתוכו. "עמוד על ארבע" ציוויתי. הוא נעמד על ארבע כדבריי. פישקתי את לחיי ישבנו והתחלתי להחדיר את הויברטור לתוכו. הוא לא היה רגיל בזה, אבל לא היה ספק בעונג שלו. הוצאתי את הויברטור וליטפתי קצת את חור התחת שלו. מניחה את הויברטור המזמזם על הביצים שלו. הוא היה באטרף. החדרתי שוב את הויברטור לתוך ישבנו. הפעם זה נכנס הרבה יותר בקלות. הסתכלתי בו. הכובע של הזין שלו היה כל כך אדום, רטוב לגמרי, ועומד כל כך חזק. פישקתי את רגליי והוריתי לו "חדור אליי, ענג אותי, ותנוע לאט." הוא עשה מה שאמרתי.. העונג היה אלוהי, עם הויברטור הרוטט בתוכו.. גמרתי שוב ושוב כבר מזמן הפסקתי לספור. העיניים שלי כבר לא הצליחו להישאר פתוחות מעוצמת התענוג. ידעתי שהויברטור נשמט מתוכו כבר, אבל הרגשתי את השפתיים שלו מטיילות על כל חלק חשוף בגוף שלי. הוא ינק את הפטמות שלי, נשק את הרגליים שלי, חלץ את מגפיי ומצץ את אצבעות רגליי, שתה את הנוזלים שלי והביא אותי לשיא ועוד שיא ועוד אחד. שוב הרגשתי את הלשון שלו בתוך הפתח הלוהט שלי. עוד התפוצצות.. ועוד אחת. נרדמתי. התעוררתי אחרי כמה שעות, מצאתי אותו יושב לרגלי המיטה, מוכן לשרת אותי. הציע קפה או מיץ תפוזים. אחרי שהביא את המיץ התיישבתי וקראתי לו לשבת לידי על המיטה. העברתי אצבע על הכובע של הזין שלו. "כובע קטן, מקושט נוצה, העושה את כל מה שאני רוצה" אמרתי וחייכתי אליו "אני חושבת שיש לנו פה התחלה של קשר מיוחד מאד ומכיוון שמילאת את ההבטחה שלך לגרום לי עונג רב, אני אתן לך פרס. לך תכין לי אמבטיה, אחר כך אני ארשה לך ללקק אותי שוב ושוב."

CHUCHU

New member
מה קורה????????

זהו זה כל הסיפור? אין לזה סוף ? חייב להיות המשך

זה לא נגמר, זה רק הסוף

מה עוד? הקשר נמשך המוןןןן זמן, מה לדעתך עוד צריך לקרות שם?

*g99

New member
טוב,

זהו,אני גם רוצה עבד שכזה..עם פינוק למיטה ושיעשה את העבודה כמו שאני רוצה! איפה יש כזה???? g99...

למעלה