כובע ברט

33 אבי

New member
כובע ברט

אני לא מצליחה להוציא גזרה מדוייקת של ה " פלח, של כובע הברט. יש מקום שאני יכולה למצא את המידות .יוצא לי לא מדוייק. תודה.

33 אבי

New member
הקלקתי אבל

הקישור הראשון באנגלית ולא הבנתי את המידות ואין ממשגיזרה או שלא ראיתי נכון. הקיור לברט השני לא מוביל אותי לברט או שגם כאן טעיתי. סליחה על האהבליות שלי.

33 אבי

New member
למההההההההההההההההה

למה לא הקשבתי בשיעורי אנגלית למה????

רות מלר

New member
אני מהרהרת

הקישור הראשון של בורדה צריך להוריד גיזרה יש שם גיזרה- כאילו שרטוטו דא ? כאילו לא ממש צריך לקרא -דא ? ואחר כך רק לגזור לתפור ולהשוויץ - תפרתי לבד- אין לכם ואין לכם (תיכך יגיע מסר שאני לא נחמדה, ואחריו יגיע מסר שאני מצחיקה, ואחרי כן יצעקו לי מהחדר השני לבוא כבר לישון) עד ראש השנה שתהיה כאן תמונה של ברט - סיכמנו נכון ?

33 אבי

New member
רות ארת לא נחמדה ולכי לישון

סתםםםםםםםםםםםםם תאמיני לי אפילו לי אין סבלנות לשאלות של עצמי.. ולגבי הברט לא מצאתי גזרה...אלא אם את מתכוונת לשרטוט של הכובע עצמו מוכן. הכנתי הרבה ברטים אבל אני לעצמי יודעת שזה לא מדוייק מה שאני עושה ורציתי מידות מדוייקות. והאם יש גזרה לברט שעשוי מ" פלחים פלחים"? תודה ענקית ואולי פעם גם אני אדע לתרום לפורום המקסים הזה.

רות מלר

New member
אבי-כשאני מתעוררת אני עוד פחות נחמדה../images/Emo13.gif

שלחתי אותך לבורדה כדי לזרוק אותך למים להבין שכל פריט מתחיל מגיזרה ברט הוא גיזרה פשוטה הם משתמשים פס אלכסון לגימור וגם סרט והרי לך תהליך בניית עבודה יש ברטים שעשויים פלחים זו החלטה עיתובית מה עושים ? תופרים פלחים לעיגול שלם יש אוהדי בית"ר ירושלים שיש להם ברטים שהחלק העליון עשוי ממתומנים שמזכירים כדורי רדג זו טכניקה של טלאים -קווילטינג קודם יוצרים את העיגול ואז ממשיכים נלאה

פנדה 63

New member
צודקת אבי אין שם גזרה לברט

גם אני לא מצאתי אבל הגזרה שם פשוטה עיגול בקוטר של 60 ס'מ בערך שמתחבר לחלק שנראה כמו חצאית חצי קלוש בגובה של 10 ס'מ ואז מתחבר לחגורה בגודל היקף הראש

33 אבי

New member
רגעעעעעעעעעע טני שם אבל לאיפה

נכנסים? שנים לא נכנסתי לצטים תרחמי עלי

למעלה