כואב

כואב

מדוע כל פעם שאני נגש לפגישה עיוורת תמיד קורא 2 הסיטואציות הבאות: 1. היא שהיא לא לטמי ואני לטעמה. 2. היא לטעמי ואני לא לטעמי. אם יש לכן או לכם תשובה לזה אני ישמח לשמוע אייל

ניקולי

New member
אייל בוקר טוב

כמו שלא כל אחת מוצאת חן בעינייך גם בעיניי אחרות אתה לא מוצא חן .. חשבת על זה פעם?? לכל אחד ואחת יש את הטעם שלו ושזה דבר דיי לגיטימי שבעיניי אחרות לא תמצא חן או ההפך.. יחד עםזאת אני בטוחה שלבסוף תהיה את האחת והיחידה שתמצא בעינייך ואתה בעינה... שיהיה לך אחלה בוקר ניקול*

golem

New member
תנסה את הגישה הזאת..

ואל תפסול את מה שאני אומר מראש... אתה מגיע למצב שאתה מראש הולך לפסול את הפגישה העיוורת - אתה אומר לעצמך שיש סיכוי שהיא תפסול אותי - אבל אם לא אני בטוח יפסול אותה - זו טעות... תבוא בראש אחר - תבוא בגישה של "וואלה היום ייצא משהו טוב - אם היא לא תרצה אותי זכותה - אבל אני ייתן לה צ´אנס ולא יפסול מיידית"..

ortal_sh

New member
אייל , בעיקרון אני מצטרפת לניקול

זה לגיטימי לחלוטין שלכל אחד יש טעם שונה , אך לפי דעתי הסיכויים שתהיה התאמה בפגישות עוורות- הם סיכויים קטנים מאוד. אני בכלל נגד פגישות עיוורות - יש לי ניסיון רע מאוד עם פגישות עיוורות לאחר כמה פעמים - לא מעטים , הפסקתי עם זה , והחלטתי להכיר בנאדם בדרכים הרגלות , במקומות עבודה , בבילויים או באיזור המגורים , וזה בסוף מגיע בלי הודעה מוקדמת. לכן לפי דעתי אתה צריך להסתכל יותר סביבך ולהכיר בנות, להתחבר עם יותר בנות בצבא, או דרך האינטרנט (אבל לחליף תמונות) כלומר שזה לא יהיה פגישה עיוורת, שתדע על מי מדובר . וחוץ מזה על תדאג אתה עדיין צעיר, כל החיים לפניך ויש משפט ידוע שאומר: "לכל סיר יש מכסה" !!! - אז אל תתיאש כל כך מהר . אור-טל

ניקולי

New member
אורטלושקה..

נשמה שלי אני כלל וכלל לא פוסלת פגישות עיוורות..לי בעצמי היו כמה פגישות עיוורות ולא מכולן התאכזבתי..היו לי מערכות יחסים מפגישות עיוורות..זה שזה נגמר זה משהו אחר היו הרבה סיבות.. אבל הנה את יהודה הכרתי מפגישה עיוורת..אומנם בהתחלה לא חלמתי שנהיה ביחד..ותראי לאן זה הוביל... בקשר לזה שלא כל אחד לטעמו של האחר..אני עדיין חושבת כך אוהבת אותך ניקול*

למעלה