*כואב*

*כואב*

אז כך:אני בחור בן 19 ממרכז הארץ.יש לי בעיה כול שהיא אשמח אם מישהוא מפה יש לו מה לומר על בעיה כמו שלי.אז כך:הכרתי בחורה לפני 8 חודשים יצאנו ביחד.יש אהבה.הכול בסדר גמור.היו פה ושם ויכוחים שזה טיבעי לכול זוג.עד שהיא מיתקשרת יום בהיר אחד ואומרת שיש לה משו לומר לי אבל היא מפחדת שאני יכעס...בקיצור אחרי כמה דקות טובות שיכנעתי אותה שאני ישתדל לא לכעוס.מה גם שאני לא יודע במה מדובר.ואז היא מתחילה לומר שהיא יצאה עם מישהוא שחברה שלה הציעה לה אותו והיא מאוד מיתחרטת על זה.זה היה פגישה בן חצי שעה לשעה.בבית שלו.אז מה אני אמור לעשות?מצד אחד היא מיתחרטת מאוד.מצד שני מי הבטיח שאחרי חתונה היא לא תלך למישו אחר.כששאלתי אותה למה עשית את זה אז היא אומרת שהיא אהבה אותי אך הרגישה שאני לא אוהב אז זה לא סיפק אותה ולכן עשתה מה שעשתה.הקטע שהם ניפגשו בבית שלו וזה מאוד מוזר.כי בדרך כלל פגישה ראשונה עושים במקום ציבורי.....אשמח לשמוע את דעות חברי הפורום בנידון.(אגב רק מי שיודע בלי קישקושים מיותרים) תודה מראש.המשך יום נעים לכולם!*!

מה שבאמת מוזר..

למה היא בכלל סיפרה לך את זה? פחדה שתדע על זה לבד? רצתה להשקיט את המצפון? דוקה אני חושבת שכל הכבוד לה שהיא סיפרה, כי היא גם יכלה לאמר לעצמה שבמילא היא לא ממשיכה עם ההוא בקשר והיא במילא מתחרטת אז אין בשביל מה לספר לך. היא נשמעת לי בחורה אמיתית שגם אם היא תבגוד בך- היא לא תעשה את זה מאחורי הגב שלך. אני חושבת שזה איתות בשבילך שיותר תביע את האהבה שלך כלפיה. כי הרבה פעמים קורה שאחד מהצדדים באמת אוהב אבל לא יודע מספיק להביע את זה לצד השני וזה יוצר קצרים.. אז לדעתי תגיד לה דוגרי, שאתה לא אוהב תרעיון, אבל כל הכבוד שהיא סיפרה. ושאתה מפחד שזה יחזור על עצמו והיא תבגוד בך אחרי החתונה, ושתגיד לך איך אתה יכול להיות בטוח שזה לא יקרה.. סורי על האריכות. פשוט קצת היה אכפת לי מהסיפור.. בהצלחה רבה!

בעיקרון אהבתי תתשובה.

רק מזה גם אם היא תבגוד היא לא תעשה זאת מאחורי הגב??הוא מפחד מעצם מצב הבגידה!אגב,בחור,לא הייתי נפרד מהר..אבל הייתי עושה ה.מ.ו.ן חושבים עם עצמי! בהצלחה.

אם זה

באמת קרה (סורי על הציניות אבל לא נעים להיות פראייר). תתרגז נורא, תאמר מילים כמו 'איך את עושה את זה לאהבה שלנו' או 'את כל העולם שלי איך את מסוגלת' ותן למצפון שלה קצת לדמם, אחרי יום-יומיים תתקשר ותגיד שהכל ניתן לתיקון ועל אהבה כמוה אתה לא מוותר ושבואי נדבר על זה וכו וכך רק תחזק את הקשר שאחרי זה. אם היא לא תעמוד בזה ומסוגלת לסיים על זה סיפור אז תעשה כמו שיעצה לך הפסיכולוגית לפני. בדרך לורד האהבה יש קוצים...

זה קורה...

הרבה פעמים קורה לחברים שהאחד/אחת יוצא/ת לשידוך במקביל... אבל צריכה להיות לזה סיבה ממש הגיונית וזה שהיא חשבה שאתה לא מספיק אוהב זה לא נישמע הגיוני.. בכלאופן תבדוק טוב טוב מה קורה.. עדיף לסבול עכשיו ולא ביום בהיר לשמוע שהיא סגרה וורט עם מישו אחר... אני מכירה סיפורים כאלה מקרוב..! בהצלחה...

למה שלא תעשה את זה?

אף אחד לא הבטיח לך שהיא לא תעשה את זה, אך גם אף אחד לא הבטיח לה שאתה לא תעשה את זה! זה קרה, והיתה סיבה. לדעתי הסיבה היא אי אהבה או לחילופין לא אמרת לה שאתה אוהב. אם תשדר נכון ורגוע, בעז``ה יהיה בסדר...

מקפיא

New member
יש לך טעות אחת....

יש הבדל בין קשר לפני הנישואין לקשר אחרי הנישואין... קשר לפני הנישואין לא מחייב... זה בשביל הכיף, והרבה יותר קל לשבור אותו.... קשר לאחר הנישואין הוא קשר מחייב הרבה יותר - אני לא אומר שאין בגידות אחרי הנישואין, אבל לפני הנישואין זה הרבה יותר קל...

הסססטלן

New member
אממממ...

קודם כול זה באמת מוזר שהם ניפגשו בבית.אתה צריך לתחקר אותה מה היה בבית.מה הם עשו.דבר שני אני לא הייתי לוקח סיכון ואומר לה את הפלת את האהבה שלנו אז רק את צריכה לבנות אותה מחדש.וזה קשה.תגיד לה אם את חושבת שתצליחי וזה לא קל אז קדימה צאי לדרך....אם היא לא רוצה אז תסיים את הקשר הזה פה.כי הכול זה ריגושים ואם ניפרדתם סימן שאתם לא מתאימים.תנסה לראות באמת ממה זה נבע ויש לפעמים טעויות.לא תמיד ``אהבה תנצח הכול``...יומטוב!

הסססטלן

New member
לתחקר אותה.

כי זה מוזר שהם ניפגשו פגישה ראשונה בבית.אז מעניין מה הם עשו...

הסססטלן

New member
בבית??

זה גרוע מאוד!האמת שזה תלוי אם יש עוד אנשים.במקרה שלו אני חושב שלא היה אף אחד בבית וזה הסכנה.חוץ מזה זה איסור ``ייחוד``

תראה זה נשמע

כאילו בגלל שלא נתת לה אהבה או יחס מספיק אז היא כנראה חשבה לעצמה מה אני יעשה כדי שהוא יתחיל קצת לקנאה או קצת לחשוב עלי יותר.. אז היא אמרה בוא נגיד לו שנפגשנו ואז הוא ידלק וזה מה שבעצם היא עשתה. כי תחשוב לרגע אם באמת היא לא היתה מרוצה אז למה היא לא המשיכה עם ההוא או יותר מזה למה היא סיפרה לך.. בכול מקרה לפעמים לא שמים לב אבל ההקשבה היחס הרגש צריך להיות טיפ טיפה יותר ממה שאתה חושב. מה שכן תראה לה שאתה לא מייחס לזה חשיבות ורק מזלזל בזה ואז היא תגיד לעצמה איזה לא נעים חבל שעשיתי לא השגתי שום דבר.. שיהיה בהצלחה

הסססטלן

New member
הפוך בדיוק!

אם הוא לא יתייחס אז היא תחשוב שלא אכפת לו ממנה.שתעשה מה שהיא רוצה.ושתלך עם מי שתלך.....הוא צריך לעשות בלגן לתת לה להיות עצובה.ורק אחרי כמה ימים לחזור....משו כזה..,

למעלה