כואב

galim29

New member
כרפסית שלי../images/Emo23.gif

מקווה שהיום יהיה יותר טוב... תנסי להישאר
במקום
ותזכרי שאני אוהבת אותך מאוד.... תפנקי את עצמך בשוקו חם או סיידר עם קצת יין אדום ועוגה שתעשה טוב בלב..... שיהיה יום של
גם אם
בחוץ...

נעמי 17

New member
יקירתי צר לי לשמוע

אולי תנסי בקקבוק חם?? מנעמי שגם כרגע במשרד בעבודה, הבקבוק הרותח מחמם לה את הגב התחתון שכידוע דבוק לבטן, אז זה עוזר לכל המישורים.

זואילי

New member
רעיון לא רע. בטח זה ישעשע מאוד את הבוס שלי

היום אחפש בבית את הבקבוק. אולי אקנה כרית חמה?? יש פה מיקרו במשרד.

נעמי 17

New member
לי יש 3 בקבוקים וכרית אחת בבית

מנסיון- הבקבוק החם מחזיק את החום לזמן ארוך יותר. מתמכרים לזה.... כשזה מתקרר אני ישר רצה לחמם שוב או להרתיח מים. אני ממש שמה מים רותחים בבקבוק עם טיפלה מים קרים כדי שלא יתפוצץ לי ביד, מניחה על זה שמיכת פילז קטנה או סוודר < במשרד> ולא קמה איזה שעתיים אף אחד לא צריך לדעת אם את זורקת על זה סוודר בנון שלנטיות. לי זה כל כך עוזר וכל כך ממכר שאפילו ניסית לנהוג עם הבקבוק... אבל זה לא כל כך הלך....
בקיצור בימים הקרים שהכאבים מתעוררים אני צמודה 24 שעות לדבר הזה, מה עוד שבמשרד שלי קפוא למרות 2 מזגנים.

זואילי

New member
עוד לא...

חזרתי אתמול הרוגה ונשפכתי על הספה, ואחרי שעתיים גררתי את עצמי למיטה. אז לא חיפשתי אפילו... אבל בעזרת כדור קטן וטוב קמתי סופסוף כמו חדשה - ישנה ועד לרגע זה, טפו טפו - אני בסדר. בהחלט אדאג שיהיה לי פה במשרד אחד כזה. תודה רבה

אם מדברים על בקבוק חם ../images/Emo42.gif

אז תשמעי קטע..
...את האנדו' גיליתי הרי בניו זילנד....שם עברתי ניתוח ומשם חזרנו הבייתה דרך תייאיר (יענו אייר אופ תיאלנד
)....בקיצור הייתי זקוקה נואשות בטיסה
(18 שעות) לבקבוק חם ולא היה לי ולא היה ב
....מה עשו הדיילות
...מילאו קנקל שתייה של מים מינרלים במים רותחים ונתנו לי כבקבוק חם
..תצחקי תתפלאי ....לא נוח אבל עזר..........................

זואילי

New member
אפשר לשאול...../images/Emo35.gif

היכן הונח הקנקל המדובר? ולא, אל תעני תשובה מתחכמת הקשורה לאיזור הבעייתי...
ולפי גוון שאלתי, ניתן להבין שאוטוטו מסתיים לו יום שאני יכולה להגיד עליו תודה (סופסוףףףףףףףףףףף).

זואילי מקווה שהיום (עברו הרבה ימים../images/Emo3.gif)

את מרגישה יותר טוב
הפתרון שלי לכאבים וכשאין לי בקבוק חם בעבודה.....
- כי גיליתי שזה מעט עוזר... לוקחת כוס פלסטיק וממלאה במים חמים (מהמתקן) פותחת כפתור
במכנסיים ומניחה את הכוס על הבטן התחתונה...

זואילי

New member
הא???

כוס מים במכנסיים??? אם כוס מים/קפה על השולחן מחבלת פה פעם בחודש בציוד המשרדי, אז כוס פלסטיק?? זה לא מתכווצ'ץ'?? מספיק כפתור?? אני חוששת שלא כדאי לי אפילו לנסות... ותודה, אני און אנד אוף.

אה,זה פשוט בגלל עצלנות מצידי לשטוף../images/Emo185.gif../images/Emo96.gif

אין אצלי במשרד ספלים רגילים... וקלקר לא עושה את העבודה...
יש פלסטיק ויש פלסטיק. לפעמים, בפלסטיקים מסוימים מעט מתכווצץ ואז שמה טיפונת מהמים הקרים, זה עדיין נשמר חם מספיק. כן מספיק כפתור אחד (כשאף אחד לא בסביבה ונועלת את המשרד) ומקפלת את המכנס לשני הצדדים...מניחה עד שנרגע לי הכאב או עד שמתקררת הכוס ואז מוסיפה מים חמים... ומזל שעדיין לא נשפך לי
(מייקי אל תפתחי פה לשטן
)

מישמש33

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|חי

נשיקות ואהבה והמון אנרגיות טובות מקוה שעבר כבר בקצב שהייתי פה בזמן האחרון ועד שאני מגיבה חייב לעבור , לא ?

למעלה