להערכתי,,במלחמה יש שניים,ועל כול אחד לקחת אחריות. להערכתי,צריך לבדוק אחריות של שניים לכול סיטואציה, ובראש ובראשונה, יש לזכור כי שום מלחמה לא שווה את הילדים. בהצלחה
החברה שאנו חיים בה הופכת אלימה ובריונית מיום ליום, הדרך האלימה לפתרון קונפליקטים מועדפת על רבים.. כואב הלב על הקורבנות התמימים של המציאות הקשה הזו.. אני בספק אם משהו ישתנה לטובה.. הלוואי ואתבדה..
מתי היא מתובלנת עם חוכמה...היא שווה משו... מתי היא נטולת...היא סתם עוד אמירה לא ממש שנונה...מתי משתמשים בה כשאין משו חכם לגיד. והסינים כבר אמרו זאת לפניי. ובכל זאת... נותנת עוד הזדמנות להציל כבודך... בקריאה נוספת על מה אפשר היה לעשות.אולי.
אם אקרא את דברי החוכמה של מה שניתן??? זה יעזור לנשים אחרות??? יציל אותן??? גם אם היא טיפשה או שלא, זה מצדיק את הרצח שלה?? כבר חשבתי ברוב טובתך הבאת לי את השירשור שיזכיר לי את מילת הפלאים שמחזירה נשים מוכות ממוות. אויי וווי... וויאוי... אולי נו נו נו. ציניות? נישאר משהו אחר??? לבכות על משהו שבעוד חודש ניקרא שוב וחודש אחר כך שוב?? תחסכי מעצמך לדאוג לכבודי - אני מוכנה לרמוס אותו ולקבור אותו בכדי להגן על חיי - כמה שווה כבודה של אישה קבורה??? כמה שווה כבודם של ילדיה שנותרו ללא השגחה ראויה???
שכתבה בשם חברתה (אם בכלל) שבעלה מאיים וכו' - את זוכרת? אמרתי בפירוש - לפעמים אלימות פותרים באלימות!!!!!!!!!!! מי שזו שפתו ראוי שידברו עמו בה. ובאותה הזדמנות אשמח (לצערי) להשמיץ את משטרת ישראל שלא תמיד עושה מלאכתה נאמנה (גם בעמונה - יצא חרוז). המשטרה צריכה לנהוג באותה תקיפות בגברים מכים (מאיימים, מטרידים וכו') וגם! בנשים שמשקרות ומעלילות על בעליהן וטוענות טענות שווא במשטרה. שבת שלום
הניק שלך עזר לי לבחור בך, המילה מאוהב עושה לי את זה, אנא בבקשה תסביר לי איך זה עובד פה? אני מרגישה שאני לא ממש מבינה איך מתקשרים פה הפורום , הייתי רוצה שיסבירו לי כאילו הייתי בת 6, יש כל מיני מושגים ומילים ופרטים בקיצור - לא ברור