כואב לי

כואב לי

הכאב משתלט עליי מתחיל בכפות רגלים ועולה לאט לאט לראש,היום יום קשה עברו רק חודשים אבל רק עכשיו המצב החדש מתחיל להיקלט שאין אמא אני כ"כ מתגעגעת כ"כ קשה אני כואבת עזרה..

קינגית7

New member
סוזי שלום

אנחנו כאן. ספרי לנו מה אמא שלך הייתה בשבילך? איזו אשה היא הייתה? שולחת לך חיבוקים.

סוזי היקרה...

אני יודעת שהכאב הוא מאוד גדול עכשיו ואת מביטה מבעד לעננים השחורים והכבדים של מותה. זכרי את חיוכיה וחיבוקיה החמים. עד כמה היתה רוצה שתחיי טוב ותחייכי את החיוך שהיא אוהבת. הנה היא מביטה בך מלמעלה ואנחנו כאן איתך בינתיים שולחת לך הרבה חיבוקים חמים!!!
שיהיה לך חג עצמאות שמח

סוזי יקרה

אני חשה את כאבך... לי עדיין כואב וכבר עברו שנתיים. מזדהה איתך יקירתי...הזמן הוא המרפא הטוב ביותר...קחי חיבוק ממני

סוזי....

זה המקום,בדיוק,שבו תוכלי לומר על תחושותייך וכאבך.... הגעגוע לא יכהה,רק תלמדי לחיות עימו,גם אם כעת נראה לך שאני כותבת שטות... אימי נפטרה לפני שנתיים ושבעה חודשים ואני מ ת ג ע ג ע ת...... נשמח אם תשתפי אותנו. אך גם אם תבחרי שלא-אני שולחת חיבוק ענק ענק.....

../images/Emo201.gif

סוזי הכאב שלך טרי מאוד ואולי כשאמך ניפטרה לא הרשת לעצמך לכאוב ועכשיו את מתחילה להרגיש בחסרונה ואת המשמעות אז ההרגשה שלך כרגע מאוד מובנת והידיעה שמעכשיו קיים מצב חדש היא ידיעה קשה מאוד תני לעצמך לכאוב מותר לך ורצוי ויש לך פה אותנו לשחרר את כל העצב והכאב ....והגעגוע תמיד ישאר אני אחרי 14 שנים יכולה להגיד לך שאני מתגעגעת לאמא שלי מאוד, זה קשר שלא מסתיים לעולם בדיוק בגלל זה הוא קשר כל כך מיוחד והפרידה הפיזית כל כך קשה...אבל מה שיש בינכן הרבה יותר גדול מכל קשר פיזי תיזכרי את זה... קבלי ממני חיבוק ענקי

efratushb

New member
סוזי יקרה

תמשיכי לכתוב, תוציאי את אשר על ליבך, לצורך כך אנחנו פה, על מנת לפרוק ולקבל כוח כשקשה... את רק בתחילת הדרך וזו תגובה אופיינית... לקח לך זמן לעקל ועכשיו את קולטת... תני לעצמך זמן להתאבל, תבטאי את הקשיים בדרך שהכי טובה עבורך. נסי לכתוב, מה שבא לך כל מה שעולה במוחך בליבך... זו אחת הדרכים הטובות שאני יכולה להציע לך... וזיכרי, אנחנו פה עבורך, לחזק ולתמוך בשעתך הקשה היי חזקה

../images/Emo201.gif

הלואי שהייתה לי תרופה לכאב ... אני חושבת שהכי נכון עכשיו זה לתת לכאב הזה לצאת. את מוזמנת לפרוק כאן ...

למעלה