אין לי כח ללכת שוב עד לקניון ובחזרה בשביל צנצנת מזורגגת אחת!!!
N n k New member 29/8/02 #21 את ל../images/Emo128.gif ../images/Emo132.gifה ב../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif מבין לליבך ! זה מאוד כואב!!! ולצערי זה קרה לי לא מעט פעמים... לאות הזדהות שם פה את כל האייקונים האדומים:
את ל../images/Emo128.gif ../images/Emo132.gifה ב../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif מבין לליבך ! זה מאוד כואב!!! ולצערי זה קרה לי לא מעט פעמים... לאות הזדהות שם פה את כל האייקונים האדומים:
K keren007 New member 29/8/02 #22 אני שמחה שמישו מבין לליבי ../images/Emo9.gif אין מה לעשות... התייאשתי! אני לא מסוגלת להשתזף... יצאתי פולניה...
אני שמחה שמישו מבין לליבי ../images/Emo9.gif אין מה לעשות... התייאשתי! אני לא מסוגלת להשתזף... יצאתי פולניה...
J Jelly Beans New member 29/8/02 #24 אני מזדהה איתך בכל דרך אפשרית! אני נשרפתי כל כך הרבה פעמים בחיים שלי, והלחיים שלי נהיות מזההההההה אדומות! ואני פשוט לא מסוגלת להשתזף, וזה מתסכללללללללל! כמה שאני מנסה אבל אני לא לבקנית או משהו.. סתם יש לי גוף מעצבן!
אני מזדהה איתך בכל דרך אפשרית! אני נשרפתי כל כך הרבה פעמים בחיים שלי, והלחיים שלי נהיות מזההההההה אדומות! ואני פשוט לא מסוגלת להשתזף, וזה מתסכללללללללל! כמה שאני מנסה אבל אני לא לבקנית או משהו.. סתם יש לי גוף מעצבן!