ברור שלא להעתיק במבחן... אבל צריך חומר למבחן מסודר... והכתב יד שלי, לא בדיוק הסדר האופטימאלי...
ד דסדס New member 29/10/06 #32 ברור שלא להעתיק במבחן... אבל צריך חומר למבחן מסודר... והכתב יד שלי, לא בדיוק הסדר האופטימאלי...
ב בעיקר כופר New member 27/10/06 #15 ../images/Emo184.gif בהצלחה אם יהיה לי ילד אעשה רק אצלך את החיסונים אגב, החבל שלך אוטוטו כורך ת'צמו סביב עצמו ומתאבד, אז אם את בסביבה...
../images/Emo184.gif בהצלחה אם יהיה לי ילד אעשה רק אצלך את החיסונים אגב, החבל שלך אוטוטו כורך ת'צמו סביב עצמו ומתאבד, אז אם את בסביבה...
ד דסדס New member 28/10/06 #22 תודה תודה אני מבטיחה לתת לילד שלך חיסון נגד כלבת כל שנה... באמת חבל על החבל...
S soelistit New member 27/10/06 #16 דסדס../images/Emo140.gif סומכת עלייך לגמרי שתצאי אלופה - ותראי להם מאיפה משתין הדג (מאיפה באמת המורה?...... )
דסדס../images/Emo140.gif סומכת עלייך לגמרי שתצאי אלופה - ותראי להם מאיפה משתין הדג (מאיפה באמת המורה?...... )
ד דסדס New member 28/10/06 #23 אז ככה... מידע קודם עוד לפני שלמדתי בכיתה... דג לא משתין! תודה מותק. תשלחי לי אי מייל עם האי מייל שלך יש לי כמה תמונות אצלי.
אז ככה... מידע קודם עוד לפני שלמדתי בכיתה... דג לא משתין! תודה מותק. תשלחי לי אי מייל עם האי מייל שלך יש לי כמה תמונות אצלי.
J justchip New member 28/10/06 #26 אם שתן מתיחס לuric acid אז דג באמת לא משתין אם זה מתיחס לכל הפרשה חנקנית אז דג מפריש אמוניה מהזימים וגם דרך הכליות.
אם שתן מתיחס לuric acid אז דג באמת לא משתין אם זה מתיחס לכל הפרשה חנקנית אז דג מפריש אמוניה מהזימים וגם דרך הכליות.
J justchip New member 29/10/06 #35 הי לא ללעוג לי ../images/Emo10.gif למיטב זכרוני זה היה ביוכימיה סמסטר א' שנה הבאה.
U uri80 New member 28/10/06 #17 בהצלחה דסדסית וקחי את הדברים בקלות - זו לא שאלה של חיים ומוות, רק לימודים.
L L i k o New member 28/10/06 #18 יש כאלה שזה כן שאלה של חיים ומוות בזמני כל שנה היה מישהו שקפץ מהבנין הגבוה הזה של רפואת שיניים
U uri80 New member 28/10/06 #29 אדיוטים. אם בן אדם מתאבד בגלל שלא הצליח באיזה מבחן או שניים, לא תצליח לשכנע אותי שהוא לא אדיוט. מה קרה? סוף העולם? האפוקליפסה הגיעה? אז זה יקח לו עוד שנה, או שיבחר מקצוע אחר שבו יצליח יותר. פרופוציות בחיים זה לא דבר רע.
אדיוטים. אם בן אדם מתאבד בגלל שלא הצליח באיזה מבחן או שניים, לא תצליח לשכנע אותי שהוא לא אדיוט. מה קרה? סוף העולם? האפוקליפסה הגיעה? אז זה יקח לו עוד שנה, או שיבחר מקצוע אחר שבו יצליח יותר. פרופוציות בחיים זה לא דבר רע.
L L i k o New member 29/10/06 #31 מסתבר שהמקום התפרסם עד שבאיזשהו שלב התחילו להגיע אפילו אנשים שלא קשורים לאונ' ולקפוץ.