כואב לי הלב.......

WishMaster

New member
כואב לי הלב.......

כמה כואב...כואב לי הלב.... החיים מתרוקנים מתוכן , ולנשמה כבר אין שום משמעות.... איך אהובה אחת יכולה לעשות כ``כ הרבה רע ? איך נשמה אחת מתהפכת ונהיית פתאום כה זרה ? שש דקות של טירוף חושים מוחלט..... ופתאום חושך....שממה... כמה כאב בכ``כ מעט זמן.... כמה רציתי , כמה קיוויתי , כמה התפללתי... בבקשה אלוהים.... תעשה שהפעם זה ילך יותר טוב.... תעשה שאני לא אלך חפוי ראש וכואב.... אבל....כדרכן של ציפיות.... בסוף תמיד האכזבה גדולה יותר.... כמה דיברנו על זה....כמה רצינו...מכל הלב....רק הפעם....רק הפעם....מה חטאנו ? מה עשינו רע ? למה זה מגיע לנו.....? השקענו.....קנינו......הבאנו אפילו יהלום שחור..... זה עזר ? לא.... ורק אלוהים יודע איך פסלו את השער של טיחונוב.... ואיך השופט לא שרק לפנדל... ואיך לעזאזל נמני עדיין משחק ?????? אתם תאמרו : זה רק כדורגל....כולה מכבי ת``א.... אבל לא.....זה סם החיים... ומה לעשות....אני מכור...

אחי משתתף בצערך

סתם..... ת`אמת לא איכפת לי ממכבי אבל אני לא סובל את האדומים לא את הירוקים ולא את הצהובים בשבילי רק הכחולים למרות שמה לעשות נגד הגדולים תמיד מזייפים אבל אחי בנשמה רק הפועל פתח תקווה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נו...באמת??????????

ווישי , אהובי , ממש לא האמנתי שאתה רציני..כשאמרתי לי בטלפון שאתה מתכוון לכתוב את כל השטויות האלה בפורום...המצב לא משהו?! לא חשוב יקירי , תבוא היום לי-ם ויהיה בסדר.... הולה ביתר!!!!!

nasty-

New member
ווישי נשמה!!!!

לא נורא פעם הבאה ו...ו..ותגיד מתי תכתוב לי משהו?? אני לא רואה שום דבר אבל שום דבר אפילו פיצי פיצפון ממך....אז תכתוב לי משהו!! מתה עלי-ך ווישי שלי (מדגישה את השלי) ביי

למעלה