כואב לי הגב - נורא.....

freearth10

New member
בקושי אני סוחבת את הגב שלי

היי מיכלי, איך נוכל לעזור לך ואנחנו לא יודעים עליך כלום? לא איפה כואב הגב, גב עליון, אמצעי, תחתון, ממתי, מה קרה ממש לפני כן, במה את עוסקת בעבודה שכרוכה בהרבה ישיבה. מחלות שהיו לך בתקופה האחרונה ואולי אפילו מי זה שהפסיק לתמוך בך לאחרונה. ברפואה האלטרנטיבית רואים האדם כשלם. את הבעיות הרגשיות, הכלכליות, הבריאותיות, ההתנהגותיות ועוד כמה ...יות. אז אם תספרי לנו קצת על עצמך, נוכל קצת לייעץ לך, אבל איך שלא יהיה מטפל תצטרכי לבחור לבד וללכתאליו. אז תני כמה שיותר פרטים ואנחנו ננסה לעזור לך במעט.
מאיה

uri983

New member
כאבי גב

תתקשרי אלי באימייל ונפתור לך את הבעיה אורי כהן בטיפול מרחוק

freearth10

New member
א ו אה גם בעיות בקרסול אפשר לפתור

כך? אז אולי תספר לי קצת על הקסם הזה .

lordjek

New member
וכן

את דמי הטיפול נעביר בשיטת מרק טווין: "כשחליתי, טיפל בי מישהו בדמיון מודרך. כשהבראתי, הדרכתי אותו לדמיין את התשלום".

Orrza

New member
זה נשמע ממש משהו!!! ../images/Emo62.gif

מה אנחנו עושים כאן בכלל? אפשר לטפל באינטרנט, מרחוק... ואו אני לא מבין איך המטפל הזה לא מליונר... מדהים ממש. נפצעתי באצבע לפני שבועיים, חבל שלא ידעתי על הטיפול הזה, מרחוק...

רבותי...בלי ציניות בבקשה

אם יש לכם מה לומר על הרעיון של טיפול מרחוק, אימרו זאת בגלוי,ובנימוס. וכך גם אם יש לכם משהו אחר לומר... בעולם שלי, טיפול מרחוק אינו מופרך כלל, אלא חלק כמעט יומיומי מחיי. אך אני מסכימה שהסיגנון אינו מתאים כאן. בברכה שרון

freearth10

New member
הציניות לא היתה על השיטה

אלא על ההבטחה לפתור את הבעיה. וחסרה לי כאן התייחסות לפרסום מיותר.

Orrza

New member
יכול להיות שהגזמתי קצת.

אבל בבטחון מלא כזה, לומר שאפשר לפתור את הבעיה... אני בעצם מסכים עם מאיה.

שלום לURI983

ברוך הבא לפורום! אם תדפדף קצת בפורומנו הקט לאחור, תגלה שיש פה הסכמה גורפת נגד פרסום בפורום. אדם שנכנס כמטפל בשיטה מסוימת, משיב על שאלת פונה כלשהו/י בנוסח: אפשר לעזור לך... אנא פנה אלי, הוא מפרסם את עצמו בפורום. אם ברצונך להשיב על שאלות פונים, אתה יותר ממוזמן לעשות זאת. אנא ספר להם איך השיטה/הדרך/התורה שלך מתייחסת לבעיה שאותה הם הציגו. אתה יכול לשאול שאלות מכוונות. אתה יכול גם לספר על מקרים דומים שבהם טיפלת. נכון, גם כך אתה מקבל חשיפה, אבל ככה לפחות כולנו, המטפלים האחרים וגם הפונים, מתעשרים מהידע שאתה תורם. אנא השתדל לשמור על כללי הפורום. תודה.

שלום מיכל.

פני לקבל עזרה ממטפל מוסמך, מומלץ בחום טיפול שיאצו. מטפל טוב יוכל לאבחן את הבעיה, לעזור לך וללמד אותך כיצד לעזור לעצמך לפתור את הגורם לכאב ולהפסיק את הכאב. תוכלי לפנות גם לדיקור סיני, אבל לדעתי בבעיה מסוג זה יש משהו במגע שאין בדיקור. בהצלחה.

eshi

New member
עזרה לגב כואב!

למיכלי שלום. אני מטפל בעיסוי רפואי במרפאה פרטית וידועה לכירופרקטיקה ורפואה משלימה ברמת אביב. את מוזמנת לכתוב לאימייל שלי ואוכל להסביר לך יותר.

eshi, ברכה ובקשה קטנה...

ברוך הבא לפורום! אם תדפדף קצת בפורומנו הקט לאחור, תגלה שיש פה הסכמה גורפת נגד פרסום בפורום. אדם שנכנס כמטפל בשיטה מסוימת, משיב על שאלת פונה כלשהו/י בנוסח: אפשר לעזור לך... אנא פנה אלי, הוא מפרסם את עצמו בפורום. אם ברצונך להשיב על שאלות פונים, אתה יותר ממוזמן לעשות זאת. אנא ספר להם איך השיטה/הדרך/התורה שלך מתייחסת לבעיה שאותה הם הציגו. אתה יכול לשאול שאלות מכוונות. אתה יכול גם לספר על מקרים דומים שבהם טיפלת. נכון, גם כך אתה מקבל חשיפה, אבל ככה לפחות כולנו, המטפלים האחרים וגם הפונים, מתעשרים מהידע שאתה תורם. אנא השתדל לשמור על כללי הפורום. תודה.

למעלה