כואב כואב כאוב...

sholy1

New member
כואב כואב כאוב...

הכנתי לאמא שלי מפית על פי הזמנתה והמפית הפכה למטפורה שבה גלומים כל חיי.....

sholy1

New member
זו אני הלא שייכת

המפרה את ההרמוניה כמו הסרט האדום במרכז.... לדברי אמי בכל העבודות שלי כולל זו ישנו משהו לא שייך ועכשיו אני יודעת למה....... תמיד ידעתי אבל אני כבר לא יכולה יותר... יודעת שאני חייבת להתנתק ואין לי את היכולת לעשות זאת לקרוע את החוטים שחונקים אותי.....

הדור

New member
שולי../images/Emo140.gifכולנו לומדות וטועות

בלי זה אין לומדים. רק מתוך כך נוצר הידע ורק כך נלמד מתוך הטעויות שלנו. אחרי כל כך הרבה שנים, גם אני עדין פורמת האמיני לי רק המשיכי ותראי בעצמך

../images/Emo24.gif

זו עבודה נהדרת. אם החיים מקרינים עליה (וכך קורה תמיד), כנראה שגם את אדם מיוחד מאוד..

sholy1

New member
הסרט האדום במרכז

אינו טעות ואיני מתכוונת לפרום אותו... אמא שלי טוענת שהוא לא מתאים והורס את העבודה... בשמיכה של הכוכבים היא טענה שהבורדר הורס את העבודה וכן הלאה בכל העבודות שלי.... וזו מטפורה ליחסי איתה ולחיי בכלל.. שלומית שלא מתאימה לשום שבלונה ותמיד תהיה חריגה.....

saraint

New member
מוסיפה לך גם ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

וחוץ מזה - למה להתאים לשבלונה? נפש חופשיה ויוצרת יכולה לפעול רק כשאין לה גבולות וחוקים מוגדרים (מי מגדיר כאלו דברים בכלל?
). העבודות שלך צריכות למצוא חן בעינייך ולדבר אלייך ולבטא את מה שיפה לדעתך. והעבודות שלך יפהפיות. תתארי לעצמך שאמא של פיקאסו היתה מסבירה לו שככה לא מציירים פרצוף, ושישאר בשבלונה המוכרת. גם בחיים כדאי להתנהל לפי מה שמתאים לנו, לא לפי מה שאחרים חושבים שצריך לעשות. (ובתור מי שעוסקת בקווילטינג את בטוח לא יכולה להזיק לאף אחד אחר מעבר לנעיצת מספריים
) אל תתני לאף אחד להגיד לך איך ליצור. ואל תכיני מתנות למי שלא יודע להעריך אותן. תמיד אפשר לקנות מתנה עם פתק החלפה.

nesherkal

New member
חיבוק גם ממני../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני לא אצטט את דבריה של saraint, אבל אומר שדבריה נכונים. אנחנו יוצרות את הדברים מתוך הידים האומנותיות, מתוך יצר היופי וכל יצירה כזו היא עולם ומלואו . עשית עבודות לתפארת, את יכולה רק להתגאות ולהנות.

justmom

New member
אמרו לך כאן דברים חכמים מאוד.

ואת מה שאת עושה בשביל הנפש שלך, כמו עבודות הטלאים, את ממש לא צריכה להתאים לקביעות ולקריטריונים של אף אחד.

נ אוה

New member
אוהבת את העבודות שלך ../images/Emo140.gif

אני חושבת שאם את שלמה עם מה שהכנת, זה הכי חשוב. העבודות שאמן עושה מבטאות את אישיותו, את הלך רוחו, את זווית ראייתו את הסובב אותו. הוא מפנים רשמים וחוויות ומבטא אותם בעבודותיו. כשמכינים עבודה לא חושבים מה יגיד זה או אחר, אלא האם זה מוצא חן בעינייך וזה מה שחשוב!!

ו שתי

New member
בלת"ק לגמרי:

ראשית העבודה מיוחד ויפה. שנית (כמי שסחבה שנים תסביכי משפחה על כתפיה ונפשה)--- כל דינמיקה משפחתית נובעת מכל האינטראקציות, ויש לכל הנוגעים בדבר אחריות ומשקל בקיומה. נשמע שאת רוויה מהדינמיקה שלכם. לו אני את, הייתי חושבת איפה ואיך אני מזינה אותה בלא משים, ופשוט מפסיקה עם זה. קחי בחשבון, שהרבה מהיחסים שלנו עם הורינו, קשור למה שהם, ולמטען שלהם. את זה אנחנו לא יכולים לנהל, או לשנות (לצערנו). אנחנו כן יכולים להגן על עצמנו ע"י אי לקיחת חלק. חיבוק ענקי-ענקי, עוטף ומכיל, כי אני כ"כ מבינה על מה את מדברת. העבודה באמת נהדרת, ואני בטוחה שמשהו *אצל אמך* מונע ממנה להיות מרוצה, ולא משהו בעשייה שלך, או בך.

מסתבר שהרבה מאיתנו סוחבות איזה סוג של משא על

על הגב עם השנים הבנתי שאני לא אשנה אף אחד אבל אני כן יכולה לשנות את הגישה שלי מי שצריך לאהוב את העבודה שלך זה קודם כל את מעטים האנשים שיודעים להעריך באמת עבודת טלאים שיהיה לך המון בהצלחה

sholy1

New member
אמת...אני סוחבת משא כבד..

ולכן החלטתי TO LET GO כלומר לעמוד מהצד ולא להיות יותר שותפה.... זה קשה וכואב אבל אין ברירה... ויש לי שני ילדים שהצעיר בינהם סובל מאוד ממה שקורה עם הגדולה ואני צריכה לתת שיקרה מה שיקרה עם הגדולה כדי לא לגמור את הקטן... רק מקווה שלא יגמר באסון.......מצרפת תמונה של מפית לחלות שהכנתי כמתנת חתונה.......

למעלה