כואב ומאוד

ariels1

New member
כואב ומאוד

היום קיבלתי את "ההפתעה" מאשתי, לאחר 3 שבועת של התדינות חד צדדית על הסכם גירושים, היא הודיעה לי שהיא רוצה להתגרש ושנעשה את זה בהסכמה, לאורך כל ההתדינות, היא דרשה מזונות אשה ורכוש, וליוותה את זה לא תיתן אני הקלקל לך תחיים, היום היא נתנה לי להרגיש כמה חשוב לה להתגרש יפה ומכובד, הגיעה ההפתעה מצידה בצורת תלונה במשטרה על אלימות, ותביעת מזונות אשה בבבית המשפט למשפחה, טוב נינשום עוד נשימה ונזקוף תגב, ונקווה לטוב, ותודה מראש לכל המעודדים, והתומכים ושיהיה סוף שבוע טוב לכולם

a n a t i 3 3

New member
באמת התפלאתי לאן נעלמה...

המכשפה מעמי ותמי
תהייה חזק איש ובהצלחה

מישהי פעם שרה....

"אנשים טובים באמצע הדרך" יש גם אנשים רעים, לא אחת אני שומע על אנשים שהגרושים הוציאו מהם את הרוע. זה אכן כואב. אם זה עוזר אני יכול להבטיח לך! אדם רע יקבל בחזרה מכה מתישהו! היא תשלם על המעשה. שבת שלום

עין תחת עין ושן תחת שן

חכה ותראה אם זה לא מה שיקרה! אין כזה דבר שמישהו יעליל עליך עלילות ולא ישלם על זה. אין כזה דבר. בסוף תראה שדווקא ממה שהיא רקחה לך, דווקא משם תבוא ישועתך. תזכור שגלגל סובב בעולם. אזור את כוחך ועשה למען עצמך משהו נחמד היום. יחד איתך, בתמיכה, שבת שלום!

לא לא לא

פעם אולי האמנתי בזה.. היום יודעת..שצריך להתעלות ולהתעלם וללכת בדרך שרק את/ה מאמין בה. לא צריך לחיות לפי: שאלוהים יעניש את הרשעים.. זו מחשבה שלילית וממש לא רצויה. כל אדם צריך לעבוד על מה שטוב לו וחיובי לו. אומרים שאלוהים יודע מחשבות בני אדם (כתוב בספר תהילים שלי בכריכה החיצונית האחורית)-ואם זה באמת כך..למה לחשוב רע? אם הוא למעלה יודע את המחשבות..צריך להזהר גם בהן.

למעלה