כואבת לי השן SO ?

aשרון

New member
כואבת לי השן SO ?

זו ההודעה של הונטילטור כמו שפורסמה רק ללא התמונה המופתית שצורפה אליה....

זה הכל באשמתי כי יש עליה כתר, ואתמול אכלתי איתה שקדים בתאווה גדולה. מאז אני אוכל משככי כאבים כמו ביסלי, התאהבתי בתימני אחר. לפי האצבעות שלו יש לו זין טוב. יש לו טוסיק מחוטב. הוא ממש ממש יפה. לדעתי הוא מיידני. סחורה.
הבעיה ?
ובכן...יש לו עיניים כמו פנסי ערפל, ואישונים על כל הלבן. יענו הוא מסטול מהתחת 24/7.
מסקנה ? אחכה לברבור הבא.

לבנתיים, "פיניתי" את כל הנשים מחיי. אני כבר לא מאוהב באף אחת. הסברתי להן שהן לא תצלחנה לשים לי טבעת על האצבע. נשים בגיל 30+ עושות שיקול אחרי הצהרה כזאת מגבר. הסיפור עם האחרונה הולך ככה: באיזשהו בוקר ישבתי עם האשה לקפה בספסל ציבורי של השכונה. ברקע אני רואה בחור צעיר במרפסת. נראה שהוא מדבר לעצמו, והוא נראה טוב [חמצן]. אז האשה דיברה ודיברה ואני בין האזנה לדבריה הגנבתי מבטים לצעיר שבמרפסת. פתאום !!! הוא קפץ מהמרפסת שלו !!! תרגעו זאת דירת קרקע.

בקיצור, הוא בא לשבת איתנו עם בירה. ככה סתם בלי בושה. התישב לידה שזה מולי. מיד שאל "אתם זוג ?" אמרנו "לא" הוא "אז אני אשב אתכם !, אמרתי "בבודאי" האשה "מה ?" אני אליו "בירה על הבוקר ?" הוא "כן אחי" ונעץ בי מבט חודר חודר חודר. הוא יפיוף מרוקאי עוצר נשימה ופראי. לטענתו עלה לבד לארץ בגיל 4 ממרוקו. שם אין עתיד. פה יש עבודה, והוא מידי פעם נוסע לבקר את המשפחה במרוקו ועוד ועוד. ואני קולט עליו שהוא חרמן. רצה לזיין אותי ? רצה לזיין אותה ? רצה לזיין את שנינו ? הייתי סקרן אז לא הפעלתי את סמכותי כגבר, המבטים שלו העידו שהוא מצפה לזה באיזשהו שלב. הפתעתי אותו. אז הוא הרגיש בטוח להמשיך לערבב מילים. לשאול מאיפה אנחנו. בת כמה היא. שהוא נמשך לנשים יותר מבוגרות ממנו. זרק איזו חמודה. עישן ממנה 3 סגריות. אחרי כל פעולה/אמירה שלו הוא מגניב לי מבט לוהט עם רבע חיוך. אני שתקתי, מידי פעם חייכתי.

והיא ? כאילו לא קולטת אותו, אומרת את שם רחוב מגוריה. וספרה עוד כל מיני דברים שלא קלטתי כי הייתי עסוק בו.
היה עלי איזשהו תכשיט הוא לא הפסיק להתרגש ממנו. ביקש להחזיק אותו. סרבתי. הוא אמר שזה תכשיט עם הרבה אנרגיות טובות חח ואני כבר איתי אותו בעיני רוחי בפעולה והיא לא היתה בתמונה חח.

לבסוף החלטתי לעשות מהלך ואמרתי "לא מבין למה עלית ממרוקו. שם יש את החשיש הכי טוב בעולם". היא סתומה אמרה "כן, וואללה, שם הכי טוב". הוא חישב כמה שניות מה לומר ואמר "כן, מתאים משהו, רוצים לבוא לדירה ? אני לבד". היא שלחה בי מבט ותפסה אותי עם מבט אליו והוא "יהיה כייף" ו....היא עשתה פרסה חחח...

מהר אחרי זה נפרדנו ממנו. הוא ניסה לנשק את כף ידה. היא "נראה אותך" הוא "תביאי טלפון" היא "נראה לך ?!" הוא "אז שהוא יביא טלפון" אמרתי "נראה אותך גבר" והלכנו בכיוונים שונים. בדרך היא הוציאה לי את הנשמה במטרה להוציא ממני וידוי על שרציתי להזדיין איתו. לא הודתי. אבל היא היתה נעולה. אז אמרתי "תרגיעי אני נחנק" היא "סבבה, נרגיע" ומאז אין לי מושג מה איתה.

אני לא משנה את מה שהיה

בשביל סיפור טוב !

למעלה