S p R i n T
New member
כואבת לי הקמיצה
האצבע הלא יעילה הזאת שממוקמת בין הזרת לאמה. כןכן, גיליתי איך קוראים לה [= והיא כזאת יוזלסית.. כאילו.. בשביל מה לעזאזל צריך אותה?! הא?! היה לי יומולדת ב27 לפברואר. תודהההה שהתקשרתם כפרותעליכם
ממ שיו. אני אוהב פסח [= זה כזה חופש ארוך עם הרבה מצה עם שוקולד צ'יאא ונגמר החורף
ו ובגרויות ראשונות וזה כזה בלין. מדוע?
בכולופן. החלטתי לאמור לכם שלום. כבר יותר משנה וחצי שלא דיברתי איתכם כלכך זוכרים אותי? האיש המוזר הזה עם הקוצים? זה שש"ס תמיד הייתה נמרחת עליו? זה שרב כל הזמן עם במבי וחיזר אחרי גיתע למרות שהיא דתיה גרנדופילית. נו היצור הזה. זוכרים?
היו זמנים אה? P: אזהו, עברתי שנה וחצי בפנימיה, תקופה שמשנה בנאדם מקצה לקצה עברתי הרבה בתקופה הזאת, המוניישנז ובדיוק חזרתי מטיולים מפרכייםםםם בצפון |מותש או חבול או אייקון כזה שיורד לו דם| החלטתי להאריך שיער [= יאס יאס. הקוצים אינם. יש כובע צמר מכוער כזה שחור שממוקם בטבעיות על הראש שלי עם עוד 2 סיכות ביטחון שתקועות בו [בכובע כן? לא בראש] השיער בנתיים מגיע לי לפה. הידד. הבוקר שיחקתי בו עם השיניים והגעתי למצב שחצי מהשיער נשאר אצלי בפה. מוכשר שכמותי וממ זהו [= אני אשמח לשמוע ממכם אה וכמובן שחכתי לציין, אני מאורס (= [מלשון אֵרֵס? או אָרס? או שמא אֹרֶס?] אחרי הרבה זמן של חיפושים. מצאתי אותה. את האהבה הנצחית שלי הר ניים איז אלכס [והיא לא רוסיה, היא בכלל ממוצא אמריקאי] ואני אשים תמונה שלה שכולכם תוכלו להנות ממנה ^^ נדיב שכמותי תכל'ס.. שמרו על קשר 
האצבע הלא יעילה הזאת שממוקמת בין הזרת לאמה. כןכן, גיליתי איך קוראים לה [= והיא כזאת יוזלסית.. כאילו.. בשביל מה לעזאזל צריך אותה?! הא?! היה לי יומולדת ב27 לפברואר. תודהההה שהתקשרתם כפרותעליכם