כואבת לי הקמיצה

S p R i n T

New member
כואבת לי הקמיצה

האצבע הלא יעילה הזאת שממוקמת בין הזרת לאמה. כןכן, גיליתי איך קוראים לה [= והיא כזאת יוזלסית.. כאילו.. בשביל מה לעזאזל צריך אותה?! הא?! היה לי יומולדת ב27 לפברואר. תודהההה שהתקשרתם כפרותעליכם
ממ שיו. אני אוהב פסח [= זה כזה חופש ארוך עם הרבה מצה עם שוקולד צ'יאא ונגמר החורף
ו ובגרויות ראשונות וזה כזה בלין. מדוע?
בכולופן. החלטתי לאמור לכם שלום. כבר יותר משנה וחצי שלא דיברתי איתכם כלכך זוכרים אותי? האיש המוזר הזה עם הקוצים? זה שש"ס תמיד הייתה נמרחת עליו? זה שרב כל הזמן עם במבי וחיזר אחרי גיתע למרות שהיא דתיה גרנדופילית. נו היצור הזה. זוכרים?
היו זמנים אה? P: אזהו, עברתי שנה וחצי בפנימיה, תקופה שמשנה בנאדם מקצה לקצה עברתי הרבה בתקופה הזאת, המוניישנז ובדיוק חזרתי מטיולים מפרכייםםםם בצפון |מותש או חבול או אייקון כזה שיורד לו דם| החלטתי להאריך שיער [= יאס יאס. הקוצים אינם. יש כובע צמר מכוער כזה שחור שממוקם בטבעיות על הראש שלי עם עוד 2 סיכות ביטחון שתקועות בו [בכובע כן? לא בראש] השיער בנתיים מגיע לי לפה. הידד. הבוקר שיחקתי בו עם השיניים והגעתי למצב שחצי מהשיער נשאר אצלי בפה. מוכשר שכמותי וממ זהו [= אני אשמח לשמוע ממכם אה וכמובן שחכתי לציין, אני מאורס (= [מלשון אֵרֵס? או אָרס? או שמא אֹרֶס?] אחרי הרבה זמן של חיפושים. מצאתי אותה. את האהבה הנצחית שלי הר ניים איז אלכס [והיא לא רוסיה, היא בכלל ממוצא אמריקאי] ואני אשים תמונה שלה שכולכם תוכלו להנות ממנה ^^ נדיב שכמותי תכל'ס.. שמרו על קשר ;)

S p R i n T

New member
אז אני מבין שאני גם לא היחיד

חח. שיו לא דיברתי איתך שנה מגיע לי קצת יותר תשומת לב Dont ya think?!

S p R i n T

New member
:O יש אייקון של גיטרה קוסטית!? :O

היא כמו אלכס שלי^^ רק בלי הדבר השחור והסקסי הזה שנמצא לה בפופיק

YaEloNeT

New member
אוח, שקט ../images/Emo10.gif ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

.

S p R i n T

New member
מהאת קשורה?

אם היה מפגש הייתי בא. אבל אני לא מתכוון לבוא למפגש של ישראבלוג. לאלא. הספיק לי פעם אחת לראות פריקים קשוחים ואפלים שהעולם התאכזר אליהם ולכן הם שומעים מטאל עצבני סטייל גרינדיי ובריטני ספירס הם עושים לי חלחלה.

YaEloNeT

New member
אבל יש!!!!!!!11 ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

ב-16 נו.

מורן 1986

New member
ששששששאאאאאאאאאגגגגגגגגגגגג

מתוק
שלי
נשמה
שלי
!|
|
כל כך
התגעגעתיייייייייייייי
אה יו
אני זוכרת
שצלימתי
אותך
במראה
החדש
- ויש לי
את התמונה
אתה חייב
לראות יצאת סוףףףףףףףףףףףף (כרגיל) יווווווווו שמור על קשררררררררררררר
פסחחחחחחחח מההההההההה חייבים לראות אותך

S p R i n T

New member
חחחחחח צ'יווו../images/Emo24.gif

באמאדמה תפסיקי לצלם אותי כל הזמן.
יש לאנשים תמונות שלי שלא ידעתי שקיימות.
אתאת!! אאאא! ראיתי אותך עם מדים פעם אחת! אני רוצה שוב. P: אני רוצה לראות את כולם בפסח מתישו. אמור להיות איזה מפגש או משו כזה ראיתי את סיוון באוטובוס למודיעין לפני איזה חודש וחצי ככה היא סיפרה לך? חמודה (-: חג שמח!

מורן 1986

New member
נו בטח שהיא ספרה לי ../images/Emo9.gif

איך היא לא
הבינה
מי
זה
עד שדיברת
והיא
הבינה שזה אתה
אתה לא
מבין
כמה השתנת
.... חח
חמודדדדדדדד
ויש מצב
שאני במודיעין בספ"ש

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifגיגג ../images/Emo99.gif כולי געגועים../images/Emo7.gif בוא למפגש../images/Emo70.gif והראה תמונה של האלכס הזו, מזלטוביישן לך../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif אני אוהבת אותך../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo3.gif ה"הראה" נדחף לי באמצע../images/Emo3.gif, מיותר../images/Emo122.gif.

למעלה