כדי שלא ימות לנו פה- שאלון ה-4!

Stellary

New member
כדי שלא ימות לנו פה- שאלון ה-4!

4 הספרים שאני הכי אוהב: 4 הסרטים שאני הכי אוהב: 4 הלהקות האהובות נכון לעכשיו: 4 מקומות בעולם שהייתי רוצה להגיע אליהם: 4 דברים שהייתי רוצה שיקרו בזמן הקרוב: 4 אנשים שאני ממש אוהב: 4 דברים שאני אוהב לעשות:

Stellary

New member
והנה אני עונה לעצמי (הו, הבדידות...)

4 הספרים שאני הכי אוהבת: כריסטיאנה פ. צילה של הרוח נערה עם עגיל פנינה שומרת אחותי 4 הסרטים שאני הכי אוהבת: קרייזי מעבר ליקום שיער משחק השמועות 4 הלהקות האהובות נכון לעכשיו: פורקיופיין טרי ג'פרסון איירפליין מיוז ביטלס (מצטערת, אני לא בתקופה גאנזית..) 4 מקומות בעולם שהייתי רוצה להגיע אליהם: ארה"ב אוסטרליה דרום אמריקה אפריקה 4 דברים שהייתי רוצה שיקרו בזמן הקרוב: רג'ינה ספקטור תופיע שוב בארץ תסתיים שנת הלימודים ללכת להופעה כלשהי ללכת לפסטיבל כלשהו סטייל בומבמלה 4 אנשים שאני ממש אוהבת: אני לא אוהבת, מצטערת, זה נורא לא קשוח לאהוב.. 4 דברים שאני אוהבת לעשות: לשמוע מוזיקה לישון לאכול להיות במחשב

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאני כריסטאנה .פ../images/Emo47.gif

ספר פשוט מעולה, אני זוכרת שלא יכלתי לעזוב אותו. ראיתי גם ההצגה שהייתה גם פשוט מעולה. אבל נערה עם עגיל פנינה לא יכלתי לסבול אחרי פרק.. זה פשוט שיעמם אותי

Stellary

New member
יש ספרים שממש קשה להיכנס אליהם חזק מההתחלה..

נערה עם עגיל פנינה באמת קצת שיעמם בהתחלה, אבל בשלב כלשהו הוא מאוד תפס אותי.. כריסטיאנה פ. כבר מההתחלה ריתק אותי, קראתי אותו מליון פעמים!

באמת מת פה

4 הספרים שאני הכי אוהב: המשחק של אנדר שיר של אש ושיר של קרח האקדוחן - המגדל האפל וזהו את האמת 4 הסרטים שאני הכי אוהב: זה כל פעם משתנה אני מאוד אהבתי את גריינד האוס - פלאנט טרור ג'יי ובוב השקט - כל הסרטים של קווין סמית כל הסרטים של ברוס לי סרטי אימה ישנים, עד תחילת שנות התשעים, סרטי פעולה ישנים - אני אוהב לראות את כולם באותה המידה 4 הלהקות האהובות נכון לעכשיו: כל להקה והיחוד שלה
אי אפשר לבחור -אבל הנה 4 Europe Motley crue Queen DIO 4 מקומות בעולם שהייתי רוצה להגיע אליהם: מדור משתחררים!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 דברים שהייתי רוצה שיקרו בזמן הקרוב: להשתחרר מהצבא!! עוד שנה וחצי! 4 אנשים שאני ממש אוהב: המשפחה שלי? -_- החברים שלי? -_- 4 דברים שאני אוהב לעשות: לישון לשמוע מוזיקה לצאת לבלות סתם לשבת בבית מול המחשב

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאנשים באמת תתעוררו

4 הספרים שאני הכי אוהב: הארי פוטר, רודף העפיפונים, אני כריסטיאנה .פ, אם יש גן-עדן 4 הסרטים שאני הכי אוהב: שר הטבעות, שודדי הקריביים, 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך, פוקהונטס (של דיסני כמובן
) 4 הלהקות האהובות נכון לעכשיו: גאנז, בון ג'ובי, אירוסמית', 3 Day Grace 4 מקומות בעולם שהייתי רוצה להגיע אליהם: ארה"ב, איטליה, יוון ומצרים ^^ 4 דברים שהייתי רוצה שיקרו בזמן הקרוב: שיצלמו כבר עונה רביעית לנמלטים, להתקלח, למצוא למה להתחפש, למצוא מישהו 4 אנשים שאני ממש אוהב: אמא, אבא, חבריי, חברותיי
4 דברים שאני אוהב לעשות: מחשב, מוזיקה, לישון ולראות נמלטים חחח היה חביב

Alice108

New member
ממ

יו, בטח הכל עף לי מהראש עכשיו
4 הספרים שאני הכי אוהב: אני כריסטאנה פ. אם תקרא לי אליס הציפור המכנית אם יש גן עדן
4 הסרטים שאני הכי אוהב: מולאן הצד הטוב של הכעס עוד כמה של דיסני בטח
4 הלהקות האהובות נכון לעכשיו: פנתרה אליס אין צ'יינס סקיד רו גאנז בטח יש אחת יותר, אבל אני לא נזכרת בכלום עכשיו
4 מקומות בעולם שהייתי רוצה להגיע אליהם: מקסיקו איטליה ארה"ב ניו-זילנד 4 דברים שהייתי רוצה שיקרו בזמן הקרוב: לעבור דירה לסיים בצפר ועוד 2 דברים
4 אנשים שאני ממש אוהב: אין 4. אבל יש משפחה מצומצמת, כמה מהמורחבת וחברים
4 דברים שאני אוהב לעשות: מוסיקה (לשמוע ולנגן)
לבלות עם אנשים שאני אוהבת להסתובב מחוץ לבית לקרוא ועוד משהו חשוב - להישאר ערה כמה שאני יכולה. בעצם, גם כשאני כבר לא יכולה

zohar36

New member
איזה קטע, יש פה כמה אנשים:)

4 הספרים שאני הכי אוהב: אני כריסטיאנה פ. אם תשאל את אליס Q&A בעל זבוב 4 הסרטים שאני הכי אוהב: ההוא של פאמילי גאי אמריקן פאי אמריקן פאי2 אמריקן פאי3 4 הלהקות האהובות נכון לעכשיו: לד זפלין קווין גאנז פינק פלויד 4 מקומות בעולם שהייתי רוצה להגיע אליהם: אילת- ים. כיכר הירח כיכר האמריקאים אולפרנד 4 דברים שהייתי רוצה שיקרו בזמן הקרוב: כסף. יומולדת. חופש. שהשלושה שבועות הבאים יעברו מהר. 4 אנשים שאני ממש אוהב: דבורה נועה ארז עינת 4 דברים שאני אוהב לעשות: לשתות. להתקלח. פיפי. לאכול.

otlumak

New member
פאק.. כתבתי מלא דברים וזה נמחק!!!

אז אני כותב מה שבא לי.. להקה שאני אוהב: guns n roses מקומות:ארה"ב,יפן, סין דברים שיקרו: הופעה של guns n roses בישראל, איחוד של guns n roses בישראל, הופעה של הלהקה שלי ועוד... אנשים:משפחה וחברים דברים: לשיר בלהקה שלי ושל חברים שלי, לשמוע מוזיקה,לחזור מבית ספר, לחלום שהבית ספר מתפוצץ לצלילי welcome to the jungle! אף פעם לא חלמתם את זה?! חלום אדיר!

למעלה