כדי לקרוא...

כדי לקרוא...

"מעט חוכמת חיים לפנייך.... אף פעם לא תהיה כליל השלמות תמיד יהיה מקום לשיפורים. והאדם שיוכל לתרום הכי הרבה למאמציך להשתפר הוא אתה" דברי חוכמה שמצאתי על הקרטון של סל כביסה שקניתי אתמול...איך זה קשור לסל הכביסה אין לי מושג...:) התחלתי אתמול עבודה חדשה ....התחושה הראשונית שלי בעבודה היא לדעת כבר הכל ולהיות בעניינים ספצית לדקלם את כל החומר - מצד שני משפטים מסוג כזה מנערים אותי ומזכירים לי שאני רק בן אדם אנושי ואין טעם לנסות להיות מושלמת...אלא ללמוד ולעשות הכי טוב שאפשר ...כי הכימיה וההצלחה בעבודה תלויה גם בצד השני ולא רק בי... הלוואי שיצליח לי
סוף שבוע יפה שיהיה לכולם כוכבה

alona 9

New member
הי כוכבה,אכן קשה להיות כליל השלמות

ובינינו..זה משעמם,
אני מכירה את התחושה הזאת של הרצון להיות הכי,הכי,, וכתבת נכון,ללמוד ולנסות ולעשות את הכי טוב שאפשר.. לדעתי,הכימיה וההצלחה בעבודה תלויה בנו יותר מאשר בצד השני,את כחדשה יכולה לגרום לצד השני לקבל אותך,לגרום לו להבין כי עבודת צוות איתך.. תוכתר בהצלחה, קדימה,צאי לדרך ושיצליח לך,אמן ואמן.

pf26

New member
בהצלחה בעבודה החדשה

אף אחד לא מושלם, אבל הדרך ליחסים כמעט מושלמים עוברת בין שני הצדדים, כל אחד תורם מיכולתו, אופיו וצרכיו. ואם חלילה משהו מתקלקל שני הצדדים אחראים לכך. קשה להיות חדש וזר. צריך ללמוד כ"כ הרבה כללים, ויחסים בין האנשים, ואת העבודה...

למעלה