כדי לפתור את תעלומת הציבור-האם יש

כדי לפתור את תעלומת הציבור-האם יש

למישהו עך תוכנת XL מתנד ACC/DIST אם כן אשמח שיעלה את העקומה לפורום-שם נמצא לדעתי הפתרון

גל51

New member
אלן, זה לא תעלומה

הציבור בפנים ובענק. במיוחד בתל תק ובת"א 75. סמוך עלי שהדברים בדוקים.

M® Max

New member
תגיד גל, בני המשפחה שלך../images/Emo36.gif

מושקעים במניות? השכנים שלך מושקעים במניות ? שמעת את הקופאית בסופרמדברת על מניות ? איזה ציבור בפנים? איפה הוא? כנראה שלא הייתם בגאות של 1993 בשביל להבין מה זה באמת "הציבור" שאנחנו מחכים לו.

WGFFlame

New member
הציבור נכנס

עדיין לא בפנים מספיק, זה לא משהו שקורה ביום.

גל51

New member
מקס, אולי יש לי שם של ילד

אבל אני מספיק שנים בשוק. נכון לא מדובר בסיטואציה של 93 עם כל האשראים, אבל בהחלט אנו מתקרבים לרמה של 2000. לא אמרתי שהשוק צריך לרדת בגלל זה, אבל כמו שאתה יודע הקצב שהכסף יוצא הוא הרבה יותר מהיר, ובשוק בת"א הדלת ביציאה צרה עד מאוד. איך אומר מנימור, דנידין בבידים במיוחד במניות הקטנות.

M® Max

New member
לא דיברנו על הכסף שיוצא../images/Emo36.gif

מהשוק , דיברנו על הציבור והציבור שגם מני מור מתכוון אליו בטוח לא כאן, באחד ההודעות שלו מני כתב שאם הציבור ייכנס אזי המדד יהיה ב 1000 .

menimor

New member
אני לא חושב שיש הבדל גדול בגישה

שלנו ברור שנכנס כרגע כסף של "המעגל הראשון " של הציבור אך זהו ציבור מתוחכם יחסית ואמיד עם רגישות גדולה מאוד לשוק ההון חלקו מורעל בורסה ובתקופות טובות כמו עכשיו (ונכון כמו בשנת 99) ממהר להגדיל את אחזקותיו ואם רק הציבור הזה יגיע לבורסה ( הוא שווה כמה מיליארדים בודדים) אנחנו על קצהו של גל העליות הנוכחי קשה מאוד לאתר עם זה 485 או 520-30 אבל דבר אחד בטוח זה ששחקנים מקצוענים אמורים להשאר כרגע עם אחזקות מינוריות בלבד כדי שהמעגל השני ייכנס ולא רק זה שמנשנש בקיוטו בערב קצת סושי ב 300 שקל לסועד צריך תפנית אמיתית ומורגשת בכלכלה ובמצב המדיני המעגל השני אמנם הרבה פחות אמיד אבל כוחו במסתו זה ציבור שיכול להזרים לבורסה כ 20-30 מיליארד שקל בקצב של כ 2-3 מיליארד שקל בחודש ומשחרר את המעגל הראשון להתחיל להשקיע קצת בנדלן כשהמעגל השלישי מתחיל להכנס זוהי אמנם התקופה הפראית ביותר יש מחזורים של מיליון שקל באופציות של מניות יתר( שכבר שנה לא היה בהם מסחר ) אבל אז גם שעון החול מיסתובב והשוק חי על זמן שאול

ג ר ף

New member
כדי לפתור את תעלומת הציבור הגדול

צריך להסתכל כמובן על ה......מחזורים! ככל שיש יותר משקעים המחזורים גודלים. בשיא העליות של 99-00 מחזור המסחר השבועי היה נשק ל 4000000 ש"ח. בגל הנוכחי המחזור השבועי הינו משהוא כמו 3000000 ש"ח. בנוסף רמת המחזורים של 99 אינה מתואמת לזו של היום [עברו קצת שנים מאז...] אם היו נתוני מחזורים של רמת השיא ב 1993 ניתן היה לעשות השוואה בין רמתם אז [מתואם מדד] לבין רמתם היום ובא לציון הגואל בחידה זו.

ציבוררררר:

אני לא יודע כמה מיכם חוו את המפולת ב94,אך לפניה היו סיפורים על מצליחנים חדשים,על מנהלי תיקים חדשים ,על תשואות פנומנליות. זכור לי סיפור אחד שהוקרן בערוץ 1,על ילד בן 17,עם פלאפון(זה היה נדיר ב94),שמעביר פקודות מכאן, ומשם ,ומנהל תיקים(לא היה צורך ברישיון),וכולה הוא בן 17,ושנה בבורסה מ93. מבחינתי זה הציבור שאני מדבר עליו. היום הציבור שנימצא זה העליתה שפינתה כסף להשקעה בבורסה,במקום לקבל ריבית בפק"מ . הציבור שאני רוצה זה:אלה ש"לא מפחדים מכלום",לא מעליות,לא מירידות,לא מהון עצמי,לא מפחדים ממכפיל רווח גבוה,ממחיר המניה,ממחזורי המניה,ומבחינתם לשים את כל הכסף על טיפ. היום תיסלחו לי ,כולנו "מפחדים"ומבינים את המשמעות של הנתונים הנ"ל ,וזה מראה שהציבור שאני מדבר עליו,לא כאן,הוא עדיין בפק"מ (סכומים קטנים)בחלק גדול מחסכונותיו הקטנים. דוביד"יש ציבור מתוחכם,וציבור תאב בצע שעדיין לא כאן"

ג ר ף

New member
כן...

הילד הזה היה סוחר מאחד הבנקים בראשל"צ. היה לו באמת פלאפון שחור ענק..משהוא מרשים בימים של אז. לא הכרתי אותו אישית אבל הוא זכור לי בגלל בגיל והפלאפון. מעניין איפה הוא היום?

עזוב דוביד (חבל על הויכוח העקר )

אני מ שנות ה80 בבורסה ומה שהולך עכשיו זה לא גאות של ציבור...זה גאות של איזשהו גוליבר שדוחף את השוק משום שכל הסחורה אצל בעלי עניין וזה קל לו...גאות זה כל צהרים ליד קולנוע תמר בתל אביב 3000 אינדינים מחכים לרולטה באחד העם ...גאות זה ריגר פישמן ב83 גאות זה מניות בנקים שעולות במשך שנתים רצוף כל יום חצי אחוז ,וגאות זה יובל רן ב93...מה שיש לנו כעט זה הזרזיף הראשוני לגאות ...

M® Max

New member
מי שואמר שהציבור כבר בפנים ../images/Emo36.gif

לא היה בגאות של 1993!

למעלה