כדור cemap

כדור cemap

לחבר שלי החליפו כדור מגאודון 40 CC לכדור הזה , הרופא אמר לו לעבור למינון של פעם בשבוע , מה ההשפעות של הכדור הזה ? והאם כל הכדורים הפסיכיטריים אי אפשר להיות בשמש ?

תודה

שוב תודה על תגובתך , מה דעתך על הכדור הזה , חשוב לי מאוד לשמוע את דעתך וגם לחבר שלו שהוא למעשה נוטל את הכדור , אנחנו קצת חוששים בשבילו , הוא גם ככה רוב הזמן נראה כאילו הוא "חולה פרקינסון" וקראתי קצת על הכדור נשמע מלחיץ ? דרך אגב סוף סוף פתחתי אותו להכנס לאתר שלכם לפורום ולקרוא קצת ולהבין שהוא לא לבד , למרות שאני מאמינה משום מה שהוא אנו צריך את הכדורים הללו הוא בסה"כ נפגע במלחמה , וקשה לי לתפוס למה הוא מאובחן כזסכיזופרן ? מה שאני עוד יכולה לספר לך זה שאחרי שהוא נפצע כמה שנים אחרי הוא קצת עישן ואולי זה מה שעירער אותו . שוב תודה על עזרתך וממתינה לתגובה מימך ... שיהיה שבוע נפלא ...

ד קובי

New member
בלונדה

לא אני ולא אף אחד אחר כאן מוסמך לבוא ולומר לך מה דעתו על הכדור הנ"ל. מהסיבה הפשוטה ביותר כי איננו מאבחנים אנשים ולא יודעים מה מצבו של כל אחד ואחד ולכן לא ראוי לעשות זאת. אני חושב שהכי טוב יהיה שמישהו מהצוות המטפל ייתן לך מידע רפואי בנוגע לתרופות

בלונדה מסטולה שבת שלום

רצוי מאוד לא להיות בשמש בזמן נטילת התרופות במיוחד לא בקיץ שלנו חשוב מאוד לבקפיד על כיסוי ראש כגון כובע להרבות בשתית מים ואף להרטיב את הראש מידי פעם

מ ה פ כ ן

New member
נסי גם באתר מל"מ...

אתמול עדכנתי את מדור התרופות באתר מל"מ. מדור זה הראשון והמקיף מסוגו בארץ !!! מומלץ בחום !!! קישור לאתר מל"מ בחתימה שלי כאן למטה...

תודה

אני אכנס בערב יחד עם חבר שלי בכדי שגם הוא קצת יקר ויעיין אני ראיתי את האתר והתרשמתי וגם את האתר שלך , ואני מקווה שהוא ימישך להיפתח יותר ... המווון תודה

למעלה