כדור שלג

נירון5

New member
כדור שלג

לפעמים אני נכנס לכאן , פורק את אשר ליבי והולך, וחוזרחלילה אבל לא יודע למה אני מרגיש חיבור לכאן מאשרכל מקום אחר, כי כאן אני בטוח שיש אנשים שמיבנים ושיכולים להבין אותי יותר מבחוץ.. אני דתי לשעבר, אבל עדיין מאמין, בן 28 בא ממשפחה דתית לא חרדית אבל כפי שהבנתי השבוע לא ממש ליברלית ונאורה... השבוע נעשה מעשה ויצאתי מהארון בפני האחיות שלי,, אומנם זה לא היה בידי אלא בידי קרובת משפחה אחרת אבל אני נתתי את ההסכמה לזה, כי ידעתי שאילולא המעשה שלה , זה לא יקרה לעולם.. נוצר מצב שביום ראשון בשעה 8 בבוקר הייתי בארון וב7 בערב כבר מחוצה לו... ואז ביום שלישי שעבר נפגשתי עם אחת האחיות שלי לשיחה בבית שלה... בהתחלה שיחקתי עם האחיינים שלי ולאחר שהשכבתי אותם לישון התחלנו לדבר, מפה לשם ולסיכומו של השיחה שלי ושלה , המצב הוא, היא אמרה לי שהיא מקבלת אותי, והיא לא תמנע ממני לראות את האחיינים שלי (דבר שהפחיד אותי מאוד) ושלה אין בעיה אבל.. ההורים לא ייקבלו את זה אף פעם, אבא יקבל את "המחלה" כלשונה ואמא תקרע את הבגד שלה... ואין מה לעשות לפעמים צריכים להקריב בשביל המשפחה.. ושאני צריך להתחתן עם אישה ולהקים משפחה, כי אין מה לעשות אושר זה לא נמצא בתפריט... כששאלתי אותה אם אני צריך להקריב בין עצמי לבין המשפחה שלי היא אמרה לי בפשטות... כן! מאז אני לא יודע מה לעשות.. כי כשהיא שאלה אותי, לאיזה כיוון אני נוטה, את מי לשים לפני מי, אמרתי לה, שאני שם אותי ראשון... אבל מאז אני לא מפסיק לחשוב, מה יקרה אם... זה עוזב אות.. ואני לא חושב שלנ\מצב הזה פיללתי.. כל המצב הזה הביא אותי לתיסכול נוסף ולעצב עוד יותר גדול בלב.. יותר ממה שהיה לי.... ועכשיו מסתבר שהקרובת משפחה, סיפרה לעוד אנשים במשפחה המורחבת ומבלי שרציתי כולם מתחילים לדעת.. חוץ מההורים קיצר, סיבוך אחד גדול, שלא הייתי מוכן אליו, ולא יודע אם אני מוכן,,, כרגע אני רוצה פשוט ללכת לישון ושהכול יעבור.

המדליק22

New member
...

מצער לשמע... למה אתה נותן כך לקרובת המשפחה שלך ככה לפתוח את הפה מבלי הסכמתך? ואיך היא בכלל גילתה את זה?

Naor2x

New member
נירון היקר!

ראשית כל, אני שולח לך הרבה חיזוקים ו-
אוהב!!! אתה לא לבד נשמה... אנחנו איתך! שנית, אני למדתי בחיים עקרון מאד חשוב, שמבחינתי היום הוא הראשון במעלה אצלי - וזה לשים את טובת הנשמה שלי במקום הראשון, לפני הכל. שנים בזבזתי בעולם הזה על לעשות אחרים מרוצים, ועל להיות "בסדר" עם כולם, ועל לרצות את כולם וכו' וכו'. כיליתי את כוחותיי ובסוף שילמתי על זה גם מחירים כבדים מאד מאד. היום למדתי. אני לא צריך אישורים מאף אחד לקיום שלי. יש לי אישור מה' - וזה האישור היחיד שאני צריך. לא מעניין אותי מה חושבים עליי אחרים. גם לא משפחה. מעניין אותי מה ה' חושב עליי. זה הדבר היחיד שחשוב מבחינתי. ולקחתי בחיי החלטה עקרונית - שאני נמצא איפה שטוב לי להיות. וממקומות ואנשים ודברים שעושים לי רע לנשמה - אני פשוט מתנתק. אפילו אם זה אנשים קרובים (וכבר ביצעתי את זה). זה אולי נשמע קיצוני - אבל בשבילי זו הדרך היחידה שעובדת.
אוהב אותך, והרבה הצלחה בכל!

מרי לנ3ח

New member
אני שונא!

פשוט שונא את ההגזמות האלו "אבא ימות, אמא תכחד" מה השטויות האלו?! תחשוב על עצמך יקירי, ותקשיב לנאור, הוא חכם :)

ranch1989

New member
זה דווקא הגיוני, לדעתי

הכרתי אנשים שבנם יצא בשאלה- הם לא נידו אותו או משהו כזה. אבל הכאב שלהם היה עצום. זה כואב ברמות קשות לראות את מי שאתה כ``כ אוהב בוחר בדרך שנראית לך כ``כ שגויה. בכל אופן במקרה הנ``ל מדובר, לפי הבנתי, במצב שההורים יודעים שהבן דתי לשעבר. כך שאם רק עצם השמיעה על הנטייה המינית זה מה שישבור אותם- הכאב לא בא ממקום כנה, אמיתי ומוצדק, אלא ממקום אגואיסטי. ולכותב ההודעה: אני אישית לא כ``כ מבין את הצורך שבלשתף משפחה בנטייה, כנראה כי אני הגעתי למצבים שדורשים את זה, בכל אופן אתה צריך לזכור ש.. (הגבלת תווים. המשך בהודעה הבאה)

ranch1989

New member
בפרקים הקודמים

אני ממשיך.. אהמ אהמ ...ש... האחריות כאן לא מוטלת עליך, אלא על המשפחה. אתה מי שאתה. ולגיטימי שתבחר את הדרך שלך בעצמך. כל בחירה בנוגע לקשר שלך עם משפחתך- מוטלת כרגע, למעשה, על כתפיהם שלהם ולא על שלך. שכן ``ידך מושטת לשלום`` למעשה..

DannyDinn

New member
מצטרף לאחרים שאלו חייך

בנוסף לזה, הורים שלא מקבלים את ילדיהם כמו שהם, אינם זכאים ליחס כלשהו. מיצוות כיבוד הורים אינה אומרת שאתה צריך לחיות כמו שהם רוצים, אלה רק שאתה צריך לפנות אליהם בכבוד, ולעזור להם וכו, אבל עדיין חופשי להחליט את החלטותיך. חוץ מזה, הוריך בסוף ישמעו, אם הידיעה כבר פרשה כנפיים, אז במקום שאחותך תאיים או תחליט בשבילך איך לחיות, היא צריכה לעמוד לצידך ולאהוב אותך בלי תלות בשום דבר, וכך גם הוריך. תפנים את זה. בהצלחה

leopold5

New member
בהצלחה!

כן, לפעמים יציאה מהארון פותחת מדרון חלקלק לרכילויות, דרמות, כאבים. כנראה שהאמת שלנו לא קלה לאנשים אחרים, בטח למשפחות שלנו שרוצות, משום מה, שנהיה סטרייטים (כאילו שהם נהנים מהזוגיות הסטרייטית שלהם). אני מניח שדברים ירגעו, ועכשיו זו התקופה המוזרה ביותר. קבל חיזוק, תמשיך לעדכן ליאו

sahar85

New member
לא מאמין בזה.

גם אני כמו קודמי לא מסכים עם "אמא תמות, אבא יתחרפן"... אני הייתי בטוח שאמא שלי תשב עלי שבעה ולבסוף היא קיבלה אותי כמו שאני. בהצלחה...

נירון היקר...

"קח את הכל כמו שהוא... " בסופו של דבר לא תהיה להוריך ברירה, אלא לקבל את המצב כמות שהוא, עם כל הצער והקשיים והבכי (שמן הסתם יהיה) במקביל תרגיע את הקרובת משפחה, תנמיך את האש וה' יהיה בעזרך. בהצלחה אחי הצעיר.

likud1

New member
אני יודע שהמצב לא קל לך

אבל אתה יכול להיות כל כך גאה בעצמך... מי היה מאמין שיבוא יום ותספר למישהו מהמשפחה שלך... התקדמת כל כך הרבה. אולי ההורים שלך יקבלו את זה קשה בהתחלה, אבל הזמן יעשה את שלו והם יקבלו אותך, כיוון שאתה הבן שלהם והם אוהבים אותך. יש כל כך הרבה אנשים בעולם הזה שאוהבים אותך וההורים שלך רק צריכים להיות גאים בבן שלהם. כולם מפחדים מהתגובה שתהיה לאבא... אמא שלי להזכירך, שקיבלה אותי, בטוחה שאבא שלי... מאמי, אני שמח שאמרת לאחותך שאתה שם את עצמך לפני הכל... כי אכן אתה לפני הכל... אלו החיים שלך ואתה צריך לחיות אותם... בצורה שתהיה לך הכי טובה.

נירון5

New member
תודה

קודם כול תודה לכולם על העידוד, לאחר שקראתי את התגובות פה, נראה לי אני אתחיל לבקר בפורום הזה יותר, שנית, ליכוד, אתה יודע מאיפה אני בא, ולמרות שאתה ושאר החברים שלנו חושבים שזה לא יהיה כל כך נורא, לאחר השיחה עם אחותי זה רק חידד לי את נושא האי קבלה במשפחה.. מסתבר שהקרובת משפחה סיפרה לעוד אנשים,ומחר אני הולך לראות את כולם...וזה יהיה מעניין.. אתמול הייתי בטקס יום הזיכרון וחשבתי על נושא המוות, מה אמא שלי תעדיף.. בן חי שהיא תרגיש מאוכזבת ממנו וסלידה או בן מת....

likud1

New member
אני לא משלה את עצמי שיהיה נופת צופים

אני כן מאמין בך כבן אדם. אני מכיר אותך ויודע מה אתה שווה וזאת מעבר ללב הזהב שלך, והוא החוזק שיש בך (אפילו שאתה לא מאמין בו). אני מאמין שגם אם לאמא שלך יהיה מאוד קשה בתקופה הראשונה, היא תמיד תעדיף את הבן שלה חיי.

למעלה