כדור רגל ישראלי

כדור רגל ישראלי

משהוא שמעניין אותי, עזבו את עניין התקציב לזרים שאין מספיק לקבוצות בישראל. אבל באנגליה השחקנים האנגלים טוובים וככה בכל המדינות הטובות. רק בישראל הישראלים גרועים, איך משפרים את הנוער כדי שיגיע לרמה של חוץ לארץ?(אני בטוח שזה אמור לקחת מלא מלא זמן) ומי שלא הבין כן אני מדבר על FM2006

Megaslash

New member
מה ז"א איך משפרים?

עם האימונים המתאימים! וזה הכל מציאותי - גם היכולות של הישראלים וגם התקציבים

ברור, אבל הכוונה אין סיכוי

שבשנה הראשונה יצמח שחקן ביתי ברמה של רוני, או הנררי. צריכים איך שהוא להעלות את הרמה?(אתה מבין למה אני מתכוון?) וגם אפשר לשפר את האיצטדיון?

פאההרקר

New member
כנס

בטח שאפשר לשדרג את האיצטדיון, אפשר גם לשדרג את מתקן האימונים ולבקש חוזה חדש והרבה אופציות נחמדות רק תבקש מהבעלים... איך משפרים את מחלקת הנוער? לכל מחלקת נוער יש רמה בין 0-20 ככל שהמועדון יותר טוב קח עולה הרמה של השחקנים שיעלו בתחילת עונה הבאה לקב' הנוער... מה שאני עושה אני פשוט רוצח אותם נון-סטופ 24/7 באימונים עם מאמנים של 4-5 כוכבים (עם YOUNGSTERS מעל 18 (5 כוכבים) לכל אחד).

איך עושים את כל זה

ואני הייתי גאה שהגעתי בעונה הראשונה עם חיפה לשמינית גמר הצמפיונס \= וגם זה כדי לקבל את צלסי (אימללללללללללההההההההההההההההההההה)

פאההרקר

New member
איך עושים מה?

לבקש דברים: manger > confidence > make board request > מה שבא לך... רק אל תעצבן אותם ואל תתן להם אולטימטום (כי רק לי זה מצליח) להביא מאמנים: bring > fatass coaches > what is the fucking problem ??? סדרות אימונים: CTRL + U לקבוע את תפקידי המאמנים שלך: CTRL + R (*** אם לא ידעת את כל זה אז בשביל מה בכלל אתה משחק בזה ?? וזה ממש רק טיפה ממה שאתה אמור לדעת על המשחק...)

Megaslash

New member
שחקנים ברמה של רוני או הנרי

מופיעים פעם ב-5-10 שנים... והם בטח שלא ישראלים...

נו זה השאלה שלי בידיוק

איך מגיעים למצב שיגדלו לך שחקנים ברמה עולמית, לא בניון, אלא הנרי. וברור שזה תהליך ארוך ביותר!

Megaslash

New member
צריך תשתית אימונים,

Training Ground, ברמה גבוהה מאוד... הרמה של השחקנים המצטרפים אליך לקבוצת הנוער תלוי ברמה של תשתית האימונים שלך. אבל אני מניח שזה לא החישוב היחיד הנלקח בחשבון...

אוקי בידיוק שחר הסכים לשפר את הת

התשתית אחרי שמשפרים אפשר לשפר עוד? (רק תאורטית

inko

New member
עקרונית כן

כי זה הולך לפי רמות,זה עד 20(אם אני לא טועה) רק שכאן נותנים לזה שם.

inko

New member
לפי מה שכתוב

לכל רמה יש שם, אולם יש רמות שנקראות אותו דבר אבל בכל זאת אפשר עוד לשפר. אתה יכול לדעת בעזרת אדיטורים.

פאההרקר

New member
תוריד את FMSCOUT הכי טוב עולה בשניה

תוכנה קלילה פשוטה ולעניין, חוצמזה, האדיטורים לוקחים רבע שעה רק להעלות את התוכנה... שלא נדבר בכלל על להטעין דרכו..

inko

New member
מי יודע

אולי ייצא לך ר'יגן מדהים, אבל אני בספק.

inko

New member
אתה לא יכול

אולי אם תביא את שירר או זידאן לארץ ייצא לך ריג'ן ישראלי שייקבל את נתוניו מאחד מהם.

inko

New member
לא הבנת

כל שחקן חדש שנוצר מקבל את נתונים. שחקנים שפורשים "מעבירים" את הנתונים שלהם לשחקנים החדשים "שנולדים", כלומר יש סיכוי שתראה אחרי שהנרי יפרוש שחקן בן 15 ככה עם נתונים מדהימים במחלקת הנוער של ארסנל. ככה זה פועל בכל המשחק.

למעלה