כדור פורח

shai220

New member
כדור פורח

יש שמועות שמארגנים כדור פורח גם בפאראדייב. לקראת יום העצמאות???? מישהו יודע/ שמע משהו?

כדור פורח !!!

שי מה יותר טוב מ
לפארדייב ולשאול !!! 04-6391068 שמיים כחולים אופיר

Ron Miasnikov

New member
לא לא לא פייר

אופיר נו באמת.. אם יש כדור פורח, כולם כאן רוצים לדעת את זה , זה לא רק מעניינו של שי.. אז מה פשר "תתקשר לפראדייב לשאול"??

היי רון !!!

היי אין לי מושג האם פאראדייב מארגנים כדור פורח. אם הייתי יודע משהו, ההייתי מעדכן אתכם. ולכן מי שרוצה לברר צריך לדעתי להתקשר בהקדם לפאראדייב ולשאול. שמיים כחולים אופיר

leshed

New member
אלטרנטיבית

שמעתי שביום העצמאות מארגנים צניחה מ F-16 ו F-15I, כאשר הם עוברים מעל המועדון בדרך להפציץ בלבנון. דן מארגן את זה כי יש לו הרבה קשרים בחיל האויר ובעיקר בשיער. אני יודע שגם מורדי יעשה התעמלות אומנותית על הקרקע, ובתרגילי הזוגות יופיעו ליטוין ורני גוט שיופעו עם חבל כדור וטמפון. שלומי ישמש ריגר ויו"ר ועדת השופטים. נעמה תהיה הכרוז...

e mordi

New member
ליאור אני פצוע ../images/Emo10.gif

הכל נכון למעט העובדה שמתחתי שריר בציפורן ולכן לא הוכל להשתתף במופע האומנותי.

leshed

New member
ידעתי שיהיה לך תירוץ

וזה אחרי כל המאמצים להכשיר אותך לתחרות! אני מקווה שאתה מבוטח.

ליאור !

דחוף ! תניח את הספרים וצא לנשום קצת אויר. אני לא אומר לצנוח כי נראה לי שזה יהיה קצת מסוכן במצבך.

leshed

New member
אסור לי לנשום אויר

אם אני אנשום אויר ואכניס קצת לריאות, כל החומר שלמדתי עד עכשיו עלול לברוח. לכן אני לא נושם עד ה 29 לאפריל!

shai220

New member
אני מבין שסופית יש כדור פורח ???

הבנתי נכון???? מה המחיר?? הגובה יהיה 5000 רגל??? כל כמה זמן יהיה יעף??? כמה צנחנים בכל יעף??? יהיה נהדר זה בטוח. חברה תרשמו!!!!!!

למעלה