כדור הדרקון

כדור הדרקון

מישהוא יכול להזכיר לי עליו את איך הוא נראה? יכולת מיוחדות? איזה כוחות הוא מעניק? וכמה שיותר פרטים עליו זה ממש חשוב

סרינה99

New member
אתה מתכוון בועת הדרקון?

מממ אם כן... אז הגודל שלה והצבעים שלה משתנים וזה נראה כאילו הצבעים נתערבלים בפנים הוא נותן יכולת לשלוט על דרקונים, לעבור ממקום למקום וזה מה שאני זוכרת

stige

New member
אולי...

אני יודע על כמה דברים שהוא כן עושה: *יכול לצוות על דרקונים להתקרב לבועה. *יכול להשתלט על דרקונים. *יכול לרגל בכל רחבי העולם ובעבר ובעתיד (ואולי זה כוחות שנשכחו) *הוא גם יכול להשתלט על האדם שמשתמש בו ולהכניס אותה למן מצב טרנס שהוא שקוע בתוך חלום מסוכן, אבל זה דיי יכולת פסיבית. עכשיו לפי המקור שלי:Towers of high sorcery כתוב שכשמישהו משתלט על הבועה עצמה הוא יכול לצוות עליה להעביר אליו מידע כלשהו באמצעות תלפטית, (שזה יכול להיות גם קסמים). אבל החלק הזה כתוב מעט במעורפל, ואישית לא הייתי מסתמך על כך. בכל אופן החפת הזה הוא עדיין חפץ אינטילגנטי עם יכולת שרידה מדהימה (ואת האמת גם זה יכולת אצל החפץ, אני לא מכיר חפץ אינטיליגנטי אחר עם אינסטינקט השרדות)

g tamir

New member
היא גם יכולה ...

להעביר ממקום למקום או משהו דומה. כי כשרייסטלין היה בספינה בדרקונים של ליל חורף הוא השתמש בה כדי לעבור לספרייה בפלנתאס לא?

midnight dragon

New member
אני חושבת שמה שהיא עשתה../images/Emo15.gif

שם בעצם, זה היה להפוך אותו לחומר לא חומרי וככה הוא פשוט טייל ובחר איזה מקום הוא רוצה להיות.. או משהו כזה.. אני זוכרת שהוא אמר משהו כזה לקרמון לפני זה..

g tamir

New member
גם לפי מה שאת אומרת זה עדיין

לא חוסם את האופציה שיש לה את היכולת להעביר ממקום למקום.

לדעתי

רוב היכולות שציינתם פה, הם יכולות של רייסט. מכיוון שהם היו קסמים שדרשו כוח קסם הרבה מעבר ליכולות של רייסט (עם כל הכבוד לעוצמה של רייסט), רייסט השתמש בכוח הקסם החזק מאוד של הבועה. אבל אני לא סגור על זה.

stige

New member
אני לא זוכר איך זה בדיוק הולך...

הקטע ההוא... יכול להיות שזה הגיוני, כי סביר להניח שחבויים שם סודות לא ידועים כמו בהרבה חפצים ידועים אחרים. מצד שני, אם הייתה שם סכנה יכול להיות שהבועה השתמשה ברייסטלין. מה שיהיה מבדר למדיי..

Orbital Shadow

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

חורף שולט!!

TiPtiPoNpOn

New member
דייייי! למה התפוז הדפוק הזה../images/Emo110.gif

לא מסכים לשנות לי את החתימה?!?!?!

midnight dragon

New member
לכי לפורום נסיונות לגולשים..../images/Emo15.gif

ותוכלי לעשות שם כמה בדיקות חתימה שרק תרצי..

למעלה