כדור הדיבוב בול הזוהר ועוד משהו

אלעד ר

New member
כדור הדיבוב בול הזוהר ועוד משהו

מה, לא משחק מילים יפה? את האמת הוא גרוע במיוחד. אוקצור, רציתי לדעת איזה דיבוב כל אחד מכם מעדיף, אפרט להלן את שפות הדיבוב שאני יודע עליהן : יפנית אנגלית (בארה"ב ובבריטניה) אנגלית (בקנדה, דיבוב שונה מארה"ב) גרמנית צרפתית ספרדית רעגיכודגית (טוב אין באמת שפה כזו..) או העברית הידועה לשמצה.. אני אישית אוהב את הדיבוב האמריקאי (לא אומר שגם את הצנזור), בסך-הכל הדיבוב האמריקאי מדייק מאוד בלהתאים את הדמויות עם הקול שלהן. בישראל לא אהבתי את הקול של מאסטר רושי למרות שהתרגלתי אליו, הוא נשמע כמו פיראט שתוי! וגם את הקול של וג´יטה לא אהבתי, יש לו קול של קרציה כזה, והיו צריכים לעשות לו קול יותר קשוח. מה שאני אוהב גם בדיבוב האמריקאי הוא את המנגינות האמריקאיות שמחליפות את החצוצרות והקונצרטוס של יפן, ונותנות אווירה יותר מתאימה לפרק לדעתי. אך לדיבוב האמריקאי יש גם כמה חסרונות, ראשית כל, הרגש, אני לא יודע אם זה רק אני אבל פעם ראיתי כמה פרקים ביפנית ואחר-כך באנגלית ושמתי לב שהיפנים מדובבים את הקולות עם יותר רגש והאמריקאים די מאפקים את הקולות של הדמויות (או שיכול להיות שזה רק אני). ובאותה נשימה, מי כאן קורא את המנגה?

REDDITZ

New member
אני אענה לך

דבר ראשון אחלה תמונה אהבתי את הרעיון שפיקורו ברקע אני הכי אוהב את הדיבוב העברי ( מה הבעיה שלכם ... קצת שורשים!!) עכשיו ברצינות שמעתי עד היום רק את האמריקאי היפני והעברי(ואת השיר שלה הד שלה בגרמנית אבל זה לא נחשב) וכעיקרון גם אני מעדיף את האמריקאי .. למרות שהיפני מאוד קוסם לך אחרי שאתה רואה הרבה ממנו נראה לי שזה עניין של הרגל

gogumagog

New member
הצרפתי...

וגם לדעתי זה ענין של הרגל. רוב הפעמים אוהבים את הדיבוב הראשון שהתחלת לראות. חוץ זה... עדיין לא זכיתי לשמוע את הישראלי!

ביפנית זה יותר איכות

אבל אני מעדיף באנגלית... יותר קל להבין וגם אני אוהב את הקולות שלהם... יותר מתאימים למראה של הדמויות

בעברית הקולות מותאמים בדיוק...

לפי דעתי הכי טובים בדיבוב: עברית יפנית(המקור) ואנגלית

haunter

New member
שפות

שיר הפתיחה בעברית יפה, למה באנגלית זה שיר שונה לגמרי? למה משנים כל מיני שמות? למה למקיטה הזה אתם קוראים פה בשם אחר?

roychu

New member
ראיתי יפנית, ראיתי אנגלית, ראיתי...

עברית וראיתי גרמנית, אבל בלי שום ספק, ספרדית לוקח את כולם! חוצמזה שאני מבין, גם הדיבוב מדהים, קולות מותאמים בול, קיצר תורידו כמה פרקים ותראו

למעלה