כדור גיירו

כדור גיירו

האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות כדור (מצ"ב תמונה), מי היבואן או האם יש יצרן ישראלי? תודה רבה

ירושלים זה טוב?

אני שוחה בבריכת האוניברסיטה בהר הצופים וראיתי שמוכרים את זה שם. אם את רוצה לקנות מחוץ לעיר הקודש אברר לך מי היבואן.

שימוש...

הוא משמש בעיקר לחיזוק וייצוב של שורש כף היד. ראיתי אותו בכנס שהיה לנו ומאז נעלמו עיקבותיו... מאד נעים ונוח לעבוד איתו. יעל

נוריה

New member
אני ניסיתי לעבוד איתו ולא הלך משהו

בקליניקה שלנו (שיקום פיזיקלי) אחד המטופלים הביא את הכדור הזה והוא עבר בין כל המטופלים ולא ממש הצליחו לעבוד איתו. היה נראה לי שלאנשים עם פגיעה פיזית פריפרית (ובטח גם היקפית) קשה מדי לעבוד אם הכדור ואולי הוא טוב יותר עבור אנשים עם ידיים יותר טובות. בכל אופן, לא השתלטו עליו והנסיינים היו עם פגיעות מאד מגוונות, הן עצביות והן של גידים, שברים וכו'. אבל נשמח לשמוע אחרת...

לא שכחתי.

יעל שלום לא שכחתי את הבטחתי פשוט חטפתי השבוע דלקת אוזניים ולכן לא יוצא לי להגיע לבריכה.

,,מסיפורי הגיירו...

עמי, קודם כל תרגיש טוב
. בעיקבות המלצתך, הייתי שלשום בירושלים (מסיבות אחרות), ניצלתי את ההזדמנות והלכתי למרכז הספורט לראות את הכדור. אחרי כמה דקות של תירגול, נסיון להבין במה הוא תורם והאם הוא יתאים לצרכים של המטופל שלי, החלטתי לא לקנות אותו. בעיקבות דבריה של נוריה, ראיתי שבאמת מאד קשה להפעיל אותו ובנוסף, ההתנגדות שהוא יוצר יחד עם התנועות המהירות שצריך על מנת להפעיל אותו לא מתאימה לצרכים. בכל מקרה, תודה רבה, זאת היתה התרשמות חשובה עבורי (הכדור וגם הבריכה) חנוכה שמח יעל

למעלה