כדורסל בחלום צלול

yomri2

New member
כדורסל בחלום צלול

חשבתי על זה שאני יכול מאד להנות ממשחק כדורסל נחמד בזמן חלום צלול. ישנה אפשרות שכשאשחק כדורסל בחלום צלול אני אהיה עם תנאים כמו של המציאות?

Amaterasu

New member
אפשר

אפשר הכול בחלום, אבל סביר שהתנאים יישברו בשלב זה או אחר, ותעוף בדרך לסל או משהו כזה. בכל מקרה משחק כזה יהיה חוויה מאוד מיוחדת שלא תשכח בחיים. אני מאוד ממליץ! כדי לעשות את זה, נסה לרשום לעצמך בגדול ביומן החלומות - "המטרה הבאה: לשחק כדורסל בחלום". ותזכיר לעצמך את זה בכל פעם לפני השינה, עד שזה יקרה. ככל שתחזור על זה יותר זמן, כך זה ייטמע יותר עמוק - עד שזה פשוט יקרה.

makron2

New member
כדיי לאמן את עצמך בחלום...

לדעתי מומלץ סביבה של חלום רגיל מאשר חלום צלול מאחר ובחלום רגיל כוח המשיכה והתנאים יהיו יותר מציאותיים(הנחה). אולי כדאי שפשוט תחזור לפניי הרדמות על משפטים כמו *אני רוצה לחלום על משחק כדור סל" אתה יכול להוסיף גם "ושאני משחק אני יזכור שאני חולם" אחריי המשפט תדמיין קטע שבו אתה משחק כדור סל ובמהלך המשחק תאמר לעצמך "רגע,אני משחק כדור סל אז אני חולם" ותעשה בדיקת מציאות - זה מין שילוב של הזמנת חלום ע"י אוטוסוגסטיה ומיילד.

yomri2

New member
אממ

MILD עדיף לעשות אחרי שאני קם וחוזר לישון, לא?

silverhawk

New member
כנראה שלא

היכולות של המוח הן עצומות, ללא ספק, והפוטנציאל בעולם החלומות הוא אכן עצום, אולם בכל הקשור לייצוג נאמן של המציאות (כלומר, לרבות התנאים הפיזיקליים השוררים במציאות וכד'), סביר להניח שכאן עובר הגבול. גם אם המשחק ייראה לך אמיתי, קשה להאמין שהתנאים יהיו מציאותיים. אבל כאמור, זה עדיין לא אומר שאתה לא תהנה. :)

yomri2

New member
מבחינתי

אם המשחק יראה לי אמיתי זה מספיק טוב בשבילי D: אני רוצה להנות בו כמו משחק כדורסל רגיל, רק ששם אני אגביהה את עצמי וגם אטביע :)

yomri2

New member
לגבי הWILD

אני חושב שאני אתאמן על WILD כדי להכנס לחלום צלול כל פעם שאני רוצה. יש מצב שאתם מזכירים לי את השלבים של הווילד? כמה זמן בממוצע צריך להתאמן על זה כדי להצליח בתדירות גבוהה?

makron2

New member
ויילד...

זו שיטה שלדעתי האישית מאוד בעייתית,למרות שהיו לי הצלחות איתה - אני ממליץ בחום על מיילד שבה שוב לדעתי סיכויי ההצלחה גבוהים מאוד - כמובן שאפשר גם לשלב בין השיטות. מיילד - שם לב שרצוי מאוד לבצע את השיטה כמו שכתבתי כולל הדקויות. לשון זכר או נקבה בהתאם. יש בצע את השיטה הבאה לאחר מספר שעות שינה. מיילד:בתרגיל צריך לחזור על המשפט:"בפעם הבאה שאני חולם אני רוצה לזכור שאני חולם!" ואז לדמיין את עצמך שוב בחלום שממנו התעוררת או לדמיין חלום מהאחרונים שהיו לך,במהלך הדמיון צריך להבחין במשהו מוזר שקרה בחלום(סימן חלום)ואז בזמן שמבחינים בדבר המוזר/הסימן הזה צריך להפנים את העובדה שזה בעצם אומר שזה חלום,עוזר לומר לעצמך "זה חלום!,אני חולם!" אחר כך רצוי להמשיך לדמיין משהו שרוצים לעשות בחלום כמו בדיקת מציאות(שלב ראשון) - **יש לחזור על רצף הפעולות האלה מספר פעמים או עד שנרדמים וזה ישפר מאוד את הסיכויים לחלום צלול. אפשר גם לשלב בין השיטות כלומר לבצע קודם כל מיילד ומייד לאחר כמה כמה דקות לעבור לויילד ככה המיילד ישמש מעיין רשת ביטחון במידה והויילד יכשל. במידה ומתעוררים מחצלול קצר רצוי להשאר באותה תנוחה בדיוק ולנסות שוב(במידה ויש זמן ותנאים) דווח על ההתקדמות.

yomri2

New member
תודה

תודה רבה על העזרה, אבל בכל מקרה אשמח לדעת גם איך בדיוק לעשות ווילד :)

למעלה