כדורי PPA

כדורי PPA

יש לי כלבת סמוייאד בת 10 מעוקרת. עקב העיקור, לפני כמה שנים התחילו בעיות דליפת שתן והיא מקבלת כדורים שנקראים PPA (השם המלא אם צריך אני אשיג) ועולה לי נורא יקר כל חודש 150 ש"ח רק התרופות. למישהו יש מושג היכן אני יכולה להשיג כדורים (לא אצל הוטרינר שלנו) יותר זול? שאלה שניה: אני מאכילה אותה יוקנובה דיאט (השק הירוק-מקווה שלא עובדים עלי) וגם הוא עולה לי יקר. בסביבות 280 ש"ח כל חודש. אולי יש אוכל יותר זול שהוא דיאטטי ומשתווה באיכותו ליוקנובה? נ.ב. אני גרה בחיפה. זה חשוב מבחינת המזון.
המון תודות מראש!

גם לכלבה שלי התחילה הבעיה הזו אחרי העיקור

את התרופות אי אפשר להשיג בבית מרקחת כי זה תרופות וטרינריות. אבל אני עברתי מכדורים לסירופ זה יוצא הרבה יותר זול. נסי לשאול את הוטרינר שלך על זה, ואם הוא לא עוזר אז לכי לוטרינר אחר

באמת ../images/Emo35.gif המון תודה.

מחר אתקשר לשאול אותו כבר בבוקר. איך את מצליחה לתת לה את הסירופ? זה נראה לי מסובך, לא? (לא שזה משנה כי היא תקבל בכל מקרה....
)

toomuchdogs

New member
הופתעתי לגלות שהנוטרו יותר זול, בררי

חוץ מזה שאינטרנט ישנם מלא אתרים שמגיעים גם לחיפה והמחירים שם תחרותיים

toomuchdogs

New member
הנוטרו הוא מספר 1!!!

נתחיל בכך שהוא אינו תוצאה של ניסויים הנוטרו נחשב הכ י טוב שיש בארה"ב אני חושבת שהוא גם יותר זול. ואין לי אינטרס, הכלבים שלי אוכלים יוקנובה - הן כבר בנות 13 ו-11 ולא ממש בא להן להחליף מזון. אבל למיקי שלי למשל החלפתי לנוטרו ממש עכשיו, אחרי יוקנובה לייט ודיאטה מוצלחת. אני מביאה לך קישור לאתרים מגוגל

ואת הנוטרו את קונה דייאט או רגיל?

לדעתך אני צריכה להמשיך איתה בדיאטה למרות שהיא ממש במשקל תקין או שיכולה לעבור לאוכל רגיל??

toomuchdogs

New member
שאלת המיליון דולר

בדיוק על השאלה הזו אני והמוכרת התלבטנו הנוטרו רגיל = 22%חלבון 17% שומן הדיאט = פחות חלבון לא זוכרת כמה 9% שומן אני חושבת להעלות לה טיפה את הכמות היומית אבל להמשיך בדיאט היא גם לברדור וגם מעוקרת = מתכון לשאיבת מזון, בעצם עצם היותה לברדור זה כבר מספיק

shirael

New member
אז תבדקי בעוד כמה מקומות

כי את הנוטרו שלי (ועוד לקיבה רגישה) אני קונה ב-40 שקל פחות ממה שכתבת ועוד כשיש להם הם נותנים לי שק מוגדל של 17 קילו.

למעלה