כדורי שינה

הדר63

New member
כדורי שינה

שלום לכולם.. קוראים לי הדר ואני עושה סקר בנושא כדורי שינה.. אני מבקשת מאלה שהתנסו בלקיחת כדורי שינה או / ו עדיין לוקחים לענות על השאלון. אבקש מכם להיות כנים בתשובותיכם. את התשובות תוכלו לשלוח לי לאימל [email protected] או לענות פה. תודה מראש הדר פרטים אישים- גיל: מין: זכר / נקבה מצב משפחתי: נשואי / רווק / אלמן /גרוש. ילדים: שאלות הקף בעיגול את התשובה הנכונה עבורך. 1. מה אתה אומר כששואלים אותך האם אתה לוקח כדורי שינה? א. שאני אף פעם לא לוקח כדורי שינה ב. שאני לוקח כדורי שינה לפעמים ג. שאני לוקח כדורי שינה באופן קבוע 2. האם אתה נמנע מלהיות בחברת אנשים או מקומות שלא מסכימים עם השימוש שלך בכדורי שינה? א. בכלל לא ב. לפעמים ג. תמיד 3. האם התפקוד שלך בעבודה, בית ספר או אוניברסיטה הושפע כתוצאה מהשימוש שלך בכדורי שינה? א. בכלל לא ב. מאט ג. הרבה 4. האם המחשבה על כך שכדורי השינה שלך עומדים להיגמר מפחידה אותך? א. לא ב. כן 5. האם אתה מתבייש בשימוש שלך בכדורי שינה? א. לא ב. כשאני ליד חברים ג. כשאני ליד המשפחה 6. האם אתה חושב שזה נורמאלי להשתמש בכדורי שינה? א. לא ב. כן 7. כמה כדורי שינה אתה לוקח ביום? א. אחד ב. שתיים ג. יותר משתיים 8. באיזו תדירות אתה יוצא לבלות? א. פעם בשבוע ב. פעם בשבועיים ג. פעמים בשבוע ד. יותר מפעמיים בשבוע 9. האם אי פעם השתמשת בכדור שינה בגלל כאב נפשי או מתח? א. לא ב. כן 10. באיזו תדירות אתה סובל מהתפרצויות זעם? א. אף פעם ב. פעם בשבוע ג. פעם ביום ד. פעמיים ביום ה. יותר מפעמים ביום 11. מה אתה מעדיף? א. להישאר בבית ולקרוא ספר ב. להישאר בבית ולישון ג. לצאת עם חברים ד. ללכת לארוחה משפחתית 12. האם קרה מקרה שבו לא הלכתה לעבודה בגלל שלא התעוררת כתוצאה מכדורי שינה? א. אף פעם ב. פעם אחת ג. פעמיים ד. לעיתים קרובות תודה רבה על שיתוף הפעולה.

למעלה