כדורי שינה

black hock

New member
כדורי שינה../images/Emo1.gif

1. צריך מרשם? 2. כמה עולות? 3. יש מועדפות יותר ומועדפות פחות? אם יהיו לי עוד שאלות אני אחזור

ורד302

New member
בקשר לתרופות

1. צריך מרשם 2. המחיר - תלוי בסוג. 3. רופא צריך להחליט אילו תרופות להתאים לך. תלוי מה הגורם לבעיות השינה. אני, למשל, קיבלתי תרופות נגד חרדות, כי הרופא קבע שזו הסיבה לבעיות השינה. 4. כהשתחלתי לקחת כדורי שינה חששתי אמנם מהנזק שהכדורים עלולים לגרום,אולם החלטתי שעדיף הנזק שבתרופות מאשר נזק של 2-3 יממות רצופות ללא שינה. והתרופות אכן נתנו לי בהתחלה קצת "אוויר לנשימה", יכולתי לחזור לישון ובעקבות כך לחזור לפעילות רגילה. וככל שהחודשים עברו, והשנים חלפו, כך גם פגה בהדרגה השפעת הכדורים, ואיתם הצורך בתרופות יותר חזקות ובמינון יותר גבוה. והפסקת תרופות זה משהו כמעט בלתי אפשרי. ואילו הייתי יודעת שזה יהיה המצב כמה שנים אחרי שהתחלתי - לא הייתי מעזה להתחיל. אז מובן שכל סיפור שונה ממשניהו, ואת לא צריכה להסיק מסקנה ממה שאני עוברת לגבייך, אבל קחי את זה לתשומת ליבך.

דנטל

New member
התרופות האלה חזקות וחייבות מרשם

רבים מעידים על התמכרות. אפשר לבדוק בבתי טבע את הפתרונות שלהם שהם בדרך כלל כל מיני מרקחות ודברים טבעיים עם מינון חלש שלא מצריך מרשם.

black hock

New member
נראה לי שאני אצטרך להישאר עם בעיות

שינה בינתיים ולחכות ששוב יעברו

דנטל

New member
תבדקתי את הקישורים שלמעלה

אולי יהיה שם משהו ששווה לך לבדוק.

דנטל

New member
לא, בהקשר לפתרונות לבעיות שינה

שרובם לא דורשים רופא.

black hock

New member
יש סיבה שאני רוצה תגלולות אבל יש לי

בעיה עם ללכת לרופא

דנטל

New member
לא צריכה להיות סיבה שתרצי

בטח הכניסו לך לראש, כל מיני כאלה שלא מבינים מהחיים שלהם, שזה הפתרון. אני נגנבת מאנשים שהפתרון הראשון לבעיות שינה שהם חושבים עליו זה כדורים. יש עוד המון דרכים פחות אגרסיביות. ...או שמישהו צריך את הכדורים האלה בגלל שהוא מכור או מסיבות אחרות שקשורות להתמכרויות ואז זה בכלל רע מאוד לנסות להשיג אותם.

black hock

New member
כן שניהם אבל לא באופן קבוע...

אמא לוקחת יותר
אני מעדיפה לא לדבר על הסיבה של החוסר רצון לראות רופא....

דנטל

New member
באמת שממליצה לך על חנות טבע

לא צריך ללכת לרופא, לא צריך ללכת אפילו עם ההורים. פשוט נכנסים ומבקשים משהו שעשוי לשפר בעיה של הפרעות שינה.

דנטל

New member
מלקרוא את התגובות שלך בשרשור

לא נראה לי שאת באמת רוצה פתרון (חוץ מכדורים, כמובן), אז בזאת אני מפסיקה לנסות לעזור לך. שיהיה לך בהצלחה.

black hock

New member
זה נורא מסובך כל העניין

אני לא התכוונתי להכעיס ואני מצטערת אם זה מה שקרה
גם אם זה לא נראה ככה עזרתן לי מאוד תודה אני מקווה שלכאן או לכאן המצב יפתר...

דנטל

New member
בכלל לא כועסת ../images/Emo13.gif

פשוט לא חושבת שיש לי עוד רעיונות.

black hock

New member
תודנ רבה../images/Emo9.gif

אני אולי אקפוץ בקרוב לחנות טבע לבדוק אבל אני לא יוגעת כמה זה יהיה יעיל

למעלה