כדורי שוקולד

כדורי שוקולד

גיסתי הכינה כדורי שוקולד מדהימים והיא אמרה שהם קלים להכנה אבל אין לה מתכון מבחינת הכמויות. אני יודעת שבמתכון יש קקאו ולא שוקולד ושיש בו יין אדום. נדמה לי שהיא אמרה שזה מספר שנקרא "ילדים מבשלים" או אולי שם דומה. אשמח אם אתם מכירים את הספר או יכולים להמליץ על מתכון שנשמע מתאים.

pirge

New member
כדורי שוקולד מקקאו

כדורי שוקולד –פרווה 33 כדורים מקור:פירגה 150 גרם מרגרינה בלי חלב - רכה 20 בסקויטים "פתי בר" כוס קוקוס------- ואם לא אוהבים קוקוס-אז להוסיף עוד 10 בסקויטים "פתי-בר" 4 כפות מים מהברז או יין א לשלב 2 כפות מלאות קקאו 2\1 כוס סוכר שמים בסיר קטן את המים, הקקאו והסוכר ובוחשים כל הזמן עד שיהיה נוזלי וחלק מורידים ללהבה הכי קטנה וממיסים בבחישה את המרגרינה. כשהמרגרינה נמסה מוסיפים לסיר את הבסקוויטים והקוקוס. אפשר לשלב אגוזים וצימוקים וכו'...... ללוש מיד בצק ולעשות 33 כדורים. לגלגל בסוכריות או קוקוס או פתיתי שוקולד. להניח בספלוני ניר. לשמור במקרר. תהנו.

ספר ישן...

אני מכינה אותם גם אבל אני חושבת ששיניתי קצת ואני לא זוכרת את המקור חבילה גדולה של פתי בר (שני שרוולים) 7 כפות קקאו 5 סוכר חלב לא זוכרת כמה כתבו אבל תוסיפי לפי איך שאת אוהבת את הכדורי שוקולד : רכים - יותר חלב, קשים - פחות חלב. ומגלגלים בקוקוס זה המתכון המקורי פלוס מינוס אני מוסיפה יחד עם החלב ליקר שוקולד את יכולה להוסיף יין אדום או רום אני גם מפוררת את הפתי בר במג'יקמיקס ולא אוהבת גושים המתכון די גמיש...בתאבון

למעלה