כדורי שוקולד

הילית111

New member
כדורי שוקולד

שלום לכולם אני אמורה לעשות פעילות בגן של בני בן חמש מדובר על פעילות בת 45 דקות בלבד הבן שלי ביקש שנעשה כדורי שוקולד... מאחר ומדובר על 45 דקות בלבד חשבתי להכין את הבצק לכדורים בבית ולתת להם לכדרר ולצפות בכל מיני דברים אבל אני לא בטוחה אשמח לקבל מתכון קל וטעים לבצק של הכדורים וטיפים איך לעשות את הפעילות הזו בצורה מהנה עם בני החמש תוך התיחסות למסגרת הזמן הקצרה שיהיה כיף לכולם וגם לבן שלי שירגיש שותף וגאה באמא.. אני רק אציין שיש לי בבית פיצי בן חמישה חודשים כך שזמן זה לא משהו שיש לי יותר מדי אז צריך להיות משהו קליל וטוב ומה צריך לקנות האם מנגטים כאלו לכל כדור? תודה מראש לכולם ולילה טוב

הילית111

New member
תודה

shron17

New member
כדורי שוקולד,,

מתכון – כדורי שוקולד המצרכים הדרושים: 250 גרם ביסקוויטים 100 גרם סוכר 100 גרם חמאה 1/2 כוס חלב 7 כפות קקאו 1 כפית תמצית וניל אופן ההכנה: 1. לפורר את הביסקוויטים בתוך שקית,(לפורר בעזרת פטיש-שניצלים או במערוך) . 2. לשים את הפירורים בקערה גדולה ולהוסיף את הסוכר והקקאו. 3. לערבב היטב בעזרת כף עץ ולהוסיף את החלב, הוניל והחמאה. 4. לבחוש היטב את כל החומרים,לקבלת תערובת סמיכה. 5. ליצור כדורים קטנים בעזרת הידיים. 6. לקשט את הכדורים בסוכריות צבעוניות. 7. לקרר במקרר לפני ההגשה.

הילית111

New member
תודה

מה אפשר לעשות כדי שהבצק לא יצא דביק ונוח לעבודה האם הילד צריך להרטיב הידים במים או שמן לפני יצירת הכדורים לגבי חמאה מדובר על חמאה רגילה ללא מלח או לא משנה? ואיך ממיסים חמאה במיקרו ? תודה ושבת נעימה וחמימה

למעלה