כדורים נגד עייפות

foxi943

New member
כדורים נגד עייפות

שלום.
ההתקפים שלי קורים רק בעייפות - כל פעם שאני עייף - או שיש לי אאורה, או שהאאורה מתפתחת להתקף, או שיש לי הרפייה של כל הגוף, או ניתוק, או מן בלבול מוזר כזה.
יש כדורים נגד עייפות? כי גם יש לי בעיה בשעון הביולוגי ואני לא מצליח להשיג מלטונין. זה הפיתרון אבל אמא שלי לא רוצה שאני אקח את זה (אני בן 16. לקחתי מלטונין פעם וזה עזר לי - בזכות המלטונין לא היו לי התקפים גדולים מלא זמן ובגלל שהפסקתי לקחת מלטונין חזר לי התקף טוני קלוני. אבל אמא שלי חושבת שבגלל שאסור לקחת יותר מחודשיים את הכדורים, אז עדיף שאני לא אקח אותם בכלל.)

חייםלוי

Member
מנהל
הפיתדטן היחיד לעייפות הוא מספיק שינה

צריך לישון לפחות 7 שעות ברציפות בלילה ורצוי גם יותר. אני מניח ש,גיל שלך אתה מוציא הרבה מרץ וככה צריך להיות. פשוט תישן מספיק שעות ולא תצטרך שום דבר נוסף.
אם אתה רוצה לצאת בערב תישן לפני כן.

foxi943

New member
הלוואי שזה היה עוזר...

לוקח לי בלילה כמה שעות טובות עד שאני נרדם, ובאמצע יש אאורות, כל פעם אני קם ושותה מים כדי להרגיע את הגוף כדי שלא יתפתח להתקף. עד שאני נרדם - אני כבר מתעורר. ואז יוצא שכל היום אני ישן, אבל גם לא ברציפות, כל פעם שעתיים. ארוחת בוקר אני אוכל אחרי צהריים.
אני יודע שיש לי בעיה בשעון הביולוגי - זה גם אמרו לי במכון שינה שהייתי בו. עשו לי גם את הבדיקה שכל שעתיים מנסים לישון במשך 20 דקות חמש פעמים. התוצאה - נרדמתי בכל החמש פעמים.
אני לא ישן 7 שעות ביום - אני ישן עשר ואם לא 12, גם בגלל שאני לוקח דפלפט וגם כי יש לי בעיה בשעון הביולוגי. הצלחנו לפתור את זה עם מלטונין שלא התנגש עם הדפלפט, אבל עכשיו אני לוקח קפרה ואני לא יודע אם יהיו תופעות של התנגשות שתי תרופות.

חייםלוי

Member
מנהל
בדף למשתמש שמצאתי באינטרנט כתוב

שלא ידוע על קשרי גומלין בין קפרה לתרופות אחרות. זה כמובן לא מספיק. הכי טוב לשאול את הרוקח. רוקחים מתמצאים בנושא של קשרי גומלין בין תרופות.

museMe

New member
אהלן אחי

מה נשמע?, אני קורה את ההודעות שלך וקשה לי שלא להזדהות עם עניין השינה. לוקח לי מלא זמן להירדם. שלא לדבר עם בעיות שינה אחרות שגורמות לי להישאר ער (מוארד מדברים וכיוצ"ב.)
למה אתה לא מצליח להירדם?
כמה פתרונות מעניינים:

*אני מנסה ללכת לישון תמיד באותה שעה ומתעורר באופן טבעי פלוס מינוס באותה שעה. לפעמים זה לא יוצא לי, אבל אני טורח להישאר ער עד שמגיעה השעה ללכת לישון. אני משתדל לישון בסביבות השמונה שעות. אם אני הולך לישון מאוחר אני מפצה על זה בהתעוררות מאוחר יותר. מנסה להימנע משנצ"ים שעלולים להעלים את העייפות שלי בלילה.

*אני רושם על פתק את כל המשימות שיש לי למחר וכל מה שעלול להטריד אותי שאשכח. גם אם זה שטויות כמו "לקחת מכתב" או כל הדברים שאני רוצה שיקרו מחר. זה מפחית ממה שמטריד אותי לפני שאני הולך לישון.

*אני מאזין מזה כחודשיים לתרגיל הרפיה שהוקלט עבורי. מאוד עוזר לי להירגע ולעבור למצב של שינה ממצב של ערות. נרדם יחסית מהר אחרי שאני מקשיב להקלטה.

*חשבת על ליטול נוגדי פרכוסים המשמשים ככדורי שינה?, אני נוטל קלונקס, זה מאוד עוזר לי. כמובן, תתיעץ על הרופא שלך...

בהצלחה!

הי

אני מישתמש בשם של אישתי
שמי רועי ומיזה 16 שנה אני לא מאוזן תרופתית וכבר לקחתי המון סוגי תרופות
מה לעשת בכדי ליהיות מאוזן?

חייםלוי

Member
מנהל
זאת שאלה גדולה. כ- 25% מן החולים באפילפסיה

לא מצליחים להיות מאוזנים בעזרת תרופות. אולי כדאי לחשוב, עם הנוירולוג, על טיפול אחר כמו קוצב וגאלי, למשל. http://www.pharmaline.co.il/150173

למעלה