כדורים ו

M י ר ב

New member
כדורים ו../images/Emo72.gif

היי אני במעבר מלמיקטל (שלא השפיע עלי טוב לאחרונה) לטופמקס בסוף המעבר אני אמורה לקחת רק 150 מ"ג טופמקס... בשבועיים האלו אני לוקחת 150 מ"ג טופמקס ביום ו450 מ"ג למיקטל אני יודעת שאסור לשתות אלכוהול כשלוקחים כדורים אבל שאלתי: אם בכל זאת אני רוצה לצאת ביום שישי באופן חד פעמי ולשתות בירה אז כמה אני יכולה לשתות ווכמה זמן אחרי.לפני נטילת הכדורים? בבקשה אל תתגידו לי שאסור לי לשתות או שאני צריכה לפנות לנוירולוג...כי אני יודעת שיש כאלו שכן יש להם אפי' וכן שותים. אגב-חיים ודינה אשמח אם תנעצו את ההודעה הזו גם בשרשור ביום חמישי לנוירולוגית. תודה מראש

חייםלוי

Member
מנהל
ואני חוזר על השאלה של אבא של אפי

למה להסתבך? תתאפקי ואל תשתי. אני יודע שיש כאלה שיכולים לשתות קצת וזה לא משפיע עליהם אבל לא כולם כאלה. את יודעת היטב, מניסיון, מה חוסר זהירות בעניינים האלה יכול לגרום. תעשי טובה ואל תשתי.

תראי..

כשאני שותה... זה שני בריזרים.. מקסימום 3-4.. אני לא שותה יותר מידי(בריזר זה 5%) אני לא שותה שום דבר עם אחוזים גבוהים...

M י ר ב

New member
אחרי כמה זמן מהכדורים?

או שאת שותה את זה לפני הכדורים?

כל ערב אני לוקחת ב8..

כשאני יוצאת(ודגש על כש.. זה לא קורה הרבה:-\ חוסר ברישיון) זה ב11 ככה.. ולא על בטן ריקה...

hashy

New member
קחי בחשבון את התקופה

אם לא היית בשלב של שינוי תרופות אולי היה כדאי לך לעשות ניסוי קטן. אבל כרגע, כשאת במצב לא מאוזן עם זה עדיין נראה לי שהסיכון גדול מדי. סיימי עם זה ואני מוכנה לבוא ולשמור עליך

M י ר ב

New member
הילוש דיברתי רק על הרמת הרמת

כוסית קטנה ...
תודה לכם...החלטתי להתייעץ היום עם ד"ר בלט...ולראות מה הוא יאמר. מבטיחה לעדכן! התכוונתי רק להרמת כוסית קטנטנה של שמפניה ביום שישי כשאחגוג יומולדת כם החבר'ה, לא על בירות וכאלה (שבאמת מזמן לא שתיתי).

JinJer26

New member
התייחסותי לגבי ../images/Emo48.gif

קודם כל Mירב- מזלטוב הרבה הרבה שיהיה לך !!! שתחגגי ותשמחי כל הזמן לגבי דיון האלכוהול והכדורים- אני,למען האמת...לא ממש שמה דגש על מתי אני שותה את הכדורים שלי, כמה אני שותה ,באם זה ערב שבו אני יוצאת-אני לא מגבילה את עצמי בשתייה,ויחד עם זאת אני לא מאלו ששותות עד לאובדן הכרה חלילה! אני פשוט שותה. Mירב שאלה לי אליך- מה עשה לך הלמיקטל ? שבגללו את עוברת לטופמקס

M י ר ב

New member
הלמיקטל בעיקר גרם לי לאחרונה

לקפיצות קטנות כאלו בבוקר שהתגברו וגרמו לשני התקפים גדולים בשנה האחרונה (אוק' ומרץ). מאפריל כשאני במעבר לטופמקס הכל בסדר
, אין אפילו את הקפיצות של הבוקר, ואני מרגישה שאני יכולה לפחות להרים כוסית, בלי להשתגע עם האלכוהול. אני לא מתכוונת להתמסטל שם, אנשים פה אינדו שליטה (חיים ונמרוד). עכשיו אין לי קפיצות בבוקר ולא התקף גדול, הקפיצות שהתגברו לפני לקיחת הטופמקס הדליקו לי נורה אדומה לגבי התקף גדול. הייתי אצל ניורולוג שהתעקש לא להחליף לי כדורים. אח"כ עברתי לבלט ומייד החליף לי לטופמקס שאני מרוצה ממנו. לא רואה שום סיבה להימנע מהרמת כוסית. אעביר את השרשור לנוירולוגית.

האיסור הגדול בשבילי הוא האלכוהול

אני שותה קצת מגיל 15. תמיד ההורים היו מרשים לי לשתות אלכוהול כשהם שותים בבית עם חברים. עכשיו כשחברים שותים וזה קשה לי אבל אין מה לעשות, מוצאים תחליפים, בירה שחורה, ספרייט, וכדומה... מירב אני יודע שזה קשה, לפני שבועיים חגגו יומולדת לחברה הכי טובה שלי שאנחנו חברים מינקות ופתחנו לה שמפניה ועוד ביקשו ממני לפתוח את ז ורק אני לא נגעתי בזה. אני מציע לכולכם לא לשחק במזל ולא לשתות.

bat27

New member
../images/Emo167.gif מקסימום....

תשתי "מים - תה" זה נראה בדיוק כמו "וודקה - רדבול"
אבל הכי טוב (תשעה מיליון??) זה לדעת "שאם שותים - לא צמאים"
וחוץ מזה, למה לך לקחת סיכונים? הרמת כוסית עם קולה....לא טוב
(אגב, זה גם יותר זול
תני לאחרים לשתות בשבילך...
יום מתוק גב'-שמלו (מר-שמלו תפוס)

M י ר ב

New member
../images/Emo41.gif עדכון ../images/Emo41.gif

דיברתי עם ד"ר בלט והוא אמר לי שלשתות כוס בירה מותר לי, או להרים כוסית אבל לא להגזים. הוא כזה חמוד! אמר שזה לא משנה אחרי כמה זמן אני אשתה מלקחיחת הכדורים, כי הכדור עדיין נספג בגוף. אבל שכחתי לשאול אותו אם עדיף לבלוע את הכדורים אחרי השתיה... לא נורא, העיקר שהוא הרגיע אותי.

למעלה